have you heard this before?

olli molli

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Botro 01.05.2004
tää on varmaan jonku paikallis-tv:n mobilechatin taustamusaks tarkotettu renkutusta. siinä onnustui täydellisesti
0   +1 +2
 
kudusai 01.05.2004
Juu, en ole kuullut aikaisemmin. Niin bassoa tosissaan löytyy, ehkä hieman liikaakin. Tuli sellainen pilipalimusiikki fiilis tästä. Muutama mukava soundit. Hiha soundi ei miellyttänyt. Hauskan kuuloinen renkutus kuitenkin.
0   +1 +2
 
7
OlliE B. 25.04.2004
eiii laitoin pitkän kommentin mutta ei tullu. no uuestaan sitte nopeasti; en tiiä genrestä mitää, iha ok taustamusiikkina ja muutenki kuuntelin tuota pariki kertaa... en keksi mitää rakentavaa joten tässäpä tämä
0   +1 +2
 
Terok 25.04.2004
Basso oli aika aneemisen kuuloinen, pikkasen rytmiä muuttamalla tai mielummin oikealla vehkeellä vetämällä sais hieman elävyyttä aika jäykkään soundimaailmaan, kovasti tracker biisin kuuloinen.
0   +1 +2
 
8
vjal 25.04.2004
Kaunis äänimaisema alussa. Sit mukaan astuu rumpukoneesta tulleita ääniä.. En oikein diggaa niistä. Muutenkin rytmi on kovin tasainen kun genrenä on IDM, ehkä elektro olisi ollut lähempänä totuutta. Mutta periaatteesssahan ei tietenkään ole mitään väliä noilla genrenimityksillä.. Mutta paremmilla rumpusaundeilla toi olis voinut olla paljonkin parempi. Nyt se on vain hyvä.
0   +1 +2
 
7
Salminen 24.04.2004
Ei tässä kyllä ainakaan liian vähää bassoa ole, ainakin omissa stereoissani jytisee niin että paikat irtoilevat hampaista. IDM:ää ei nyt hirveän paljoa ole tullut kuunneltua, mutta siitäkin huolimatta uskaltaudun ihmettelemään noita soundivalintoja. Vanhat Last Ninja- pelit mieleen tuova pimputus oli hauskan kuuloinen, mutta basso on kyllä melkoisen ohukainen, kuulostaen jostain Casion halpissyntikasta kaivetulta. Välillä melodiat menevät omituisesti ristiin luoden epävireistä tunnelmaa, lieneekö sitten tarkoituksellista? Bassorumpu jytisee ehkä liiankin kanssa, elementit huutavat hoosiannaa tätä kuunnellessa. Kolme kertaa kuunneltuani en oikeastaan mitään kummempia tunnelmia saa tästä irti, ja oman näkemykseni mukaan juuri tunnelma on musiikissa tärkeintä. Siksi ei ylletä kuin seiskaan.
0   +1 +2
 
Jurvanen 23.04.2004
Mukavan amistava basso heti alkuun. rauhoittava...
Ehkä ilman kaikuhösseliä olisi ollut.. no ainakin erilainen. Ei sitä oikein osaa sanoa. Tähän se oikeastaan sopii. Juuri sopivan rauhoittavaa, vaikka selkeä fruity-ääni paistaa tuolta (uskoisin) välistä...
Sitten mukaan hyppii tuo amistava kick ja.. se olisi voinut olla vähän rauhallisempi. Nyt se pyrkii varastamaan liikaa biisistä. Ei hyvä.
Mutta.. Ei helvetti. taisi olla elämäni lyhyin 4 min. Niin nopeasti ja hyvin soljui biisi eteenpäin. Rauhallinen&MUkava. Juuri sopiva iltakuunteluun. Tämä meni tallentumoon. naapurikerrostalossa asuu nero.
0   +1 +2
 
Zachary 23.04.2004
Bassosoundi on tosiaan vähän lussu. Kaipaisi kunnon tuhdin tuuttauksen tuollaisen orvon tuhahduksen sijaan. Mutta se on pientä. Kappale itse on melkoisenlailla bueno. Kasvaa ovelasti ja pikkuhiljaa ja koko ajan eteen tulevian uusien elementtien myötä pysyy kiinnostavana. Taidolla tehtyä kamaa, soundit vaan ehkä kaipaisivat kautta linjan lisäpotkua. Vai kuuluuko IDM-musiikin kuulostaa just tällaiselta? IDM-genre on meinaan minulle yhäkin täysin tuntematon musiikin osa-alue.
0   +1 +2
 
7
Rain Song 22.04.2004
Ai tältäkö se IDM kuulostaa.. biisin nimi kyllä sai etsimään dejavu-tunnetta mutta vaikka olisinkin kuullut aikaisemmin en luultavasti muistaisi. Jättää pitkätukkahipin jotenkin kylmäksi.
0   +1 +2
 
Cazeus 22.04.2004
Mielenkiintoinen veisu. Parhaimmillaan toimii varmasti yöaikaan fiiliksentekijänä. Melodiat hieman pitemmän päälle itseään toistavia mutta toimivat tässä ja soundit ovat ainakin veikeät :) Ei tod. huono biisi mutta vaatii oikeanlaisen mielialan kuunteluun.
0   +1 +2
 
