Kehä kolmosta itään

kisastudio

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
jarpat 25.07.2006
Ei tää hirviästi eroa tällä saitilla muista kuulemistani ralleista, mutta tässä kulminoituu tuo sanoitus ja biisin tekokyky sen faktan kanssa, että vaikkakaan en bussilla, niin muuten on tullut ajettua kehä kolmosta itään.... hohhoijjaa ehkä tuhansia kertoja.... ei huonoa musiikkia. Helpot 8, 665544 pistettä
0   +1 +2
 
6
rokkiheebeli 08.10.2004
Tää oli sitten taas Heikki Helaa Irwinin kera.
0   +1 +2
 
Effekt 02.09.2004
Hifi ei toimi juuri tällä hetkellä, pahoittelen. -kommenttirinki
0   +1 +2
 
8
Mutta 02.09.2004
suomirokkia vähän semmosta. ihan hyvää hauskat sanat. tämmönen rento ranne biisi toimii ihan hyvin
0   +1 +2
 
7
Michikawa 29.08.2004
Hieman suttuisen olonen, treblahtava äänimaailma, johtuneeko äänitystekniista vai masteroinnista? Kaipaisi vähän pehmeämpää äänimaailmaa ja alapäätä lisää. Itse biisi on ihan mukavan letkeä ja ideoiltaan ihan toimiva, vaikkakin ehkä hieman liian perinteinen, jään kaipaamaan persoonallisuutta ja koukkuja, tällaisenaan biisi jää vähän värittömäksi ja hajuttomaksi. Dynamiikkaa ja monipuolisuutta voisi myös harkita: kun peruskuviota toistetaan näin monta kertaa lopputulos on hieman liian junnaava.
0   +1 +2
 
7
Kyrios 29.08.2004
Sinänsä kliseistä mutta onnistunutta suomirockia. Sovitukset eivät ole onneksi niin tavallisia ja suoraviivaisia etteikö tästä menisi mielenkiinto heti. Feidaa liian nopeasti lopussa, tulee mieleen kesken jätetty näytebiisi.
0   +1 +2
 
7
Almost famous 29.08.2004
Tää oli ihan hyvä, mutta en tykännyt laulaja tavasasta painottaa sanoja. (oli vähän semmonen tasanen taka taka taka taka) Tämä olis myös kaivannu tarttuvan kertosäkeen, että tästä olis hitiksi asti. Muuten kyllä perusasiat ihan kunnossa.
0   +1 +2
 
8
Annaaaa 26.08.2004
Hauska biisi.. Hauskat sanat =)
0   +1 +2
 
9
roppanen 10.07.2004
Mukava poppis ralli. Sanotus oli hyvin keksitty. Kertsiä tässä ei ollut mutta tarina oli hyvä. Jos nyt jotain miinusta, niin rummut oli vähän turhan 'casio' soundiset. Mulle kyllä tällanen musa uppoo. Tätä on kiva kuunnella vähän useampaan otteeseen.
0   +1 +2
 
vrs 12.08.2004
Ääh. Miten tätä nyt arvostelisi. Itse en tykkää tämän tyylisestä musiikista, joten taidan jättää arvostelematta. Kommenttirinki.
0   +1 +2
 
7
lovefactory 13.08.2004
Ihan leppoisaa kevyttä Suomi-rokkia. Soundit kunnossa ja laulajakin osaa hommansa. Biisin laulumelodia ja laulun rytmitys ei vain nappaa, jotenkin vähän mielikuvituksettoman oloista, mutta ajaa biisissä ihan asiansa. Sooloilu loppupuolella on hyvän kuuloista ja kokonaisuutena kuunneltava biisi.
0   +1 +2
 
Motorhell 13.08.2004
Asiallista vääntämistä! Soittohan kulkee kuin pendoliino Lappeenrantaan. Maisemat vaihtuvat nopeasti, mutta matka taittuu ehkä liiankin nopeasti..
0   +1 +2
 
