On Your Own

Karri Heiskanen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Timo JM 22.03.2006
Joo, kyllähän sen näkee jo näiden kommenttien määrästä, että laatukamaa. Milloinkas saadaan Karrilta uutta matskua? Näissä alkaa olla jo vähän pölyä pinnalla.
0   +1 +2
 
10
pece 18.12.2007
uutta materiaalia tosiaan odotellessa! teissä on potentiaalia, minun korvaan hyvää musaa!
0   +1 +2
 
9
IsoTintti 24.02.2005
Toi taustajami on suorastaan herkullinen, antaa biisille persoonallisen säväyksen. Hyvää kitarointia. Tää ei ole kyllä mitään hittilistamusaa, mutta omalla sarallaan toimii hyvin.
0   +1 +2
 
8
MusaPoju 19.11.2004
Joo tää o ihan hyvä fiilistely ja hauskuutus kappale mun mielstäni. Ei mikään turha pölkkypäiden laulu ei tosiaankaan. O tää kovaa kamaa sanon kuules minä. Ihån hyvältä kuullosti tämä biisikin..
0   +1 +2
 
8
Nettis 12.09.2004
kauniit skittasoundit, tyylikästä slaiditusta ja suhteellisen tukevaa taustaa. ehkä kuitenkin vähän liian kiltti, monipuolinen ja moniuloitteinen tällaiselle putkiaivoiselle perusrokin ystävälle. laulajalla miellyttävä ääni ja englanniksi laulaminen ei tunnu tuottavan onelmia ollenkaan. bändistä kuule, että on tullut soiteltua ilmeisesti iltana jos toisenakin. kaiken kaikkian, tästä kappaleesta on vaikea olla pitämättä, valmiilta paketilta kuulostaa.
0   +1 +2
 
kara 05.09.2004
en oo oikeen tämmösen musiikin ystävä mut kyllähän tää ihan hyvä on laulajan äänestä ja tyylistä tykkäsin...tuli kommenttiringissä vastaan
0   +1 +2
 
Effekt 01.09.2004
Mukavan pirteä kappale. Ja tiukka rumpali! Ylipäänsä muutenkin tiukkaa soitantoa, ja hyvää groovea. Ehkä hieman persoonatonta, mutta en anna sen häiritä, kunhan heilun mukana. En ala valittaa, en jaksa viilata pilkkua, kunhan fiilailen. Kiitos.
0   +1 +2
 
10
zarthas 28.08.2004
Hyvä fiilishän tästäkin tulee, tuotantoon on panostettu kunnolla, ja jotenkin tuntuu, että tyypeillä on ihan oma soundi, ja sellaista on nykyään hankala löytää. Taustalauluista erityinen plussa!
0   +1 +2
 
9
roppanen 29.07.2004
Ammattimaista meininkiä on kyllä tämäkin, ei tässä muuta voi sanoo. Ehkä pientä miinusta niistä taustalauluista, jotka vähän sekoitti enemmän ku tuki liidiä. Kommentoikaa te muut paremmin. Ysin täräytän tästä
0   +1 +2
 
8
tammina 29.07.2004
Hyvää liikkuvaa bassottelua ja muu sovitus tukee
bändin kivijalkaa mukavasti. Hieman minua ärsyttää
sordino päällä tehty miksaus..kertsi ei "lähde".
No tämä on rokkijätkän mielipide..mutta vähän saisi
minun puolestani riehua enemmän. Dynamiikkaa nääs.
Numeroni ei sitten ole missään suhteessa Mikserin yleiseen tasoon..
Hieno bändi. Lisää kiitos.
0   +1 +2
 
9
Averell 30.07.2004
Tää on taas aivan mainio. Perkussio ja rento kitarointi jyllää mainiosti. Näiden kolmen biisin perusteella tuntuu siltä, että ukon lauluääni vaan toimii englanniksi paremmin. Tai sitten se on biiseistä kiinni... Oli miten oli, tästä biisistä olisin napannut vaan noi taustalaulut veke. Toi puolenvälin nopeutus oli ehkä kanssa vähän irrallinen, loppu tietysti selittää sitä, mutta en tiedä sopiiko tähän ihan täydellisesti
0   +1 +2
 
