Stations

Karri Heiskanen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Kostiainen 24.10.2016
Tarttuva poprockbiisi. Kolme kitaraa ovat sopivan erinlaisia ja tukevat toisiaan.
0   +1 +2
 
8
Intro oli hieman outo. Sitten kun laulu alkoi niin kaikki muuttui paremmaksi. Hyvä englanninkielen ääntäminen on plussaa + hyvä laulumelodia.
0   +1 +2
 
9
Wunderlich 06.01.2013
Upea ääni laulajalla ja hyvä bändi.
0   +1 +2
 
MarkkuVee 16.12.2007
Aattelin ekaks että.. " hmm, Indie mahtaa olla aika vaikeeta saada aikaan hyvän kuuloista? " ennen kuin päätin kuunnella selasin näitä kommentteja ja moni kirjoitti että " suomalainen aksentti ei tunnu tuovan minkäänlaista otetta " .. sit päätin klikata jo sen jälkeen hifist ja kuunnella,.. pakkohan se nyt jossain vaiheessa on kuulua.. mutta kultakurkkuinen suomalainen jenkkipoika päästelee pitelemättä! Intro soitto kerää kaikki nurkassakin nyhjöttävät vähäiset immeiset ja kuuluu tarinan mukaan mukavasti vievän :) Energiaa kantavaa musiikkia, tätä lisää!
0   +1 +2
 
9
Mynthoon 07.08.2007
Kyllä on pro Amerikan meininki, mutta niinkuin joku tuossa aiemmin kommentoi, että jotain lisäkoukkua biisi tarvitsisi, olen samaa mieltä. Todella vahvaa laulua!! Ysin arvoinen suoritus kuitenkin!!! Mutta missä on itse Karri, kun näkyy olleen viimeksi aktiivinen mikserissä v. 2004???
0   +1 +2
 
9
sarbla 24.07.2007
VOU ! tykkään.
0   +1 +2
 
8
Ahermanni 04.07.2007
Hyvin pitkälti kuulostaa Poets of the Fall -kopiolta. Ehkä kannattaisi bändille antaa ihan nimikin kun kerran sellainen on kasassa. Ilman muita kyseinen Heiskanen ei esiintyisi livenä.
0   +1 +2
 
sir.henry 04.06.2008
Erittäin freesi ja miellyttävä soundi! Intron kaiuista ei voinut odottaa mitään, mutta nepä onkin mainio elementti. Soitossa on ammattimainen ote, epäilemättä useita vuosia kokemusta takana ja se kuuluu.
0   +1 +2
 
8
sininuotti 26.05.2006
Periaatteessa ihan ok biisi ja laulajalla tosi makee ääni. Jotenkin vain alkoi kahden minuutin kohdalla puuduttamaan..., please ennen sitä kaipaisi edes jotain koukkua...., en tiedä mikä oli, mutta jotenkin nousi mieleen rouva S. Vega...

Kaikkihan oli tehty siis tosi prosetä otteella :)
0   +1 +2
 
8
Timo JM 22.03.2006
Sen verran vastarannan kiiskeä meikäläisestä löytyy, että haluais olla eri mieltä enemmistön kanssa mutta tää nyt vaan on niin pirun hyvä, ettei voi kuin kehua! Mä olen jo aikanaan tuolla Muusikoiden netissä kehunut Karrin laulua ja pakkohan se on tähänkin pistää.
0   +1 +2
 
9
LazyBastard 25.06.2007
Karrilla on kulla makea soundi, jeh. Jotenkin tulee "autolla halki Amerikan" fiilikset tästä kipaleesta, vaikka en yksityisautoiluun rohkaisekaan. ;) Tää matsku rullaa meleko mainiosti etiäpäin. Enkö ole muka aiemmin kommentoinut? Erikoista...hmmm... Soitanta pelittää, eikä muutenkaan hirveästi valittamista - vähän meni ehkä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Vika saattaa olla myös minussa.
0   +1 +2
 
