Gone

Drown Me Blue

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Thimns 22.07.2007
Koko projektin kaikki kappaleet on saman kaverin laulamia. Ei ole mitään kahden laulajan ratkaisuja. Tiedoksi vaan.
0   +1 +2
 
tep 22.07.2007
Pitkä ja eeppinen biisi. Tykkäsin intron tunnelmasta, siinä oli nättiä melankoliaa. Särökitarointi pilasi tunnelmaa mielestäni jonkin verran, koska kitara tuli sen verran pahasti kaiken muun päälle, että nyanssit pääsivät kuolemaan.

Aika mielenkiintoinen kahden (?) laulajan ratkaisu oli biisissä, kun se toinen kuulosti (vähäisesti) 69eyes-gootilta, ja toinen sitten rääkyi reippasti. Kumpikaan laulutyyli ei kuulu omiin suosikkeihini, mutta tässä niiden vuorottelu tuotti ihan jännän ratkaisun. Sanoitukset itsessään eivät hirveämmin vakuuttaneet, tosin en niistä hirveästi selvää saanut. Ilmeisesti jotain kuolo-osastoa siellä käsiteltiin.

Kuten mainittu, biisissä oli pituutta ja epiikkaa, ja pidän nosita asioista. Jotenkin vaan niitä ei tuotu tässä parhaalla mahdollisella tavalla esiin - tunnelmaa luovia elementtejä, esimerkiksi joitakin synajuttuja, olisi voinut tuoda selkeämmin esille, vaikka se olisi sitten tarkoittanut tuplabassarirumpujen tai särövallin feidaamista hieman taaemmas. Eikä se rääkylaulukaan biisiä parhaimmalla tavalla palvellut, vaikka olikin veikeä lisä. Itse sävellyksen kauneus olisi mielestäni ansainnut ehkä hieman toisenlaisen esiintuonnin.
+2   +1 +2
 
10
Coivisto 20.07.2007
Täähän on ihan vitun hyvää!! Alussa kappale olisi voinut taipua mihin suuntaan tahansa ja yllätyin vähän että lähti metalliksi. Yks ylösnostattavimpia kappaleita mitä mikserissä olen kuullu. Jopa yksi parhaista. Sävellys on ihan addiktoiva ja tuntuu sumentavan arvostelukyvyn kokonaan. Örinä ja puhdas laulu oli molemmat todella tiukkaa mutta nimen omaan toi örinä laitto mun suun hymyyn. Tää on vaa ihan vitun hyvä kappale.

Ei ole enää mitään järkevää sanotavaa kappaleesta, kun ei keksi YHTÄÄN mitään kritisoitavaa
+1   +1 +2
 
7
rene 20.07.2007
Nätti alku kitaroiden sekä basson osalta. Rummuissa kuitenkin hieman häiritsevää epätarkkuutta, joka melkein pilaa tunnelman. Laulu on hieman liian väritön tälläiseen musaan sekä rääkyjä/örinä osuus ei oikein sovi muuhun tunnelmaan. Koskettimien ei välttämättä tarvitsisi tuplata kitaroiden riffiä vaan tyytyä mielummin suoraan sointumattoon.
0   +1 +2
 
7
Fata morgana 20.07.2007
Rumpusoundiin olis kaivannu enemmän buntsia .. Örinät toimii, mutta kertsin muuten toimivaa melodiakiertoa olis mielästäni voinut elävöittää vielä jollain laulumelodia koukulla. muuten ihan jees..
0   +1 +2
 
Zebhyr 17.07.2007
Kiva kokonaisuus kärsii hieman laahaavasta komppiryhmästä. Laulajassa on poikkeuksellista ainesta.
0   +1 +2
 
Meddi 12.07.2007
aikamoinen.. tässä ei ainakaan hävetä sukkahousuheviaikakautta. ei pidäkään, mutta ei tämä minua paljon lämmitä, paitsi tuo säkeistön lauluääni
0   +1 +2
 
