Taivaan pilvilampaat

Pääoma

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

HW 15.11.2005
Sehän on Zen Cafe ihan itse.
Vai onko sittenkään...
Tämä oli ihan mukavaa poppia. Ei yhtään allekirjoittaneen makuun mutta eihän kaikkien tarvitse mua miellyttää. Hyvältä tämä kuulosti vaikka en niin kovasti innostunutkaan.
0   +1 +2
 
passe 07.06.2005
Tää oli jonkin sortin sekoitus kolmatta naista ja mambaa, ihan mukava sellainen. Mikään superkertsi toi ei ollut, mutta toimiva kuitenkin. Laulaja vois repäistä äänihuulet tiukemmalle ajoittain, niin tää saattais hyvinkin olla biisi mun makuun. ooo...ooo...ooo stemma kertsin taustalla laahasi ja pisti korvaan. Mutta mukava biisi!
0   +1 +2
 
MdsPressures 02.06.2005
laulusta en saanut selvää. kertsiin edes vähän munakkaammat soundit niin kuunneltavuus paranee :) muuten aika hyvä :)
0   +1 +2
 
forzer 21.05.2005
En pidä itse varsinaisesti ihan tällaisesta musiikista.Pidän eniten Jazzista ja Bluesista sekä Funkista.
Kyllähän tässäkin soundit tuntuvat ihan kunnossa olevan ja melodia samaten tuollainen kohtalainen.
Miksauskin on ihan onnistunut ja rakenne on varsinkin todella maittavan kuuloinen.
Biisissä on myös hyvä tunnelma eli ihan hyvä biisi vaikka en ihan tällaisesta tosiaankaan
henkilökohtaisesti pidäkään!
0   +1 +2
 
DaKiller 19.05.2005
Bassoilu on sopivan kikkailevaa ja tuo mukavasti eloa tähän kappaleeseen. Laulu muistuttaa liikaa Tero Vaaraa(köhhhhyyyyyöääääärghhh), joten se hieman häiritsee. Kappale rullaa ihan mukavasti ehkä liiankin mukavasti, sillä nyt tästä jää uupumaan reunaa ja säröjä. Soundit ovat ihan hyvät genreä ajatellen - selkeät ja kevyet. En kuuntele tällaista musaa kuin sattumalta ja näin ollen en jaksa innostua tästäkään. Mutta toimii varmasti genren ystäville.
0   +1 +2
 
torttutore 15.05.2005
Joo hyvä meininki, mutta aivan liikaa matkittu zen cafee. Tai niin minusta ainakin tuntuu ja kuulostaa. Voisiko olla niin että suomessa olisi tilaa kahdelle bändille jotka ovat kuin toistensa kopiot. Jos on niin, niin onneksi olkoon olette suomen parhaita kevyen rokin edustajia... Jatkakaa samaan malliin ja käykään kuuntelemassa munkin biisejä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
8
SamvaisSetä 15.05.2005
No niin. Tämänpä biisin olen kuullut joskus ajat sitten. Hyvä fiilishän tässä on, kertsistä en erityisemmin pidä, paremmalla kertsillä varustettuna olis varmasti mulla kovemmassakin kuuntelussa tämä. Saitteko muuten treenikämpän? Muistaakseni muusikoiden netissä etsitte kämppää.
0   +1 +2
 
7
Stoned Ghoul 12.05.2005
Absoluuttinen nollapiste huokuu aika rankasti mutta sen jo olette varmaan jo aikaisemminkin kuulleet. En oikein tykkää tästä musiikki tyylistä... Soitto on hyvää ja muutenkin hyvin tehtyä.
0   +1 +2
 