HW 26.11.2005
Oli jotenkin vähän mitäänsanomatonta. Siis aika peruspoppia. Sitä kamaa jota on kuultu kyllästymiseen asti. Tämä ei ärsyttänyt, ei innostanut eikä pahemmin kiinnostanutkaan. Eli jos vähän lisää persoonallisuutta saisi kuvioihin kun taitoa ilmeisesti löytyy ihan riittävästi.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 10.11.2005
Hyvin laulettua matskua. Biisi kasvaa mukavasti. Koko bändi toimii erinomaisesti ei heikkoja lenkkejä!
0   +1 +2
 
9
pece 21.10.2007
HIeno alku! Ja kasvaa alussa kohti mutta mitä... Voi mutta kertsistä olis odottanut jotain mahtavampaa. Silloin olis tullut täysi kymppi!
0   +1 +2
 
10
IsoTintti 24.02.2005
Hyvä biisi. Hyvät soundit. Hyvin soitettu, melodista rockia pienillä pop-vivahteilla. Biisissä on mukavasti vaihtelua ja nyansseja. Kyllähän tällaista mielellään kuuntelee. Mikserin tasoon nähden pitäisi kai antaa 12....
0   +1 +2
 
8
MusaPoju 19.11.2004
Stations elikkä asemat ! elävällinen & kiinnostava yhdistys. Ilmiselvästi aika hyvä se vielä hyvä kun suomalaiset laulaa englanniksi. Aika paljon jäseniä tässä bändissä. Moikkamoro sit !!!!!!!!!!!!!!!!!!
0   +1 +2
 
10
let J. 21.09.2004
Ei tämä minusta ole kovin indietä, pikemmin tyylikästä poprockia.
Sävellys on hyvä, pidän siitä kovasti. Komppi liitää sopivan kevyesti ja soundi on sopivan paksu.
Laulaja osaa hommansa ja ääntää todella kivasti englantia!
Rakenne hyvä, tasapaino kunnossa.

Tätä kuuntelisin mielelläni lauantai-iltaisin hyvien ystävien seurassa.
Kerrassaan sulavaa, soljuvaa ja maistuvaa musiikkia! Tykkään.

Onko teillä keikkoja?

Pyydän omien biisieni arvostelemista vastapalvelukseksi.
0   +1 +2
 
9
theplan 19.09.2004
Introssa jänniä äänimaisemia, ja itse asiassa koko biisikin saundaa hienolta. Laulajan saundista tykkäsin paljonkin. Myös soitto toimii mallikkaasti. Biisi on vähintäänkin ok ja kasvaa kivasti biisin edetessä. Hyvällä saundilla sekä mainioilla pikku yksityiskohdilla tästä oli saatu persoonallisen, mutta silti radioystävällisen kuuloinen keitos. Selkeä ysi!
0   +1 +2
 
8
graydance 19.09.2004
tässä biisissä on oikein leppoisa tunnelma. Laulaja toimii hyvin ja riffit ovat hyvin soljuvia. soundit ovat myös kelvolliset. kyl ois leppoisaa keikalla diggailu musaa kans ;) ehkä se kuuluisa viimeinen rutistus jäi uupumaan jos tämmöisessä musiikissa sitä tarvitaankaan.
0   +1 +2
 
8
H4p4 19.09.2004
3 kitaristia vähän epäilytti, mutta ihan hyvin se toimi kuitenkin. Hyvät soundit, hyvin miksattu. Ei mitään valittamista, mutta omaperäisyyttä jäi vähän uupumaan...
0   +1 +2
 
9
är-mies 16.09.2004
Valmiin kuulloinen bändi (bändi tässä kait soittaa) ja biisi on itsevarman oloinen, lisäksi se kuulostaa hyvältä. Joku aiemmin tänne kirjoitti ettei tämä ihan indietä ole, ja yhdyn siihen. tosin se ei tee musiikista yhtään huonompaa, kuitenkin tuo kategorisointi on hieman väärä. eli hieno biisi, kiitos ja onnea!
0   +1 +2
 
Effekt 02.09.2004
Lienekö minä tämän jo arvostellut, enpä muista, mutta kuunnellaan nyt sitten. Soitanto jälleen hyvää, samoin soundipoliikka. Biisinä hyvä ja viihdyttävä, joskin en ostaisi kaupasta, sen verran persoonaton ehkä kumminkin. Mutta tykkään silti, enkä käy valittamaan.
0   +1 +2
 