9
MajorForce 12.07.2007
Hienolla kitarakuviolla alkaa. Synat tuo mukavasti fiilistä. Hyvä hyvä. Vokaalit eivät uponneet ainakaan ensikuulemalta, mutta loppuakohti alkoi jo tottua.
0   +1 +2
 
8
Paronie 05.07.2007
Soundit lämmittivät mieltä ihan mukavasti. Cleani laulu tuntui hieman turhalta väleissä. Ihan näpäkkä piisiki.
0   +1 +2
 
8
Acidemus 01.01.2006
Laulajan ääni hieman horjuu, eikä muutenkaan vakuuta. Tästä puuttuu jokin koukku, mikä esim. Deep Red Divinessä oli. Ei huono kappale kuitenkaan.
0   +1 +2
 
repulse 15.01.2008
erittäin asiallista musaa väännätte. Soittopuoli on hallussa ja tyylitajussa löytyy....biisinä ehkä hiukan keskiverto..
0   +1 +2
 
8
kUOLLUTMIEs 14.04.2005
kyllä tämä biisi iskee minuun. kauniita, mutta synkkiä melodioita. soitto kulkee lähes kun kiskoilla, joten eipä siitä sanomista oo. laulussa minusta puhdas laulu on ihan hyvää ja se tuokin tähän biisiin sitä jotain, mutta murina pätkät taas tuntuu olevan liian korkealta vedettyä, alkaa välillä hävitä särö äänestä ja tulee falsettia esille. eli hiukan matalampaa kun vetää murinat niin pysyy tavallaan örinät kasassa ja sillon se örinä istuskin minun mielestä paremmin muuhun biisiin. tasapainotuksesta pitää sanoa että, minusta syntikka on aika pinnassa äänenvoimakkuutta ajatellen, tosin se vie biisin päämelodiaa, joten ehkä näin kuuluukin olla. jokatapauksessa minä ainakin kokeilisin tuoda kitaroitakin vähän enemmän esille volyymia lisäämällä, kun ne nyt ovat vähän taustalla äänenvoimakkuutensa puolesta ja sävellyksellisestikin vastuu on synia vähäisempi näin minun korvaan.
+2   +1 +2
 
8
kitara 2 21.02.2005
Bongasin teen tosta mikserin mainoksesta ja oli pakko tulla vähän kommentoimaan.Toi alku lähtee tsi siistillä kitara näppäilyllä ja hyvällä planeetta saundilla.Laulukin toimii ihan mukavasti.Mut toi rumpali on ihan kone.tuplat jytisee kivasti ja soitto kulkee,hyvää kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
9
WildThing 01.01.2005
Todella hieno biisi, tykkään.

Biisin rakenne on todella hyvä, tuo cleani laulu iskee kyllä juuri oikeissa kohdissa sopivasti. Mun makuuni todella hieno, vaikkakin pitää sanoa, että mitenkään taidokasta se cleanilaulu ei ole :). Ei kuitenkaan haittaa.

skebat ovat hyvin munakkaat ja rumpali erottuu edukseen todella vahvasti tässä biisissä. Erittäin hieno biisi kaiken kaikkiaan.
0   +1 +2
 
9
Tappajamureena 13.11.2004
Kyllä! Hienoa! noi kliinit laulut toi mieleen Green Carnationin. hieno biisi kertakaikkiaan.
0   +1 +2
 
9
MsKupari 06.08.2004
Hyvä melodia! Yleensä en tykkää tällasest musast yhtään, joten tän pitää olla tosi hyvä biisi! Niinku onki. :)
0   +1 +2
 
8
ttharju 10.06.2004
Hevi on aina paikallaan. Lauluun vielä vähän varmuutta lisää nyt sit putoo. Bändi soitaa hyvin yhteen-treeniä, keikkaa, biisejä lisää niin sit onkin aika valloittaa ulkomaat!
0   +1 +2
 
8
turka 28.05.2004
Suurimmaksi osaksi hyvää tykitystä. Laulajan ääni on makee, tosin vähän ehkä hiomista vaatisi: muuten puhdasta, mutta väliin särähtelee sillon tällön muutama vähän epävireinen ääni. Laulua ois voinu miksata ehkä vähän erottuvammaksi, siis nimenomaan niitä laulettuja kohtia. Rääkyminen kuullostaa oikein kivalta :)
Rummuista puuttuu introssa kunnon draivi, mutta muuten vetää hyvin.
Syntikat on aika kasarit.

