Rainy Day

Axoldies

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
DJ Psyche 12.06.2005
Iha helvatun hyvä äänimailma, basso potkii hyvin, kompressointi oli onnistunu tosi hyvin ja rummut potki tosi siististi.
0   +1 +2
 
9
Aurisgale 23.03.2005
Bassolinja rullaa todella upeasti ja linja on todella läskiä... Sahat kuulostavat lihavilta ja hienoilta... ehkä lievästi junnaavat paikoillaan, mut soundi ja melodia on pirteän kaunista...

Soundivalikoimat ovat varsin laadukkaita, pidin erityisesti oikein haikeasta kitarasta, joka on todella sinisen kaunis... Suvanto on vähän vaisu... olisin kaivannut enemmän pädejä tuekseen...

Loppupuoliskon arpeggiokuvio kuulostaa todella hyvältä... Ei näin kauniista ja onnellisesta biisistä voi olla pitämättä... erityistä plussaa saat kyllä bassolinjasta, joka rullaa oikein groovisti=P Jykevä kiitettävä!
0   +1 +2
 
10
Dj Kerkkooposse 23.03.2005
Ihan tajuttoman hyvän kuulosta leadia tuossa alussa, tätä saundia oon tarkottanu sillä, kun joka paikkaan ehdotan sitä "smoothimpaa" saundia. Alun pienet kitara melodiat ovat myös asiallista tavaraa. Syntsat kappaleessa svengaa oikeen mielyttävästi ja rakennekkin on hanskassa. Todella kivaa kuunnteltavaa kuunneltavaa koko kappale! Verbaalinen lahjakkuuteni ei oikein tahdo riittää kuvailemaan tarpeeksi tätä kappaletta joten teidän on tyytyminen tähän. Taas kymppi ilman sen suurempia perusteita, antakaa vaan miinuksia mutta minä yksinkertaisesti tykkään tästä
0   +1 +2
 
9
-Juha- 15.03.2005
Tässäpä mystisellä melodialla varustettu paketti. Tuo kitara varsinki tuo sellasta kummaa tunnelmaa vinkasuillaan. Soundeissa ei ole pahemmin valittamista. Hyvin toimii kaikki.
Tuossa 1:20 kieppeillä alkava tämä onko se nyt toinen melodia vai mikä, tuo mieleeni Güntherin(!?) :) ei vaa oikeesti jotain G-maista siinä on, mut älä pahastu, se on kyl ihan hienon kuulonen. Piano luo mukavasti tunnelmaa ensin ja sitte ralli jatkuu täydellä teholla.

Mikäpäs tätä on kuunnellessa. Hiukan haikea tunnelma noista melodioista tulee... jotenki riipasee, mut antaa riipasta.

Tuosta vielä "riipastaan" 9 arvosanaksi. :)
0   +1 +2
 
10
*viza* 08.03.2005
Sairaan rouhee toi kitara saundi.Mä olin jo ihan myyty hetiku tää biisi alko. Tää on mun mielestä siitä hyvä biisi et tätä voi kuunnella ihan minkälaisessa mielen tilassa vaa.Tosta on mahottoman vaikee keksii mitään huonoo sanottavaa.tulee aika kettu fiilis ku kuuntelee tota maaten soffalla ja kattoo ikkunasta tähtii. Jatka samaan malliin !
0   +1 +2
 
7
siiki 26.12.2004
Todella yksinkertaiset melodiat tässä biisissä ja saundeihin olisi voinut panostaa enemmän eikä rummutkaan ole mitkään ihmeelliset.
Kokonaisuudessa melko tylsä mutta kyllä tätä muutaman kerran jaksaa kuunnella. Tuossa noin 1.20 alkavassa piano pimputuksessa oli kylläkin ytyä ja sen jälkeen biisi paranee miellyttäväksi.Ton alun olisi melkein voisi jättää pois...Taino tuollainen "koukku" on hyvä kyllä jättää melko loppuun niin jaksaa kuunnella tai sitten juuri tuohon puoleen väliin.
Melodiatkin muuttuivat hienommaksi jotenkin tuon pimputuksen jälkeen vaikka tuollaista melko räväkkää menoa biisi jatkaa koko ajan...Yksinkertaisilla melodioilla varustettuna kuitenkin ihan menevä biisi.Kyllä tätä voi uudelleenkin kuunnella...(Juuri tuon piano pimputuksen takia:)
0   +1 +2
 