7
Badmad 22.04.2004
Aika tasapaksua keittoa pehmeillä soundeilla. Kick tussahtelee ehkä turhankin pehmeästi, muuten tykkäsin soundeista. Rakenne vaan on turhan yksinkertainen, mikä tekee tästä auttamatta kertakäyttökamaa. Niin... olen kuullut tämän varmaan jotain peliä installoidessani :)
0   +1 +2
 
8
SpeaK 21.04.2004
Aika mielenkiintoinen biisi. Vähän effektejä enemmän olisin kaivannut.
Tällaisenaan kyllä ihan toimiva, mutta lisääkin tavaraa olisi voinut olla.
Pimputussoitin mukava. Bassot minun mielestä kohtalaisen toimivat.
Hyvä biisi kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
8
Infratuna 21.04.2004
Niin korjataan nyt. Siis Highpass filtteriä. Kiitos artistille korjauksesta...
0   +1 +2
 
7
Aleksis XVI 21.04.2004
Alkaa tavattoman tylsästi.Boobass soundi kuulosti ihan hölmöltä.Toi tilulilu-melodia ottaa päähän.Tässä on käytetty aika paljon Fruityn perussampleja.Mut pisteet siitä,että osaat säveltää.monille sekin on jo tavattoman vaikeaa.
0   +1 +2
 
7
Stocco 21.04.2004
En jaksa kuunnella tuollaista bassoa. Pehmeys biisissä on kuitenkin ihan positiivista. Pimputtelua jatkuu liian pitkään, vaikka onkin hyvä. Rakentuu järkevästi ja etenevästi. Epävireisyys tai jonkinlainen äänien yhteensopimattomuus häiritsee.
0   +1 +2
 
8
Infratuna 21.04.2004
Jep. Ihme ettei kukaan oo maininnu kickin möyheästä olemuksesta... Sinne vois mun mielest laittaa semmosen lowpass filtterin 50 hz tienoille. Menee liian alas meinaan. Ihan hyvän kuullosta vaiks alku vähän epäilytti. Toi basso melodia on aika tönkkö, velocityn muuttuminen vois tehä terää. Oot tehny jo tovin kyl musaa. Jotain virheit kyl löytyy josta kuulee ettei huipulla kuitenkaan ihan vielä majailla. 3 vuotta ja soundi on cd:lle laitettavan arvoista. Miksaukset oikein kunnossa. Pelimusaa... Annappa palautet täst kommentist.
0   +1 +2
 
8
Mr.Right 21.04.2004
hmm..
soundit on kyllä kohdallaan.. vaikea sanoa onko tämä puuduttavaa vaiko sitten hypnoottista : )

kyllä tämä uppoaa, vaikken hirveästi vastaavaa tyyliä kulutakaan.

tulen varmasti palaamaan tän pariin myöhemmin.

niinkuin joku jo kommentoi, tämä herätti mielenkiinnon. sehän on jo tosi jees? : )
0   +1 +2
 
8
WaurioRocks 21.04.2004
Aika itseään toistava teos.. Onneksi aina välistä mukaan liittyi uusi soitin. :) Tämä oli semmoinen kasvava laulu. Ihan mukava semmoinen. Ja siitä plussaa että puol välissä osa soittimista putosi pois ja biisi alkoi kasvaa toiseen suuntaan. Hauska jippo...
0   +1 +2
 
jmm 21.04.2004
Mukavan kuuloinen biisi minulle täysin tuntemattomasta genrestä. Minun on turhaa neuvoa tai arvostella, kun en asiasta mitään ymmärrä.
0   +1 +2
 
marccus 21.04.2004
Alun syntsa arpeggio oli lupaava, sitä vain toistettiin hiukan liikaa. Puolivälissä biisiä teema onneksi muuttui edes vähän. Ideaa tästä kyllä löytyy, mutta vaihtelevuuden puute rassaa tässä ainakin minua, jonkin lisäosan kun tähän sais, niin tämä kyllä erottuisi edukseen.
0   +1 +2
 
OnZa 21.04.2004
Erikoisella väännöksellä olet Mikseri-taipaleesi aloittanut. Mikäpä tätä on kuunnellessa, ja pakko todeta jälleen että kyllä voi kehua Mikseriläisten arviointikykyä siinä suhteessa, että juuri tällaisia kipaleita on kiva kuunnella kommenttiringissä näin yön pikku tunneilla. Tuotantopuolesta sen verran, että ehkä hieman treble voittoisesti olet tämän tuottanut. Itselläni menee yleensä tuo basso ja muut matalat soundit ehkä turhan paljon päälle. Kappaleesi on mielenkiintoinen, se on kokoajan matkalla, vaan ei saavu koskaan perille. Taustamusiikkina mitä parasta.
0   +1 +2
 
8
elica 21.04.2004
Enpä ole enne kyseisen genren musiikkia kuunnellut, mutta tämän myötä tulen varmasti kuuntelemaan lisää. Sen verran tämä herätti mielenkiintoa. Mukava tuo "pilputus" soundi. Ehkä liian yksitoikkoinen mutta jotenkin vangitseva. Pitääpä ladata koneelle ja kuunnella joku toinne kerta uudelleenkin.
0   +1 +2