7
stations on hyvä biisin nimi,
koska rimmaavia sanoja riittää
6 tunnin levyyn:)
taidokasta poppia, kuulostaa
jonkun jenkkiläisen teinisippuasarjan
tunnarilta. eli kivaa ja sisäsiistiä,
muttei suurempia säväreitä
anna vanhalle hevisaurukselle.
0   +1 +2
 
9
drlecter 30.08.2004
Enpä keksi muuta kuin, että olipas loistava biisi. Kaikki toimii, miksen en ole kuullut tätä radiosta?
0   +1 +2
 
10
zarthas 28.08.2004
Alku lupaili jotain kellarikamaa, mutta tulipa mahtava ylläri kun biisi lähti käyntiin! Tuntuu etten näin hyvää biisiä ole vähään aikaan kuullutkaan. Rento kulkurimeininki, juuri sellainen kiehtoo, ja juuri sellaista tää biisi on. Valmista tavaraa, levy-yhtiöt HALOO?!
0   +1 +2
 
8
JM 28.08.2004
Kaunis laulu. Teknisesti hyvin toteutettu. Ei mitenkään erikoisen hyvä, mutta ihan OK sävellys.
Kuitenki reilusti mikserin keskitasoa parempaa.
0   +1 +2
 
9
g.o.r.e. 23.08.2004
Odotin jotain aivan muuta kun huomasin että genrenä oli indie. Itse en alun jälkeen tätä mitenkään indieksi luokittelisi. Tämä ennemminkin tämmöinen suht reipas ralli. Tulee tosi paljon mieleen kama jota kuulin asustellessani Iso-Britanniassa. Ja kaiken lisäksi englannin laulaminen ei tunnu tuottavan ongelmia, siitä iso plussa.
Äänipuolella ei löydy mitään moittimista, hyvin on tasapainossa kaikki. Ainut ehkä minkä voisi tiputtaa on tuo alku. Tosin se nyt on ainut mitä varten tätä voisi jotenkin indieksi kutsua, joten... Hyvä laulu kaikkiaan, loppu tuli vastaan ennemmin kuin ajattelin ja pistin kyllä samantien soimaan toisenkin kerran, että tulee varmistettua arvosanan oikeellisuus.
0   +1 +2
 
8
Zha 23.08.2004
Miksauksessa mielestäni liikaa diskanttia, sopisi rouheampi ja bassovoittoisempi soundi. En tykännyt siitä alun "röhmysoundista" (joku kitarajuttu?), joka kummitteli muutenkin siellä välillä, ei sopinut mielestäni pakettiin. Ammattitaitoista soitantaa ja laulantaa kyllä ja all in all kelpo kipale, hienoa poijjaat.
0   +1 +2
 
9
Raivonakki 23.08.2004
Hieno kitara ja todella hyvä lauluääni vokalistilla. Rokilta tämä kuulostaa. Mikä on Indie. Jos voi mua vähän valaista ja käyttää aikaa siihen että informoi mua tästä genrestä. Olis mielenkiintosta tietää mitä on "indie". Hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
ÄSSÄ poika 20.08.2004
Intro oli biisissä jotenki kiva.Se pitää sanoo heti tähä alkuun.Toine asia mist pidin oli laulajan ääni ja se miten alus biisi vaikutti ihan "tylsält" mut sai sitte uutta potkua(en kyl muista enää et mistä...heh!)Harvinaisen hyvä tän musan edustaja!
0   +1 +2
 
10
Kuusniemi 20.08.2004
Alku on mitä omituisin ja mielessä kävi, että mitäköhän on tulossa, mutta sitten ensimmäinen kitarariffi nosti odotukset todella korkealla. Se alkuriffi on melodillisesti aivan loistava, niinkuin muutkin riffit tässä biisissä. Riffit luovat erittäin hyväntuulisen, mutta haikean tunnelman. Ajoittain tulee Dire Straits mieleen kitaroinnista. Kompit ovat riittävän hillityt ja muutenkin kokonaisuus on tyylikkään hallittu. Tasapainoinen.