8
Averell 21.07.2004
Toimivaa musiikkia. Tällainen laiska melankolia ei kuitekaan yleensä oikein iske
0   +1 +2
 
maddista 03.07.2004
kehä kolmonen on aika lähellä.
näin se homma etenee.
demolla
linnan
juhlaan
0   +1 +2
 
Jukk. 30.06.2004
Miksaus on kyllä kunnossa ja biisikin toimii, mutta ei tämmönen meininki jostain syystä ole ikinä oikein antanut minulle mitään kipinöitä. Jätetään arvostelu niille, jotka tästä saa revittyä enemmän irti.
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 29.06.2004
Olipas leppoisen melankolinen teos.. Iski kyllä. Sanatkin hauskat. Muotipoppista... RadioSuomiPop kutsuu.
0   +1 +2
 
SpeaK 19.06.2004
En ole genren asiantuntija, mutta yritän nyt antaa jotain rakentavaa palautetta. :]

Noh tuo kitaroiden stereokuva on ihan kohtalaisen hyvin onnistunut, tosin olisin itse vähän kaventanut sitä, ts. että tuo vasemmalta puolelta kuuluva kitara vähän keskemmälle. Parissa kohdassa on vähän sekalaista kun tuntuu että tulisi sattumanvaraisesti tulisi oikealta ja vasemmalta ääniä.

Sanat hoitaa tehtävänsä hyvin, laulaja laulaa mielestäni välillä pikkuriikkisen nuotin vierestä.
Aika hyvä biisihän tämä oli, sopivan kevyttä ja leppoisaa meininkiä.
0   +1 +2
 
6
Einsteins 11.06.2004
Ei oikein meikäläisen makuun, arkista meininkiä, joka ei sinänsä ole huono juttu,
mutta ehkä siinä olisi voinut olla jotain muutakin? Ihan hyvin tehtyä, laulu tosin
melkosen nasaalia. Beats me.
0   +1 +2
 
8
atheos 11.06.2004
Onhan tämä ihan mukava ralli mutta jääkin vain mukavaksi ilman sen kummempia koukkuja. Kyllä tämän voisi silti kuvitella radiosta kuulevansa.
0   +1 +2
 
7
George 08.06.2004
Soundit ovat aivan liian diskanttiset, sellasta vessanpyttyluokkaa. Piti raottaa kuulokkeita ennen ku sai volyymit pienemmälle. Laulajan ääni on välillä valitettavan nasaali, mutta jos sitä vois korjata niin tästä vois saada jonkin verran paremman.

Sanojen rytmitys oli myös turhan kulmikasta ja töksähtelevää. Sori, mutta multa tuollaiset vie keskittymisen enkä enää muista itse sanoista mitään muuta kuin kappaleen nimen.
0   +1 +2
 
8
DISAEROPLANE 06.06.2004
Ensikuulemalta mieleen jäi nuo saundit, jotka oli aika tuhnuset, johtunee käytettävästä bittiavaruudesta tai jostain. Rakenne ihan kelpo, valitettavasti en päässyt sanomaan kiinni, mikä varmaankin olisi oleellista tämäntyyppisessä musiikiissa. Juonen olisi voinut kiteyttää stemmojen kera, jopa erillisellä kertosäkeellä. Letkeä fiilis tästä jokatapauksessa jäi. Kuuntelen uudestaan.
0   +1 +2
 
al-aine 05.06.2004
en sano mitään. en sitten mitään. mitä tähän vois sanoa?
0   +1 +2
 