9
AssAllmighty 24.10.2004
joopa JOO.... elikkäs biisi oli aikas "mehevä" soittimia tarpeeksi... taustat toimii...melodia toimii...kokonaisuus toimii vahvasti...ysin paikka :)
0   +1 +2
 
6
bze 16.09.2004
Näennäisen mukava naputtelu, mättää hyvin huippukohdissa ja melodiat ovat tarpeeksi yksinkertaisia mutta tarttuvia massapäille. Miksauskin toimii, kaikki tulee läpi kovaa ja kirkkaasti.

.. Tästä tulee ikävällä tavalla mieleen mtv:n hypertuotettu kiksupoppi josta omaperäisyys ja inhimillisyys on hiottu pois. Tämä biisi on jälleen voitonmerkki kliseitä ja tylsiä tasabiittejä suosivalle tuotannolle josta eivät saa iloa irti kuin asialleen omistautuneet dogmaatikot. Ei mitään henkilökohtaista mutta kun ei nappaa vaan tekee juuri päinvastoin.
0   +1 +2
 
10
cj.6 28.07.2004
alku alkaa tosi menevästi ja toi kitara on hyvän kuulonen.leadi on tosi hyvän kuulonen.rummut on hyvät.bassokuvio on onnistunut hyvin.ja biisi on muutenkin hyvä
0   +1 +2
 
8
RUMPUNEN 01.08.2004
tästä biisistä teki hyvän se että se jäi hyvin mieleen.eteenkin tuo pää saundi.biisi on myös aika erikoinen koska se kuulosta dancen ja trancen sekoitukselta.
0   +1 +2
 
DjLime 27.06.2004
Aika tunkkaisen kuuloinen syna alussa, kuten meinaa olla tuo bassonlinjakin. Kitara on pirun hieno, vaikka onkin yksinkertainen. Tempoa saisi tässä nostaa.. ei oikeen groovaa näin hitaalla temmolla. Päämelodia onkin sitten aivan kamala, kuten myöskin sen soundi. Teko pirteää ja väsyttävää. Yleisesti ottaen; jotkut osat oli kivoja, mutta kokonaisuus ei nappaa mukaan.
0   +1 +2
 
8
Jario 25.05.2004
Just hienoa... Pidän tosi paljon tästä tyylistä miten kyseinen hemmo tätä musiikkia vääntää. Melodiat on aina ollut näissä biiseissä aivan älyttömän hienoja ja niin on tässäkin, vaikka ne nyt välillä toistaa itseään liian pitkään. Kitara oli ihan jees ja saundi oli muutenkin ihan kohdallaan, varsinkin noissa rummuissa. Kiva biisi, vähän sekava, muuten hyvä... :)
0   +1 +2
 
9
MfLI 13.05.2004
Hieno skitta. Onko kenties Revitar tai Slayer 2. Alun leadmelodia ei kolahtanut itseen. 1:50 kohdalla tuo korjautuu paremmaksi. Se itseas istuu paremmin siinä 2:30 alkaen taustalla. aloituksessa jotenkin liian paatoksellinen. Hyvin tuotettua.
0   +1 +2
 
