Samallainen

Karri Heiskanen

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
sininuotti 26.05.2006
Iso D nousee mieleen tekstin suhteen, eli hra Lindholm. Ikävä kyllä Karrin tässä biisissä suorastaan siirappinen ääni ei yhtään toimi tässä muuten ihan kivassa pläjäyksessä. Tää teksti vain huutaa enemmän särmää...
0   +1 +2
 
9
--mono-- 06.03.2005
Tästä on helppo tykätä - ei mitään maata mullistavaa, mutta hyvää peruspoppia. Biisillä hieman liikaa pituutta. Mukava efekti kitarassa.
0   +1 +2
 
7
IsoTintti 24.02.2005
Tästä tuli kyllä aluksi vastenmieliset vibat, koska kuullosti niin Anssi Kelalta, jota en voi sietää.... Noi englanninkieliset biisit toimi paremmin. No okei.., biisissä oli aika tylsän tavanomaiset taustat, mutta kertsi oli jo parempi. Kertsin taustalla olevassa kitarassa oli makee soundi.
0   +1 +2
 
8
yeye 28.07.2004
sama meininki jatku :) hyvä biisi.. toi toine iski kyl vähä enemmä, mut jees !
0   +1 +2
 
10
roppanen 29.07.2004
Laulaja kantaa kyllä biisiä loistavasti alussa ja sitten potkaseekin koko bändi mukaan..toimii...mutta toiseen säkeistöön mentäessä olis ehkä voinu pitää saman yllä. No kyllä tässä kuitenki oli niin hyvä fiilis että ei tälle kymppiä huonompaa voi antaa ja nimi fanilistaan!
0   +1 +2
 
9
tammina 29.07.2004
Perskeles..unohtui numero kommentistani!
Tuossa.
0   +1 +2
 
9
tammina 29.07.2004
Tulipa hassu assosiaatio...tää oli poppisvaihteella esitettyä
suomenkielistä Chris Cornellin soolotuotantoa.
Onkos kuunneltu?
Hieman vierastin tätä armasta äidinkieltäni aluksi
mutta "järkytyksestä" toivuttuani pääsin kärryille.
Hienosti toteutettu, kasipuol, joka pyöristyy.
0   +1 +2
 
9
Averell 30.07.2004
Alussa jotenkin toi laulu ei iskenyt ... vaikea paikka tietty. Tässä toimii toteutus ja soundit aivan mainiosti kuten stationsissakin, mutta biisi ei mua miellytä samalla tavalla. Taitaa vaan olla niin että tää on liikaa hempeilyä mulle. Oivallisesti ukot kyllä pelaa yhteen. Lopussa tuli Karjalainen mieleen
0   +1 +2
 
8
alanis 30.07.2004
Siis samallainen vai samanlainen? Tarkotuksellako? Alussa ihmetytti. B-osan alkaessa homma tuntui toimivan hyvin. Biisi paranee edetessään. Tai siihen tottuu. Soitto toimii - niin myös laulu. Kokonaisuus on ihan hyvä.
0   +1 +2
 
9
SpeaK 30.07.2004
Laulaja laitetaan aika koville alussa, kun joutuu melkein ilman taustoja laulamaan. Ihan rohkea vetohan tuo on, mutta mielestäni laulajan vokaalin äänenvoimakkuutta olisi silti voinut ihan hitusen laskea.
Väliosioissa tuohon "paljauteen" on tottunut jo, eikä se siellä niin paljon häiritse. (ja onhan siellä vähän enemmänkin taustaa, kuten rumpuja.)

Tunnelmaa alkaa kasaantua biisiin puolivälin jälkeen, sitä ennen hieman persoonatonta menoa, joskin todella korkealaatuista.
Miksauksissa ei suurimman osan aikaa ole mitään vikaa. Oikein laadukasta kaikin puolin.
Laulaja jälleen hoitanut työnsä erinomaistakin paremmin.

Sanat jälleen sitä samaa soopaa mitä tällaisissa biiseissä voi odottaakin. ;)
Ei se mikään huono asia kuitenkaan ole.

Biisi toimi kokonaisuudessaan erinomaisesti. Tätä kuuntelee mielumminkin kuin joitain samaa genreä edustavien ammattilaisten tuotoksia mielestäni.

Hienoa työtä.
0   +1 +2
 
Quki 31.07.2004
Erittäin loistava sanoitus! Taustamusiikki vokalistille kumminkin jäi aika yksinkertaiseksi, ja tästä lähinnä tulee slovari mieleen. Komea lauluääni. Hyvää jatkoa.
0   +1 +2
 
Quki 31.07.2004
Erittäin loistava sanoitus! Taustamusiikki vokalistille kumminkin jäi aika yksinkertaiseksi, ja tästä lähinnä tulee slovari mieleen. Komea lauluääni. Hyvää jatkoa.
0   +1 +2
 
7
Mä en oikeen tosta genrestä saa fiiliksii, mut aika authorista/ovelaa diippii matskuu.. ;D
aina kannattaa panostaa snadisti enemmän ja treenii lisää. kyl tää ihan kuunneltavaa oli vaik en oikeen saa tykkiini baunssaamaa tällasen musan kanssa :D mut fiil the flow.