9
JarS 02.08.2004
Saundi on kohdallaan, huolettomuudestaan huolimatta kertsikin oli saatu ihan tarttuvaksi. Versen tomikomppi kuljettaa biisiä yllättävän hyvin. Hyvähyvä.
0   +1 +2
 
8
Einsteins 03.08.2004
Hyvän kuulloista poppia, bassosoundi etenkin miellyttää. Laulaja erinomainen ja a-osan tomittelu toimii hyvin, kertsi sitten ei oikein lähde, ei ole nostetta. Mukavaa musaa.
0   +1 +2
 
7
Sazv 03.08.2004
hmm.. iha jees tämä on.. ei oo kyllä iha genre mun mieleen mutta kuunneltavaa. ihan kiva.
0   +1 +2
 
8
Mr Dimension 03.08.2004
Aikasti hyvä kappale =) Soitanto luontevaa ja svengaavaa. Hyvä miksaus. Laulu on tosi hyvä myöskin. Ei tässä mitään vikaa ole.
0   +1 +2
 
MbS 03.08.2004
Laulaja osaa laulaa melodiat toimii, kaikki jotenki toimii hyvin yhteen, onko tehty pilke simekulmassa ja hymynaamalla kenties?
0   +1 +2
 
Lumonia 04.08.2004
Hmm.. Vähän vaihtelua ainaiselle konemusiikille ajattelin. Biisi lähtee aika letkeästi liikkeelle, liekö tyypillistä tälle musiikkityypille. Radiomainen tunnelma äänenlaadussa on ja tulee mieleen aamupäivällä kuunneltu YleX. :)

Vokaalit ovat kyllä hieman kovalla, sillä kitara jää matalemmilla äänillä hieman liikaa taustalle. Hienosti on kyllä tuo urku lisätty sillä vasta keskemmällä kipaletta huomaan sen..! Vokaaleita en ole liiemmin kuunnellut sanoituksensa puolesta, mutta riimit ja kulku kyllä kuulostavat ihan hyviltä.

Kertosäkeen kitara vinguttelu on mukavaa kuultavaa, ainakin kl 1:48 yöllä. :) Taidan kuulla myös akustistakin skittaa tuolta taaempaa?! Mikäli sellainen siellä on niin sitä saa laittaa kovemmalle! Kaikua saanut kitara vingautus tap tap tap kohdassa tunnelmoi kappaleeseen hienoja sävyjä ennekuin loppupuolen rymistys lähtee liikkeelle ja kitaristi saa palan sooloa itselleen.

Todella hieno biisi vaikka suurimmaksi osaksi olenkin konemusiikki diggari, mutta tämä on todella hieno teos!
0   +1 +2
 
8
Klokuttaja 04.08.2004
Laulajalla erittäin asiallinen soundi ja hieno äänenväri. Tietty haluatte valloittaa koko muailman, mutta laulajan soundi istuis parhaiten suomenkieliseen musaan. Osaava bändi jonka soitto svengaa ja yes, kerrankin kitaristit huolehtii soundeistaan, varsinkin tanakka komppisoundi,josta löytyy kunnolla botnee lämmittää meikäläisen mieltä. Myös rytmiryhmän työskentely ei voi kun kiittää, malttia, balanssia ja ilmavuutta. Laulustemmat toi kertsiin ulottuvuutta, mutta muuten jäin kaipaamaan vielä jotain koukkua, voi olla myös tulkinnasta kiinni. Radioystävällinen kipale, josta ei löydy juurikaan moitittavaa, ite kuitenkin kaipaan aina enemmän jonkinlaista röyhkeyttä ja hulluutta, oli musatyyli sitten mikä hyvänsä. Siksi ei putoa aivan kybällä. Mut hei, ei paha lainkaan.
0   +1 +2
 
Soulstab 04.08.2004
Hausan kkuloista poppista. Laulu toimii mallikkaasti. Soitossa letkeä meininki!
0   +1 +2
 