9
spiritusandasper 11.05.2004
No ylhäällä on oleellisia asioita jo ammuttu esille. Omaan mieleeni on todella tuo kitara. Sulla on kyllä aina tapana sytyttää noilla "taustalla" menevillä soundeilla. Aina löytyy hienoja padeja ja upeita kitaroita tai sitten huiluja. :D 1:20 pianomelodia kuulostaa hyvältä, mutta sitten tuo liidi taas tuntuu jotenkin hassulta. Olen moneen otteeseen jo biisiä luukutellut ja aina se vaan tulee yhtä hassusti. No biitti kun lähtee jytäämään, niin eipä tuo häiritse enää ollenkaan, eikä myöskään jälkimmäisessä saman liidin osuudessa. Todella kaunista kuunneltavaa kaikenkaikkiaan jälleen. Jäbän laatu on kyllä taattu. :) 9+
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 07.05.2004
Hei, tämähän kuulostaa jo todella hyvältä! Melodiasta pidin.Melodialinja on hyvin toteutettu. Soundit ovat varsin raikkaat ja puhtaat ja hienon kuuloiset. Plussaa vielä tuosta kitarasoundista vai mikä nyt onkaan. Bassolinja myös hyvä. Rummut ovat hyvät. Kick on sopivan tehokas ja leveä, että ei särje korvaan. Hihatteja on tarpeeksi, hyviä linjoja menevät. Clap-soundi sopii myöskin hyvin muun äänimaailman joukkoon. Rakenne kunnossa, taukoja löytyy. Kaiken kaikkiaan tämä oli hyvä veto kyllä ja upposi hyvin meikäläiseen. Varsin tasapainoinen biisi kaikilla osa-alueilla. Hyvä!
0   +1 +2
 
Stocco 05.05.2004
Hemmetin energinen ralli. Harmittaa kyl ku äänet on aika diskanttista sotkua. Mutta volumea voi nostaa biisin vain parantuen. Kaks melodiaa menee hyvin päällekkäin ja joku opadiki tuol vissii ulisee. Yksinään aika tylsää, mut kokonaisuutena tränsehtävän nerokasta. Hajoo kyl pää tohon stushusthusstshshtshtuuhshs jutshshkuushssn. Mut mä kuuntelenki tätä aika kovaa.
0   +1 +2
 
9
porcelain 05.05.2004
hmm, tämä on siis tämä piisu, uutena versiona vain :) hassua, koska juuri eilen kuuntelin tämän alkuperäistä versiota. mutta asiaan. kitarat ovat kyllä erittäin loistavat :)
ja muutenkin, kyllä tätä nyt ihan aurinkoisenakin päivänä popittaa. johtuen ehkä autiosta huoneestani, kaikki tuntuu vähän puuroutuvan keskenään.
en nyt keksi mitään rakentavaa kommenttia oikein. ei ihan sun huippupiisuja, mutta hemmetin hyvä kuitenkin :) taaaas kerran sävel on hirmuisen nätti ja kiva ja sopii muuteen "raakaan" piisuun pehmentävästi :) go, jouni, go ;)
0   +1 +2
 
9
daft 05.05.2004
Kauniit kitarat..äänimaailma on muutenki tosi mahtava...basso potkii hyvin. tästä ei jää ollenkaan surupuseroon, päinvastoin, biisi tekee pirteäksi!!!
0   +1 +2
 
10
Absolute Zero 05.05.2004
erittäin hyvä biisi. soundit on hyvät, kuin myös melodiat.. rummutkin potkii juuri sopivasti ja se kompressointi on onnistunut kyllä aika hyvin :) pidin erityisesti aina silloin tällöin tulevasta vähän kitaralta kuulostavasta äänestä mitä oli mitä oli myös jotenkin pitch bendillä väännetty.. ainoa miinus löytyy kun kertosäe alkaa taas joskus 4 minuutin kohdalla niin siel taustal vetää joku leadin tapanen.. mut ei se nyt oikeastaan huono ole, mutta ainoo juttu mitä en täs biisis pitänyt niin kauhean hyvänä! :D Täydellistä!
0   +1 +2