Tämä on erittäin hyvin miksattu, ainoa mitä huomasin oli, että rummut olisivat voineet ollat hieman kovemmalla, mutta eivät paljoa. Tässä on löydetty hyvät balanssit, ja varsinkin vokaalit on miksattu erittäin hyvin kaiken muun päälle. Ne ovat esillä, mutta eivät hukuta muita instrumentteja.

Tämä on nii hyvin toteutettu, että ei tästä voi kuin kympin antaa! :)
0   +1 +2
 
9
kitaristi0 19.08.2004
Intro oli kiinostava, sen jälkeen alkoi muistuttamaan liikaa amerikkalaista perusrockkia. Tämä lähinnä siksi, että laulajalla on vahva ja amerikkalaismainen ääni. Kappale ei oikein tuntunut mssään vaiheessa lähteneen kunnolla käyntiin, mutta tarttuva biisi silti... kyllä tämmöstä jaksaa kuunnella, vaikkei itse oikein niin hirmuna iskenytkään. Erittäin paljon hittipotentiaalia.
0   +1 +2
 
9
jmm 19.08.2004
Olen kommentoinut jo paria hienoa Karri Heiskasen biisiä ja hyvää kamaa tääkin on. Biisi on oikein hyvä ja tunnelma tässäkin niin kuin muissakin Heiskasen biiseissä on loistava. Ei tähän löydä mitään korjattavaa ja vaikka genreksi on laitettu Indie on tämä mielestäni ihan selkeetä poprokkia ja minua se ei todellakaan haittaa. Indie sanasta tulee yleensä mieleen jotain ihan muuta kuin näin hienosti tehtyä musaa. Faniksi täytyy liittyä just nyt.
0   +1 +2
 
8
hipit 18.08.2004
Rouheeta indiee. Hyvä meininki ja kohtalainen bore. kasi.
0   +1 +2
 
8
odkid 17.08.2004
Aika eksentrinen sovitus alusa (se raskas-kliinikitara). Olipahan hyvä laulaja, tykkään äänenväristä paljon. Mutta biisi on melodioiltaan ja sävellykseltään mielestäni jotenkin liian mainstream että sitä vois sanoa indieksi (jos Ryan Adams on indietä niin siinä tapauksessa tämä on myös). Anteeksi, tämähän on nyt loukkavaa. Shame on me. Typerää genrepaskaa.

Sama bändi pitäis laittaa jonkun 70-luvun overdriven läpi soittamaan. Nyt jäi vähän turhan mukaradiokelpoiseksi. Siis tykkäsin monesta asiasta, mutta montaa asiaa jäi myös kaipaamaan.
0   +1 +2
 
10
Heat Radius 17.08.2004
Alun perusteella en TODELLAKAAN olisi odottanut näin hyvää kappaletta!!
Perskeles sentään jätkät teissä on sitä kuuluisaa potentiaalia! Kyllä täytyy ladata tämä... ja rakentavia kommentteja sitten: Tuo alun kummallinen rytinä ei mielestäni sopinut kappaleeseen kovinkaan... Öh... niin... siinä se sitten... muita vikoja ei oikein pistänyt silmään... ehm, tai siis korvaan... ;D
0   +1 +2
 
9
kle 17.08.2004
Mukavan leppoisaa kevyttä rockia. Laulaja hyvä ja muutenkin kaikki osa-alueet tuntuisivat olevan kohdallaan. Ainoa miinus, että kappaleena hieman sellainen "toisesta korvasta sisään, toisesta ulos" eli biisi ei tempaa oikein mukaansa missään vaiheessa sillä tavalla kuin odotin. Jatkakaa kuitenkin samaa rataa pienellä viilauksella, hyvältä kuulostaa!!!
0   +1 +2
 
10
yeye 28.07.2004
wow!! :) aivan mahtavaa :D en ois uskonu et mikseristä löytyy tällasta matskua! yliveto.. pitää käydä lysnaa lisää matskuu. tää oli kyl jotai :)
0   +1 +2
 