Ossi / DH
TSI-Fam
0   +1 +2
 
9
Michikawa 31.07.2004
Biisin alku on aivan liian pitkä... Jatkuva tuut tuut soundi aiheuttaa ikävän viban, jota ei haluaisi kuunnella ainakaan minuuttia. Sitten kun biisi lähtee käyntiin, soundit toimivat todella hyvin. Soitanta on tyylikästä ja biisin rakenne persoonallinen. Laulu skulaa mainiosti. Tyylikästä suomirockia kevyellä poljennolla. Mutta ah ja voi, tuo tuut tuut tulee sitten uudelleen eteen... No, tällä kertaa hommaa pehmentää kitarasounditkin, eli tämä toinen osio ei häiritse ihan niin paljoa, mutta jotain tuolle voisi tehdä. Lyriikat ovat ehkä hieman naiivit, mutta tämä nyt on nipottamista. Hyvä meininki!
0   +1 +2
 
9
Aimo J. 04.08.2004
No moi taas. Sitähän mä tänne tulin alunperin sanomaan ottiatuota että voisko tuo laulu olla pari desibeliä alemmalla?

Tässä n-kirjain aiemman kommentin havaita-verbiin: n
0   +1 +2
 
9
Aimo J. 04.08.2004
Tämä näistä upposi meikäpoikaan ekana. Nyt muutamaa kuuntelukertaa rikkaampana havaitsi sanoituksetkin vallan oiviksi.
0   +1 +2
 
9
zood 04.08.2004
vähän rupes pelottamaan et nyt tulee jotain anssi kela tyyppistä tavaraa, mutta olikin ihan hyvä biisi. Todella minimaalista toi perusosa, mutta toimii hiton hyvin ja se tuo kertsiin ihan erilaisen energisen soundin kun se kasvaa. Tremolokitara kuullostaa hyvältä ja sopii täydellisesti tohon soundimaailmaan. oven väliin pääni sain :D mahtoi sattua.
0   +1 +2
 
10
Jurvanen 05.08.2004
Suomea? Loistavaa! Tämähän on suorastaan.. Multi-lahjakasta. Onneksi osataan myös edustaa äidinkielellä ja siitä salainen ekstraplus arvosteluun jo etukäteen.
Onhan tämä... sellaista rauhallista inditystä, joka sopisi levyn "fiilistelyosioon" kuin nyrkki silmään. "Radiokamaa" tämä ei ole, mutta saatana! Miksi pitäisi olla? Osa parhaista biiseistä ei ikinä kuulu radiossa!

yhdeksän plus. Se jokin tästä puuttuu. Nuo riffit ottavat hienokseltaan päähän... mutta se salainen plus! -> 9½ -> 10
0   +1 +2
 
8
jmm 08.08.2004
Olenkin kuullut tältä pumpulta jo Englanninkielisen biisin, muistaakseni!? Ei toimi huonosti Suomikaan, mutta tää biisi ei muuten pääse ihan samalla tasolle, kuin tuo aiemmin kommentoimani biisi. Toimii tässäkin soitto ja laulu todella hyvin, biisi itsessään kuuluu taas kategoriaan aika hyvä. Nyt vain kokoajan pyörii mielessä, että oonko todellakin kuullut bändiltä ulkomaankielisen biisinkin kun kotimaankieli toimii näin hyvin. Noh, joka tapauksessa hyvä toteutus kohtalaisen hyvän biisin.
0   +1 +2
 
10
JayS 20.07.2004
Korvia hivelevää, sävellyksellisesti sellasta Tuure Kilpeläis -osastoo. Pidin suuresti. Mitä sitä enempiä mussuttamaan. =)
0   +1 +2
 
8
Pastori 14.05.2004
Ihan hyvä biisi tämäkin, mutta kyllä itse pidän melkein enemmän tuosta englanniksi lauletusta materiaalista. Tämä menee vähän liikaa tuohon perinteisees suomi-rock -osastoon jota mm. Radio SuomiPop soittaa. Ei putoile ehkä minulle ihan täysillä.

JOka tapauksessa todella hyvällä tyylitajulla toteutettu biisi. Eipä tässä nyt varsinaista vikaa ole, mutta ei ehkä osu ihan minun lokeroon.

Laulaja kuulosti tässä muuten hieman XL5:n Micalta. :D :D
Hyvin laulettu silti, ei siinä mitään.
0   +1 +2