7
jari_ltm 27.04.2005
tästä haiskahti zen cafe mutta eihän se haittaa menoa yhtään. ihan hyvä biisi ja sitä rataa soitanto toimii lyriikat ok
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 27.04.2005
jopas tuli zen cafe mieleen. hyvin toteutettua musaa, lyriikat keskitasoa paremmat. hieno nostatus ennen kertsiä. kertsi itsessään saisi olla voimakkaampi. letkeä, helppoa kuuneltavaa. iskee varmasti kesä päivänä rannalla. mp.
0   +1 +2
 
9
Animal 27.04.2005
Zen Cafe tyylinen vetäisy. Hyvän kuuloinen biisi, hienot kitarat. Laulaja osaa asiansa.
0   +1 +2
 
GrimErazer 26.04.2005
Nyt tais zenCafe lähteä 60-luvun Woodstockiin......! Peace, flowers & love in the sun! Joo, tämä tyyli kyllä kolahtaa johonkin osaan Suomalista sielua... Itse tunnen nyt näillä festareilla vain jääväni odottamaan Jimi Hendrixin lavalle tuloa...!
0   +1 +2
 
karez 26.04.2005
Tämmöstä letkeetä musaa, kyllähän tämä menee taustamusana jossain istuskellessa. Miinuksia tulee siitä että laulu tuntuis häviävän välillä muiden soundien alle joka tekee niille sen että ei meinaa saada oikein selvää..! Ihan jees kipale..
0   +1 +2
 
8
Verenn 24.04.2005
Letkeä ja mukavan groovaava pohja (etenkin bassot) jonka päällä oleva laulu tuntuu hivenen irtonaiselta ja kuten niin monesti - laulajan vokalisointi ei kohtaa muun sovituksen kunnianhimoa eikä vokalisti kykene nostamaan biisiä missään vaiheessa sille tasolle jota itse sovitus huutaa. Ainoa kohta jossa havaitsen laulajan selvästi yrittävän fiilistellä biisin mukaisia tunnelmia on lopun viimeinen line "sinun luoksesi vapauteen". Se ei kerta kaikkiaan riitä että kertosäkeessä aavistus tulee säröä ja asennetta ääneen, jos äänenkäytön osalta jatketaan läpi kappaleen samalla "laulan paperista sanoja lukien". Biisi olisi muuten kiitettävä ja nimenomaan mukaantempaiseva iloinen kesäralli. Tarkoitus ei ole haukkua lyttyyn koska ei tämä ole vokaalien suhteen lähelläkään edes keskinkertaisia biisejä mitä täällä on kuullut, harmittaa vain kun kuulee tässä selvän potentiaalin jota ei nyt ole saatu mielestäni tarpeeksi korkealle tasolle.
0   +1 +2
 
9
Jzci 23.04.2005
Loistavan rento meininki. Tästä kuulee että kyllä on ammattilaiset asialla. Ei juuri mitään sanottavaa, loistava meininki!
0   +1 +2
 
8
_W_ 22.04.2005
Soundit on hyvät ja soitannot soljuu hienosti...laulukin tyylilleen ominaista, toimii ihan hyvin! Pikkasen ois välillä voinu tarkemmin ehkä vetää, mut toisaalta voi olla että on tarkotuksella jotku kohdat laulettu näin. Sanotukset ihan mielenkiintoset, tulee väkisin mieleen nää kotimaiset "isot nimet". Ite en piittaa Suomirokista juurikaan, mut ihan jees biisi!
0   +1 +2
 
8
mhotby 22.04.2005
Siinähän se meni sivussa, ei oikein saa ajatuksia nousemaan siitä kiitoradalta.
0   +1 +2
 
louis 21.04.2005
rock ei tänään kolahda. Valitan. mutta varmasti kiinnostavia biisejä.
0   +1 +2
 