8
Kvaari 28.07.2004
Äskeinen arvostelu taisi mennä mönkään, joten yritän uudestaan.
Kivan kevyttä musiikkia, joka ei tarvi keskittymistä ja voi soida taustalla. Ei silti kosketa erityisemmin sisältä, joten pisteet jäävät kasiin.
0   +1 +2
 
8
Kvaari 28.07.2004
Mukavaa kevyttä musiikkia, joka soi kivasti taustalla eikä tarvi juuri keskittymistä. Ei silti musiikkina kosketa sisältä, joten siksi "vaan" nuo pisteet.
0   +1 +2
 
9
tammina 29.07.2004
Amerikansaundia hyvinkin autenttisesti toteutettuna.
Laulajalla hyvä ääntämys ja sopiva kähinä äänessään.
Saundit mallia miellyttävät; jos oltaisiin jenkkilän
turuilla, tämän voisi olettaa kuulevansa autoradiosta
ajellessani from coast to coast..
Jonkin verran kuitenkin jäi tunne-elämys vajaaksi
jotta voisin sen kympin antaa.
0   +1 +2
 
9
jouni 29.07.2004
Alku kuulosti jotenkin karsealta tässä ja se että tota rutinaa toistetaan tässä biisissä. Onneksi tässä kaikki on muuten jo paljon parempaa. Laulaja esiintyy todella hyvin edukseen. Tykkään tän jannun laulusoundista ja englantikin kuulostaa hyvältä. Soitto tässä on hyvän kuulosta tuota alun "rutinakömmähdystä" lukuunottamatta. Biisi oli varsin kompakti ja sovituksena suht. peruskamaa, mutta varsin hyvin toimivaa. Eipä täsä muuta, 9 tulee. Jos otatte tuon kauheen rutinan biisistä veks, lupaan palata asiaan kympin muodossa:)
0   +1 +2
 
9
JarS 30.07.2004
Nyt tuntuisi rullaavan. Hyvä laulaja. Tällä soitannalla ja toteutuksella olisi voinut olla hieman tarttuvampaa tavaraa. Jotain tuttua tässä on, ehkä se on (g)? Lienee Alppilan hujakoista? Voc on kyllä kotimaiseksi aika pirun toimivaa kamaa.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 30.07.2004
Mukavan letkeä tunnelma, ja persoonallinen laulaja. Soitto toimii ihan hyvin, biisin rakennekin on ihan hyvä, vaikkakin ehkä hieman liian perinteinen sointukuluiltaan. Muutamia tyylikkäitä harmonioita osuu matkan varrelle. Kyllä tätä voisi kuvitella radiosta kuulevansa. Hyvä meininki!
0   +1 +2
 
Haava 30.07.2004
Perus poppirokkia... Ihan kivaa sellaista... Mitähän pitäisi sanoa biisistä, joka tuntuu ihan suht kivalta.. On oikein kivasti tuotettu ja jossa on kaikkia kivoja pikku kitarajippoja muuta kiintoisaa... MUTTA joka ei sitten kuitenkaan yhtään sytytä... Laulaja ei ollut huono, mutta jotenklin se ääni ei istunut tohon pehmeyteen ihan.. Hmm... En osaa sanoa mikä tässä tarkalleen mättää.. Kun tämä kuitenkin on kaikella kongnitiivisella analyysilla oikein mukava biisi. Hmm... Ja fiiliskin tuntuu ihan kivalta... Äsh.. em minä tiedä miksi tämä ei ihan kolahda kuitenkaan.
0   +1 +2
 
8
Einsteins 30.07.2004
Hienosti laulettu ja hyvin soitettua poppista, (ehkei kuitenkaan kovin indietä, aika amerikan keskitietä mennään). Soundit kohdallaan, omaan makuuni tosin aivan liian radiosiistit. Biisi vähän lattea, muttei huono. OK.
0   +1 +2
 