7
Cardhago 05.06.2004
Noh, olihan siinä tarinaa. Mutta eivät tällaiset valitettavasti erotu massasta millään tavalla, vaikkei tässä varsinaisesti mitään vikaa olekaan. Ellei tuota läpitunkevaa särökitaraa lasketa :) Sen olisi voinut korvata toisella akustisella.
0   +1 +2
 
tiitus 04.06.2004
hmm. mitäköhän tästäkin nyt sanoisi. kuuntelin kommentti ringissä 2kertaa, eikä mieleen tule mitään sanottavaa. tämä on täysin merkityksetön minulle, tässä ei varsinaisesti ole mitään "pielessä" (mitä nyt lyriikat), mutta ei myöskään mitään koukkuja, kikkoja, tai ylipäätään mitään mikä tekisi tästä musiikillisesti merkityksellisen tai mielenkiintoisen.
0   +1 +2
 
10
Redfox 03.06.2004
Mitäh täähän on jopa ihan kelvollista musiikkia vaikkakin tuli aluksi hieman Tommi Läntinen mieleen,mutta kaikessa laimeudessaankin varsin toimiva Rock kappale,mukavan pehmeät kitarat ei riko pikkulasten korvia.

Sitten sanoitukset...No sanottakoon nyt että keskimääräistä Rock kappaletta pitemmät säkeistöt luo näin pitkiin verseisiin tottuneessa hopparissa lämpöä,ehkä kertosäe olisi voinut edes yrittää olla hieman jämäkämpiu noin tunnelman vuoksi,mutta tälläisenäänkin toimii kyllä hyvin ja uppoaa muuhunkin kansaan.

Ja koska sinulla ei ole noita faneja liikaa,niin lienee parasta että siirryn tuonne fanilistalle odottelemaan innolla uusia biisejä,täytynee vielä sanoa että kokonaisuus on sinulla kokeneena jäbänä huomattavsti parempi ja lauluäänesi toimii paremmin kuin useilla todellisilla valtavirta muusikoilla siispä taidan päräyttää ihan kympin tälle biisille.

Toivotaan,että tämä päätyy tuolla Greatest Bits albumille kyllä tämä olisi sen ansainnut.
0   +1 +2
 
8
elica 03.06.2004
Mukavan leppoista Heikki Hela-tyylistä musiikkia. Mielellään näin kesäpäivänä tälläistä kuuntelee. Basari oli vähän vaisu, mutta ei se nyt juurikaan haittanut. Toimiva sävellys ja hyvä laulaja.
0   +1 +2
 
5
Heat Radius 03.06.2004
Joikkekin sopii mut mä en oikein pitäny, ihan sen takia kun mä en oikein tykkää tollaisista iloisista lauluista/sävelistä...
0   +1 +2
 
9
jouni 03.06.2004
Tähän biisiin oon tutustunut aiemminkin. Nyt tuli kommentin vuoto täällä ringissä. Hyvin toteutettu biisi. Jotenkin mulle tuli sellanen Edu Kettunen fiilis biisistä. Ei kannata ymmärtää väärin, tykkään Edun biiseistä. Semmonen lepposa nostalginen meininki. Sanoitus kelpo tavaraa. Laulu vähän semmonen rujon rento. Ei häirinnyt mitenkään, persoonallinen soundi on ja sen erottaa kun kuulee. Sovitus hyvin toteutettu ja eheä. Jotenkin tarttuvampaa kertsiä oisin odottanut. Kyllä tää ihan radiosoittotasoista materiaalia on. Hyvä! MIelenkiinnolla jään odottamaan uutta materiaalia mikseriin artistilta.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 02.06.2004
Ihan hyvältä tämä kuulostaa, jopa siinä määrin, että jos radiosta tulisi niin en kyllä kanavaa rupeaisi vaihtamaan. Akustinen kitara tuntuu hieman olevan hiljaisella nauhoitettu, muuten kaikki kuulostaisi olevan aivan mallillaan. Sanat oli omalla tavallaan hauskat.
0   +1 +2
 