9
zood 04.08.2004
Hauska tomien hakkausbiitti alussa. Kaunista rauhallista musiikkia, vähän ehkä noi taustalaulut kuullosti alkuun hassuilta mutta muutaman kuuntelukerran jälkeen ne kuullostikin ihan hyviltä, varsinkin sen takia että ne kuullostaa tulevan laulajan takaa aivan fyysisesti eri paikasta kuin leadi. Tällaista harvoin kuulee mikserissä, varsin omaperäinen soundi jollain asteella, tavallaan se kuullosti alkuun hyvinkin tavalliseslta mutta jo toisesta kuuntelukerrasta kuullosti ihan erilaiselta kuin mikään muu, ihmettelempä vaan mitä tämmöinenkin bändi bielä tekee mikserissä eikä levykaupanhyllyllä.
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 04.08.2004
Ihan letkeältä tämä kuulostaa. Aika hyvin tuntuu olevan äänipuoli tasapainossa, mikään instrumentti ei tunnu hukkuvan taustalle tai olevan liian päällä. Erittäin mukavaa myös, että lauletaan englanniksi. Veikkaanpa, että tämä toimisi paljon paremmin pubissa istuessa kuin aamun ensimmäistä kahvia juodessa, mutta ei haittaa sillä kyllä tätä jaksaa kuunnella.
0   +1 +2
 
9
Quki 04.08.2004
Nätti bassoriffi alussa, laulajalla on erittäin upea, puhdas ja selvä lauluääni. Miksei idolseissa ollu tällaisia laulajia.. Musiikki on erittäin hyvää ja puhdasta, voisin melkein laittaa tietokoneelle ihan kansion ja hakea kaikki biisit talteen jotta saisi kuunnella aina mikserihoppareiden jälkeen tällaista.
0   +1 +2
 
9
TheVille 04.08.2004
Hyvin rokkaa! Mukava, kevyt meininki koko biisin ajan. Miksaus tuntui olevan kohdillaan (vaikka kannettavan koneen kaiuttimilla kuuntelenkin). Basso murahteli kivasti ja kitarat helisi hienosti. Kaikin puolin hyvä kappale!
0   +1 +2
 
9
the_dj 04.08.2004
juu hyvä biisi! hyvät sanat ja kivat melodiat! teistä vielä tulee jotain! käyn tsekkaan myös muut biisinne jossai välissä!
-kommenttiringistä-
0   +1 +2
 
9
Aimo J. 04.08.2004
Uhh... Ekalla kerralla tää ei kolahtunut meikään juuri ollenkaan... Nyt kun se o tuossa päivän mittaan soinut muutaman kerran ni auta armias.
Kai mä huomenna tuun korottaa tä kympiks.
0   +1 +2
 
ÄSSÄ poika 04.08.2004
tylsääääää!mul o aina ollu se perus idea et musa pitä tuntea ja tän kohal mä tunsin sen verra et haukottelin
0   +1 +2
 
9
Huginn 04.08.2004
Valmiin kuuloista meininkiä, ei löydy mitään valitettavaa. Mukavan letkeää menoa, hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
10
jmm 05.08.2004
Nyt tuli vastaan kyllä hieno biisi. Tässä on kaikki täysin kohdillaan ja tunnelma on mahtava. Bändi soittaa hienosti ja laulu on aivan loistava, eikä hajuakaan lausumisen ongelmista. Pitänee siirtyä samantien fanilistalle ja käydä kuuntelemassa bändin muitakin biisejä heti kun ehdin.
0   +1 +2
 
NeverSayYes 05.08.2004
Ihan lepposaa rokkausta, ei tullu ainakaan mieleen mikään muu bändi että oma tyyli on löytynyt. En oikeen yleensä tämmösestä tykkää eikä tää nykkään sykähdyttäny, johtuu kapekatseisesta musiikkimausta, varmasti tyylilajissaan korkeaa tasoa.
0   +1 +2
 
integratio 06.08.2004
kommenttirinki: kiva ralli rokiks varmaa
0   +1 +2
 
7
lovefactory 06.08.2004
Soitto rullasi mukavasti ja sounditkin olivat kunnossa. Laulajan äänestä pidin ja laulumelodiatkin olivat hyvän kuuloisia. Biisi vain ei kokonaisuutena iskenyt. Kitarasoolot piristivät mukavasti välissä, mutta jotain jäin vain kaipaamaan. Ehkä räväkämpää kertosäettä...?
0   +1 +2
 
9
J'ho 07.08.2004
Tää musagenre ei ehkä oo se mun juttu, mut kyllähän tän kertaallee ihan hyvin pystyy kuuntelee.

Kaikki biisissä on kunnossa. Ei rummut, ei kitara, eikä laulutkaan kuse erityisemmin.
Kyl tällä ysi tippuu. Sanoistakin saan selvää huonosta englannin osaamisestani huolimatta.