10
Averell 30.07.2004
Olipa harvinaisen valmista kamaa. Nielisin radiosta eikä varmaan tarttis kanaavaakaan vaihtaa. Toteutus on pirun tasapainoinen ja laulu toimii oivallisesti - myös englanti. Biisi lähti tyylillä käyntiin - hyvä akustinen - ja toimi sen jälkeen aivan yhtä kelvosti. Kommenttiringistä tuli mutta pitää käydä kuuntelemassa jotain muutakin
0   +1 +2
 
9
SpeaK 30.07.2004
Todella hyvän kuuloista. Ainoa mikä oli se ryminä-ääni mikä esiteltiin heti alussa.
Laulaja hoitaa hommansa paremmin kuin hyvin ja omaa todella mukavan äänen.
Miksaukset ovat kohdallaan. Tämäntyylistä musiikkia harvoin jaksan innolla kuunnella, mutta tämä tekee poikkeuksen. Oiken kiva biisi.

En mitään muuta "vikaa" löydä kuin se ihmeääni alussa. Ihan parissa kohtaa, hieman yli kolmen minuutin, vokaalien diskantit ottavat korviin pahasti. Muuten ei mitään ongelmia.

Sanoja en pahemmin kuunnellut, mutta eipä ne ainakaan yleensä pääosassa ole tällaisessa musiikissa.
Oikein laadukasta.
0   +1 +2
 
9
zood 01.08.2004
Alku oli delayefekteinen ehkä hieman karmiva ja todella nollasi odotukset että mitä sieltä tulee. Mutta ah kun biisi lähti käyntiin niin muuttui mieli. Hieno ääni laulajalla, tällaista kilttien poikien musiikkia. varsin nautittavaa sellaista.
0   +1 +2
 
8
Jalmus 01.08.2004
Kohtuullisen hyvinsoitetun kuuloista poppia, biisistä ei sen kummempaa sanottavaa.
0   +1 +2
 
9
Aimo J. 03.08.2004
Valmiin ja varman kuuloista. H'vetin hyvää morria.
0   +1 +2
 
6
alanis 03.08.2004
Alkuräminä ärsytti. Meinasi pilata koko biisin. Muuten siistiä, ihan kohtuullista tavaraa. Biisistä ei jää paljon mitään erityistä mieleen. Kaipa se silloin on ok.
0   +1 +2
 
9
damake 04.08.2004
Alussa kuuluva omituinen kolina ei kuullosta lupaavalta. Onneksi kolina loppuu ja biisi alkaa. Tästä tulee ihan hyvälle tuulelle. Ei ole mitään moittimista, paitsi siinä ihme kolinassa. Itse en kuitenkaan pääasiallisesti kuuntele tälläista musiikkia, mutta kaikki mikä kuullostaa hyvältä myös uppoaa. Ja tämä biisi kuullostaa erittäin hyvältä. Jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
10
Jurvanen 05.08.2004
Suorastaan lupaava kitarariffi... Mitähän tästä voi seurata? Ei mitään karseaa ainakaan...
Joo EI! Kaunis lauluääni ja suorastaan sujuva lausunta (tärkeää minulle) hemmottelevat korvan alasinta ja siNpukkaa kuin mitkäkin hovipalvelijat.. Joo-o.
Hämmästyttävää, miten mikseristä kerta toisensa jälkeen nousee indie/rock/pop/soul-tyyppejä, joita vain EI voi kuulla tarpeeksi usein...

hittoperkele. Minä pidän tästä oikein toden teolla. Se on kymmenen notta perkele. Lataan tämän ja kuuntelen muutkin.
0   +1 +2
 
9
DJ Mihailov 09.08.2004
Tuli mieleen tuosta kitarakompista ihan nirvana. Jotenkin saman tyylinen rytmi siinä.
Upean kaunista musiikkia ja laulu kuulosti hyvältä. Kompissakaan en löydä valittamista.
Kyllä tää menee.
0   +1 +2
 
9
Mutta 10.08.2004
täytyy myöntää ammattitaidolla tehty kappale kaikki periaatteessa kohdallaan laulu kappale rakenne hyvä biisis eika täss muutakaan voi sanoa
0   +1 +2
 