8
Salminen 02.06.2004
Aika perinteisellä kevyellä suomipop-linjalla ollaan liikkeellä, ehkä vähän turhankin tutuilla resepteillä tosin. Laulu on sangen pätevän oloista, soitto samoin, mutta tuosta leadikitaran äänestä en kyllä hirveästi lämmennyt. Kappale oli kyllä ihan hyvä melodioiltaan ja yleisfiilikseltään, mutta tarttumapintaa ja koukkuja ei kyllä ainakaan oma korvani tästä löytänyt. Mielellään tämän sen pari kertaa kuunteli kylläkin, eli huonoksi ei missään nimessä voi sanoa.
0   +1 +2
 
Haava 02.06.2004
Raakaa kitaraa.. yvä... Vaikka kokonaissaundi ei ole liian hi-fi ja rumpukomppi on saundeineen ihan kamala, niin silti tämä toimii... Lauluääni on ihan sopivaa tällaiseen rokkiin. Sovitus laulussa välillä vähän höntti... Kitarasoolo on oikein mainio... Kyllä tässä on kiva fiilis... Sanat eivät nappaa, mutta tunnelma laulussa on mukava.. Kun laulumelodiakin toimii ja taustakitarat lämmittävät, niin hyvä milei tulee... Ei kai sitä muuta tarvita?
0   +1 +2
 
Error303 02.06.2004
Hirveää. Tämä huokuu lähestulkoon joka elementillään ärsyttävän etovaa kliseistä suomirock fiilistä jota vihaan sydämeni pohjasta. Ei voi mitään, kaikkia ei voi miellyttää. Mutta koska en kohderyhmään kuulu jätän arvosanan antamatta.
0   +1 +2
 
10
sare 02.06.2004
Hieno nimi viisulla, tosin länteen on mukavampi ajaa kun silloin on yleensä päästy töistä :) Leppoisaa, tätä tekisi mieli fiilistellä automatkalla festareille arskan helottaessa :) Hah, lyriikat ovat muuten aika hyvät, ja niitä laulava kaveri osaa asiansa, ja ääni on todella "sympaattinen" :) En keksi muuta vikaa kuin että loppuu hölömösti feidaten ja vähän lyhyeen! Kyllä tämän neliminuuttiseksi uskaltaisi venyttää. Muuten, joku tästä leppoisasta meiningistä erottuva väliosa voisi toimia...
0   +1 +2
 
8
letq 29.05.2004
Mukavan letkee rokkipiisi, oikein mainiota kesämusaa. Kitarassa oli kiva saundi ja laulajan ääni oli oikein rok :)
0   +1 +2
 
7
Aitto-oja 29.05.2004
Hyvät taustat mun mielest... Todellakin propsit soittajil... Mut toi laulaja pilaa täst aika paljon... Lauluääni kuulostaa ihan väkisin pakotetult... Ihan hyvät sanat kyl on...
0   +1 +2
 
Phadej 29.05.2004
minuun ei henk.koht iske tämä laulutyyli. muuten kyllä tykkäisin biisistä. mukavan kevyttä näin kesäloman ekaan päivään.
0   +1 +2
 
konzzzu 29.05.2004
perus suomirokkia... ihan kiva saundi, eikä mitään valittamista.... tällästä vaan on liikaa,
0   +1 +2
 
konzzzu 29.05.2004
perus suomirokkia... ihan kiva saundi, eikä mitään valittamista.... tällästä vaan on liikaa,
0   +1 +2
 
8
Zimayo 30.05.2004
Melodia on hyvä mutta kuulostaa jotenkin tutulta. Skittasoolot toimii. Ihan perus rock musaa.
0   +1 +2
 
8
drlecter 30.05.2004
Mukava kuulla tällästä välillä kommenttiringissä.

Jotenki soundit kuulostaa tosi ohuilta, varsinkin rummut. Säröskitan ois voinu tuplata ja panoroida laitoihin tai sitten jättää kokonaan pois, nyt se vaan on sielä vasemmassa(ainakin näillä kajareilla siltä kuulostaa) ja häiritsee jotenkin.
Bassopuolta lisää ja matalia keskiääniä. Mutta se miksauksesta.

