AurinkO

Epäolento

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Hippendale 14.09.2005
Edelleen todella hyvät soundit, ja hieman raskaampi riffi erottaa kappaleen mukavasti massasta! Ei mitään turhaa kikkailua, mutta kuitenkin hienoja yksityiskohtia biisistä löytyy tarpeeksi...soolo voisi olla hieman erilainen...oli ehkä vähän yksinkertainen...tai no...makuasia... Kappaleessa on kuitenkin yksi huono puoli...sen joutuu laittaa soimaan uudelleen ja uudelleen ja uudelleen...kunnes naapurit löytää pääsulakkeen...
0   +1 +2
 
9
Zachary 12.10.2003
Olipa oikein mainio meininki! Svengiä. Soundit olivat kohdallaan ja etenkin rumpali kuulosti vaivattoman varmaotteiselta. Kappale myös oli oikein tarttuva. Ehkä pikkuisen oma-ilmeisyyttä lisää kaipaisin, mutta eipä voi paljoa nokkaa koputtaa. Jepulis!
0   +1 +2
 
9
Krista 09.10.2003
Löysin koneelta! (mun yleisin toimintamalli nykyään ilmeisesti.. =D (joku käy aina mun koneelle latailemassa..)) Ja kommenttiakin: Kappale alko soimaan ja piti heti tarkistaa että mikäs se tämä bändi on, ahaa, Epäolento. Kuullostaa erittäin hyvältä! Tällanen vaikuttava jollain tapaa. Ihana piisi! =) (iih, mullahan on täällä lisääkin Epäolentoa!)
0   +1 +2
 
Stocco 22.09.2003
Tässä on tuota toistoa jo vähän liiaksikin. Kyllähän se kertosäe hyvä on, mutta liika on liikaa. Mutta siis kumminkin valitettavasti (teknoukkelille) tämä on kuunneltavaa ja jopa hyvää rokkia.
0   +1 +2
 
9
Trubaduuri 02.12.2002
mielestäni tämän sivun paras kappale..vetää mukaansa ko petteri konsanaan...
0   +1 +2