7
Thego 10.08.2004
Noh, alun delay häröily antoi hieman amatöörimäisen vaikutelman. Biisin lähtiessä käyntiin tilanne kyllä korjaantui. Soundit ja soitanta täysin ammattimaista tasoa, mutta sillä avulla ei kovin pitkälle pötkitä. Säkeiston ja kertosäkeen vaihtoa tuskin huomaa(alkoholilla osuutta aiaan). Se olennainen alkuperäinen hullu idea jäi uupumaan. Uskon että omaperäisempään materiaalin on rahkeita.
0   +1 +2
 
9
lovefactory 16.08.2004
Menevä poppis biisi (mitähän lie tuo indie tarkoittaa musiikin yhteydessä). Soitto rullaa mukavasti ja laulajan ääni ja ääntämys miellyttää korvaa. Sävellyksenäkin oikein pätevä, tosin alkusoinnuista tulee mieleen se joku Oasiksen biisi..."Today is gonna be the day...blaablaa...". Sounditkin ovat kunnossa ja biisi on mukavan vaihteleva ja juuri sopivan pituinen. Pitääpä ihan pitkästä aikaa antaa biisille 9.
0   +1 +2
 
9
Mr Dimension 16.08.2004
Aika mainiota musiikkia. Laulajalle propsit saman tien. Hyvät soundit, hyvin miksattu. Kappale toimii gyl, ainakin minä hetkeksi vaivuin ajatuksiini ja se on aina hyvä =) Hyvä Hyvä, jatkakaa ihmeessä samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
DMF 16.08.2004
Tässäpä kelpo biisi! Alusta ei tiennyt mitä odottaa, mutta sieltä tulikin rentoa rokkispoppiskamaa. Soundit todella hyvät, biisirakenne kunnossa. Taidokasta soitantaa ja laulua, olisin jaksanut kuunnella pitempäänkin!
0   +1 +2
 
NeverSayYes 16.08.2004
Tykkäsin kyllä tästä, kerrankin biisissä ei oo yritetty jotain ihmeellistä sointukulkua jota kukaan ei oo ennen soittanu. Tässä keskityttiin melodiaan joka oli hyvä. Samoin akustinen kitara ja pieno sopi tähän kuin naula päähän. Laulajalla oli todella hyvä ääni ja laulaminen kuulosti rennolta, tykkäsin, ääntäminen ei ollut sitä mikahäkkistyyliä ja se oli hyvä juttu.Hyvää tavaraa.
0   +1 +2
 
Manta Ray 17.08.2004
Groovaa hyvin, laulu hyvin framilla!
Muutenkin hyvät soundit ja sovitus, sopivissa suhteissa elementit tulevat esiin ja vuorollaan.
0   +1 +2
 
9
JayS 20.07.2004
Varsin valmista materiaalia radiosoittoon. Biisi sovitettu varsin ennakoitavaan malliin, ainakin näin soittajarentun korvaan. Ei kuitenkaan ärsyttävän ennalta aavistettava tuotos. Good stuff.
0   +1 +2
 
9
JayS 20.07.2004
Varsin valmista materiaalia radiosoittoon. Biisi sovitettu varsin ennakoitavaan malliin, ainakin näin soittajarentun korvaan. Ei kuitenkaan ärsyttävän ennalta aavistettava tuotos. Good stuff.
0   +1 +2
 
9
JayS 20.07.2004
Varsin valmista materiaalia radiosoittoon. Biisi sovitettu varsin ennakoitavaan malliin, ainakin näin soittajarentun korvaan. Ei kuitenkaan ärsyttävän ennalta aavistettava tuotos. Good stuff.
0   +1 +2
 
9
stu 20.07.2004
On kyllä loistava ääni jäbällä. Tosi ameriikan kuuloista radio musaa kyllä. Ei minun teekuppini, muuta tykkäsin silti. Ehkä tällasessa musiikissa tarviis vielä semmoisen tosi killerikertsin, eli siis tarttuvuutta lisää vielä. Hittimeininkiä. Plussaa siitä ettei tullut ällöjä kitaravalleja pilaamaan ketrsiä. Niin ja nuo piip-piip pilinät taustalla on aina tosi koomista radiomeninikiä. Mutta tässä oli kyllä tunnetta. pannaan sille ja tuotannolle ysi. Levytyssopari varmaan irtoilee joskus teille.
0   +1 +2
 
9
gebo modyo 01.07.2004
Varsin leppoista radiosoittokamaa. Hyvin soitettu/miksattu biisi, laulajan ääni oli miellyttävä, kuten sanoin radiokelpoista tavaraa.