Sävellyksenä oikein letkeä ja rento meininki. Ehkä pikkasen liian rento mun makuun, tulee mieleen kauppa reissu lähikauppaan eikä emmagaalaan.
0   +1 +2
 
ossi_fx 30.05.2004
Voi, voi,
Vaikka en juuri ole tälläisen musiikin suuri ystävä, niin jotenkin tämä biisi sai minut hyvälle tuulelle.
Jotenkin tarttuva biisi...juuri sellainen kun voisi kuvitella hyräilevänsä mukana. esim: radiosta kuultuna.
Jotenkin jäi tosi positiivinen fiilis tästä biisistä...ja sehän on pelkästään loistava asia:)
0   +1 +2
 
9
Laktaatti 24.05.2004
Laulu/äänenkäyttö hyvä. Light Rock ei ehkä oo musta oikee genre mutta anyway. Biisiin biisiin-> Tosi hyvät kitarat. Rummut perussettii. Hauskat sanat (Y)
0   +1 +2
 
7
Chuci 23.05.2004
Korva suuhun ja tissi poskelle. Kesäpiisi. ;o)
0   +1 +2
 
Out Of Bounds 23.05.2004
Ihan huba, toimii loistavasti näin kanuuna aamuna! Vois vaikka soida radiossa!
0   +1 +2
 
9
Cover Girl 22.05.2004
Melodiasta tuli ensin mieleen se biisi se se.. no joo, siinä pätkässä missä on hugh grant ja julia roberts... ei välähdä päähän että mikä... no se siitä. Sanoitukset oli näppärät ja kaikki inho-kliseet oli onnistuttu välttämään. Tää oli aika perushelppoa kuunneltavaa. Aika diskanttista, mutta ei häiritseväksi asti. Kyllä tän kuuntelee (enemmin ko selkäänsä ottaa). Ja toistekin.
0   +1 +2
 
Botro 22.05.2004
heikki hela ilmeisesti idoli orkesterilla. "tää on uneton yö.." -tulee väsitämättä mieleen. ei huonosti tehty silti.
0   +1 +2
 
9
tammina 22.05.2004
Siis kuka tulee mieleen..?
Pastori mainitsi Heikki Helan mutta minäpä
heitän nimen Esa Kaartamo..no samaa sarjaa.
Tasapainoinen poppisbiisi, rento fiilis.
Ei suosikkimusaani mutta genressään pätevää.
Tuotantokin ok.
0   +1 +2
 
orion903rock 17.05.2004
soundit voisivat olla hieman "tuhdimmat". biisi on kyllä hyvä!!!
0   +1 +2
 
8
hipit 16.05.2004
Ehkä ensimmäinen kuulemani kipale jonka genre oli Light Rock. Vapise Pekka Ruuska!
0   +1 +2
 
7
miljoonasade tulee mieleen laulutyylistä, sanat ihan hauskat, sointukulku
ehkä hieman liian perinteinen.. rumpusoundit kuulostaa
vähän purkkimaisilta. laulu& sanat ok.
0   +1 +2
 
9
jmm 16.05.2004
Light Rock genre ei yleensä lupaa mitään minun korvalle hienoa, mutta tämä on kyllä oikein mainio biisi. Soitto ja laulu toimii kaikinpuolin hyvin, sanatkin oikein mukavat. Itse kyllä hieman lisäisin tempoa ja soudeihin särmää. Mutta mitäs pienistä, kun juttu toimii kyllä näinkin.
0   +1 +2
 
7
twisted 16.05.2004
Säkeistä olisi voinut ottaa ton särökitaran ehkä pois ja antaa akustisen hoitaa homman. Kitaroissa häiritsee hieman, että sähkökitara on panoroitu vasemmalle ja akustinen oikealle. Oikein hyväntuulinen biisi ja uruista plussaa.
0   +1 +2
 