-Summary:
Hyvä veisu. Sävellyspuolella mainio ja soittamis-laulamispuolella vain kevyttä hiomista paitsi. Hyvää työtä.
+1   +1 +2
 
8
laulu oli välillä tahattoman koominen, mutta kun en kuuntele heviä niin on paha sanoa mitn. minusta kaikki tällainen synkistely on vähän hupailu musaa. hyviä melodioita silti ja hyvä soitto!
0   +1 +2
 
8
The Reaper 24.05.2004
Tämähän on hyvä. Laulu ei ollu mitään älytöntä rääkymistä ku joissakin kohdissa. Ihan kiva biisi. Melodiatkin oli paikallaan.
0   +1 +2
 
8
The Reaper 24.05.2004
Tämähän on hyvä. Laulu ei ollu mitään älytöntä rääkymistä ku joissakin kohdissa. Ihan kiva biisi. Melodiatkin oli paikallaan.
0   +1 +2
 
9
Tappajamureena 20.05.2004
Kyllä helvetin hieno biisi, mut nois "tavallisella" äänellä lauletuissa kohdissa oli jotaa pientä, mut mitäs sitten? Kukaan ei ole täydellinen. Siitä huolimatta ysi rapsahtaa.
0   +1 +2
 
8
tämmöistä hilpeää hevitystä suoraan metsästä..
hyvät mahtipontiset soundit. niin suomalaisen kuuloista kuin voi olla.
hienot kannet. soiton tiukkuus takertelee paikka paikoin, mutta mitäs pienistä.
soundit kumminkin selkeät.
0   +1 +2
 
Haava 02.08.2007
Jahas.. Nyt vähän sellaista, jossa tuo bändin nimikin pääsee oikeuksiinsa. Juuri tämän suuntasta saundia odotin kuulevani kun luin bändin nimen. No joo... Tässä biisisssä nuo karjunnat futaavat jo paremmin. Nekin pitäisi silti saa da vielä esiin tuolta. Itse olen sitä mieltä, että karjumiset ja myyt rääkynäy menettävät vähän ideansa tuossa. jos ne ovat tuolla poppivallin seassa ne jotenkin alkavat kuullostaa lähinnä hölmöltä verrattuna siihen, että ne todella paahtasivat kuulijaa. No joo.. tuosta suunnilleen kolmesta ja puolesta minuutista eteenpäin tuleva pidempi örrö pätkä oli jo aika kohtuullinen. Siinä ne eivät jääneet ihan jalkoihin. Vähän ehkä silti masterointi lyttää niitä tai volumea puuttuu. Paha arvailla. Äsh.. Joka biisissä vaan valitan samaa. No joo... Kannataisi silti minusta pohtia tulvaisuudessa sitäkin vaihtoehtoa, että vähän antaisi kaistaa enemmän noille örröille, niin saattaisi kokonaisuukin saada lisää tehoa.
+2   +1 +2
 
Haava 02.08.2007
Äsh... jäi arvostelusta sanomatta, että kaiun vähentäminen niistä örrö voksuista saattaisi ehkä myös tehdä sitä asiaa mitä ajattelin. Vaikea sanoa. Jos on jotain koknaiskaikua, niin laittaa sitä kaikkii muihin enemmän kuin niihin voksuihin. Ihan siis vain ajatuksena pohdin. Ihan varma en ole kun en itse ole tätä miksaillut.
0   +1 +2