Mielenkiinnosta kuuntelin kun törmäsin tässä yhdessä levyarvostelussa sanaan "indie", eikä oikein auennut siinä heti että mistäs tyylisuunnasta puhuttiin, mutta jos tämä on indietä, niin ei kyllä kuulu minun lempimusiikkini piirin laisinkaan. Mutta tätä biisiä kuunnellesani unohdin hetkeksi oman musiikkimakuni ja olin kuuntelevinani radiota, en tietoisesti, mutta biisi johdatteli minut tähän tilaan, enkä valittanut.

Hyvin voisin kuvitella ajavani kauniina kesäpäivänä autoa, luu ulkona, ja tämä biisi soisi radiosta - ja hymyilisin. Hyvän tuulinen biisi. En meinannut antaa numeroa, mutta aikani kehuttuani annankin pyöreän yhdeksikön.

Ei muuta kuin levylle, radioon, keikalle, maineeseen. !
0   +1 +2
 
9
malfunction 06.07.2004
Hienoa poppia, laulajalla todella pehmee soundi.
0   +1 +2
 
10
roppanen 25.06.2004
hyvää poppista!! eiku lisää vaan tällasta!
0   +1 +2
 
10
roppanen 25.06.2004
hyvä ääni laulajalla!!!!
0   +1 +2
 
9
a98 17.06.2004
hyvää poppia täällä, mukavan lepposa meininki. tuotanto on kunnossa, koukkuja olisi kaipaillut hiukan mutta näinkin menee ihan hyvin. laulajalla on hieno ääni ja ääntäminen on hyvää. kitarat oli paikoin aika maukkaita, noi pienet soolohtavat tilutukset loppupuolella, lisää vaan sellaista. mutta joo hyvää on, jatkakaa hyvää työtä! :)
0   +1 +2
 
10
Atalja 31.05.2004
No perskeles. Bongasin sut joskus muusikoiden.net'stä ja kyl muuten maistuu. Laulusoundi ja ääntäminen on jotain mahtavaa! Muuten soundit ois voinu olla ehkä vähän makeemmat. Lisää biisejä!!! :)
0   +1 +2
 
10
Antti Kaukomaa 14.05.2004
Mitäs tähän muuta kun että 10. Erittäin hienoa laulua.
0   +1 +2
 
10
Pastori 14.05.2004
No huh. Täältähän pauhaa helvetin hyvän kuuloista pop/rokkia. Amerikan soundia on havaittavissa. Sellaista yliopisto-rock -meininkiä. Goo Goo Dolls etc. Todella mannaa meikäläisen korville. Ameriikkaa osataan lausua, eikä läpi kuulu "suomi-aksentti". Muutenkin biisin sovituspuoli on kohdallaan ja sounditkin oikein miellyttävät. Kyllä mä luulen, että kymppi nyt paukahtaa ja jos noi muut biisit on yhtä hyviä kuin tämä, niin faniksi on pakko liittyä.
0   +1 +2
 
10
tjk72 25.05.2004
Ei voi ku jälleen kehua, jatkakaa samaan malliin!!! Nyt ei jaksa enempää kehua ja tää menee sit kaikille biiseille! Kiitos vielä siitä p-suomen keikasta.. mut pitäkää ne tuomaksen kalsarit vaan siel etelässä!!! Kämppä haisee vieläki ;D !!!
0   +1 +2
 
9
Jaer 01.06.2004
Tämä on tosi hyvää meininkiä! Kivaa poppista josta mä tykkään kovasti. Laulaminen erityisesti oli mukavaa, biisissä olis voinut olla ehkä pikkusen enemmän vaihtelua. Mutta hemmetin hyvin tuo rullaa!
0   +1 +2