8
zarthas 16.05.2004
Kevyttä suomalaista rokkia. Ei mitään uutta, mutta ei mitään moitittavaakaan. Hienon kuulosta ja hyvin tuotettua. Toisaalta tätäkin biisiä vaivaa lievä kasvottomuus. Mutta hieno rento rallatus kuitenkin. Radiotavaraa.
0   +1 +2
 
9
MGynther 16.05.2004
Leppoista tosiaan kunten Pastori sanoikin jo. Hienosti toteutettu. Soundit kuosissa. Toimii.
0   +1 +2
 
9
Pastori 12.05.2004
Oikein mukavan ja leppoisan kuuloista musiikkia. Aika lailla tulee mieleen esim. Heikki Hela. Jollain tavalla tämä riimittely ja sanojen rytmitys miellyttää ainakin minun korvaa. Mukavan persoonaillinen tatsi. Muutenkin kappaleen sovitus on kohdallaan ja kaikki on kyllä hiottu ihan kohdalleen. Leppoisaa suomipoppia. Ei nyt ehkä mitään uutta tarjoile, mutta joka tapauksessa ihan kelvollista materiaalia. Tällaiselle kyllä löytyy kuulijoita tuolta 30+ -ikärymästä varmasti.
0   +1 +2
 
8
Lunar Vegetarian 01.06.2004
Nonni, Love parade is here!. verkkanen alotus, oikeastaan tavallaan rauhoittava. soundiltaan saisi kuitenkin olla pehmeämpi. Laulajalla on veikeä tyyli laulaa. Biisi ainakin alussa pistää hymyilyttämään.
Wah wah kitara sanudi antaa biisille hyvin omaa tiettyä henkeään. Myös akustinen takana antaa hieman sellaisen *camp fire* meiningin.

Kuitenkin tuntuu että biisi ei alkaisi kunnolla ollenkaan, saisi rummuista lähtäe tukevammin jossain vaiheessa liikkeelle. sillä rumpujen basari on aikas heikonlaiseste taka alalla, eikä pääse kunnolla esiin.

Kuitenkin basso ja kitara antavat oman hyvän fiiliksensä, ja laulaja laulaa hyvin kanssa.
Tämä on hyvä kesä biisi.
0   +1 +2
 
7
Zachary 01.06.2004
Kaikuistasta kitarasoundista plussaa. Mutta oi että ärsyttää tuo superperus-TomasLedin -fraseeraus, joka kantaa läpi kappaleen.

Biisi osoittautuu hyväksi esimerkiksi hyvällä ammattitaidolla mutta varsin vähäisellä intohimolla tehdystä musiikista. Aikamoisen laskelmoitu tunnelma kautta linjan. Peruskoulun kevätjuhlassa voitaisiin laulaa pianon säestyksellä yhteislauluna tällainen nuorekas rokkilaulu.

Mutta koska genre on light rock ja tämä biisi lienee tarkoitettu ihan toisenlaiselle kuulijakunnalle kuin mitä minä edustan niin makuasioista kiistelemiseksi tämä menee. Minä en tykännyt, mutta ei tekijöiden soittotaitoa tai kipaleen toteutusta voi haukkua. Mikäli tällaista musaa diggailette soittaa, niin siitä vaan sanoi Tsaikovski.
0   +1 +2
 
8
Enforce 01.06.2004
Kovin oli ohut miksaus / masterointi. Alapää puuttui lähes kokonaan, mutta yläpää kihisi sitten senkin edestä. Laulaja on hiukan mitäänsanomaton, mutta toimii kuitenkin siedettävästi tämmöiseen kevyempään meininkiin. Biisi oli itsessään ihan pätevää easy-living fiilistelyä, jaksoi vaivatta kuunnella alusta loppuun ja tunnustella tunnelmia. Toteutuspuoli vielä vaan kondikseen niin rupeaa kiitettävää numeroa tulemaan ;) -Riku-
0   +1 +2