-Jusah
0   +1 +2
 
d fast 07.08.2004
aij aij tämähän on veikeä kipale. laulu on todella puhdasta ja kuulostaa kaikinpuolin ammattimaiselta. perkussiot jammailevat todella kivasti ja kitara vinkuu lempeästi. kertosäe on ekalla kerralla melkoisen sekavan häsläyksen kuuloinen, mutta kyllä siihen nopeasti tottuu. puolessa välissä menoa tulee mukavasti lisää ja kitarasoolo vie biisin mennessään. ehkä hivenen pitkästyttävä biisi jollain asteella, mutta kuitenkin todella taidokkaan kuuloinen räime kaikin puolin. ehkä juuri tuon kertosäkeen heikkous jäi vaivaamaan, mutta kyllähän tämä hyvää on. tykkään.
0   +1 +2
 
8
Cornflake 20.07.2004
Ihan ensin pitää sanoa että aika sekava kuva jäi. Biisi on suht pitkä ja vähän erikoinen - en saanut oikein kiinni ekalla kuuntelulla. Jäi vähän tasapaksu ja sekava kuva.

Anyway, tuo ei ollut varsinaisesti negatiiviseen sävyyn. Biisi kun on, sekavuudestaankin huolimatta, hyvä. Veikkaisin että aukeaa paremmin parin kuuntelun jälkeen.

Ekan riffin bassottelu on loistava, tekee tästä riffistä rullaavan mutta kuiteinkin todella omaperäisen kuuloisen. Muut soittimet ovat tässä hyvin juonessa mukana ja antavat hyvin tilaa tuolle mainiolle bassolle.

Huomaa että säveltäjä on vääntänyt pitkään, tätä on selvästi tehty. Eli jälki on hjyvää, muttei vielä ihan timangia. Sen jonkun jutun kun tähän vielä löytää niin alkaa olemaan omassa lajissaan jo aika hitti-kamaa.

Soundit ovat hyvin kohdallaan, laadukasta jälkeä. Laulaja on hyvä!

Biisi pyöri tätä kirjoitellessa jo toistamiseen. Taitaa jäädä playlistillekkin.

Teki mieli antaa kovemmatkin pisteet, mutta jätin vähän pelivaraa. Nimittäin jos biisimatskuun löytyy vielä se jokin niin alkaa olemaan kovaa tavaraa, ja silloin niitä pojoja tarvitaan;-)
0   +1 +2
 
10
JayS 20.07.2004
Biisi täynnä ylläreitä. Jos vois, korottaisin arvosanaa Spinal Tap asteikolle... =) Letkeetä, svengaavaa menoo. Tän orkesterin meininki on kyllä laidasta laitaan, meinaan tyylillisesti. Ison stetsonin noston arvonen suoritus!
0   +1 +2
 
9
Michikawa 05.08.2004
Ammattitaitoista soitantaa ja hyvä lauluääni. Kuvittelenko vain, vai onko äänimaailma kuitenkin jotenkin oudon treble? Ikäänkuin kaikki olisi kyllästetty jonkin omituisen filtterin läpi? Biisi on mukavan letkeä ja poljento kulkee. Ihan radiovalmista kaupallisen tason materiaalia, hyvä kundit!
0   +1 +2
 
9
Scarlet 30.06.2004
wow .. ompa indie kitara saundit!!!!!
kertosäkeeseen kaipais enemmän koukkua että
sitä jäis laulaan vielä huomennaki.. mutta eihä se iha
nii helppoo oo.. :C
laulu toimii tosi hyvin ja rumpukompit ja kaikki toimii
tässä yhtään saundeina tosi hyvin!
tuo kertosäe vähä vaa jää häiritteen :C
0   +1 +2
 
10
Atalja 31.05.2004
Samat sanat kuin Stationssista. :) Tässä soundit tukee jotenkin tyyliä paremmin... Loistava meininki.
0   +1 +2
 
9
Pastori 14.05.2004
AIka mukavan tällainen positiivinen ja letkeä soundi. Tästä tulee ihan hyvälle fiilikselle. Mukava biusa. Kaikki tässä on kohdallaan, ei tästä osaa mitään sanoa. Tyydyn vaan ihmettelemään tätä hyvää jälkeä.
0   +1 +2