P. Virta 21.04.2005
Nyt en kyllä osaa todentotta sanoa yhtään mitään! mulla loppu taidot
0   +1 +2
 
7
LauriT 20.04.2005
Mukavan tunnelmallista perussuomirokkiahan tämä... Solistin ääni on täyteläinen ja suomirokkiin juuri oikeanlainen. Taustalaulut ovat kyllä sitten taas luvattoman pahasti epävireessä. Biisinä tämä on melko pitkälti tuttujen perusratkaisujen varaan rakennettu kohtalaisen yllätyksetön paketti. Sanoitukseen on jokaisen varmaan helppo samaistua (varsinkin minun :). Miksaus on tässä onnistunut hyvin eikä siitä minulla ole pahaa sanottavaa ainakaan tällä hetkellä. Kokonaisvaikutelma: tämä on jotain sellaista mitä soi suomirock-baarissa joskus puolenyön aikoihin taustalla, kun ihmiset ovat jo melkoisen jurrissa. Rauhallista, rentoa ja ei aiheuta mitään turhan voimakkaita tunnereaktioita.
0   +1 +2
 
7
Argyle 20.04.2005
"Nuuskimaan"-sanasta pakko antaa piste. Zen Cafe. En osaa olla tästä objektiivisesti mitään mieltä. Perustylsä suomirocki. Kahden ja puolen minuutin jälkeen alkoi kyllästyttää... Taustalaulut on todella ponnettomat ja heikosti vedetty. Ei vaan tipu.
0   +1 +2
 
8
argon 20.04.2005
Hyvän kuuloiset bassolinjat heti biisin alussa, niistä pisteet! Biisistä tulee kyllä mieleen joka osa-alueeltaan eräs alkukirjaimet ZC omaava orkesteri laulun fraseerausta myöten, vaikka sinällään kelpo suomirock-biisihän tämä on pop-kallistuksella.

Biisi on soitettu hyvin ja laulukin on pääpiirteissään hyvin vedetty. Pientä huojuntaa on laulussa, mutta ei mitään vakavempaa - hiukan vielä lisäkuuntelua lauluraidan kohdalle ja mahdollisesti parit punch-init jolla ne pienet epävarmuudet kiillotetaan pois niin hyvästä lauluraidasta tulee mainio.

Arvosanan puolesta meni kohtaan 8 - pitkään pallottelin kohtien 8 ja 9 välillä, mutta nippa nappa jäi kasin puolelle tällä kertaa. Hyvä suoritus joka tapauksessa!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 19.04.2005
Niin kauas karkaa pääoma ainakin mun kukkarosta. Onneks pilvet ovat lähempänä. Biisi on maksuvälineen arvoinen.
0   +1 +2
 
MacFly 19.04.2005
Mitäs pirua, Samuli Putro lauleskelee? No ei kai nyt sentään... Soolo oli ihan letkeä. Ihan mukiinmenevää poppiahan tämä. Yöradio kamaa. Mitäpä tästä nyt oikeastaan voisi sanoa, vasemmasta korvasta sisään ja toisesta ulos. Puuttuu se jokin minkä takia tämä jäisi mieleen. Äänitysjälki on kyllä hyvää.
0   +1 +2
 
MacFly 19.04.2005
Mitäs pirua, Samuli Putro lauleskelee? No ei kai nyt sentään... Soolo oli ihan letkeä. Ihan mukiinmenevää poppiahan tämä. Yöradio kamaa. Mitäpä tästä nyt oikeastaan voisi sanoa, vasemmasta korvasta sisään ja toisesta ulos. Puuttuu se jokin minkä takia tämä jäisi mieleen. Äänitysjälki on kyllä hyvää.
0   +1 +2
 
8
Joni Koskimaa 19.04.2005
Laulajasta tuli hiukan mieleen Pauli Hanhiniemi, ja ehkä Putrokin. Perinteiseksi viimevuosina muodostunutta runoutta, ihan menevällä kompilla ja pehmeillä saundeilla. Kiva kitaramelodia, säkeistössä. Kaikin kaikkiaan äänimatto koostuu mukavista pikkuelementeistä, jotka jättävät kuitenkin riittävästi ilmaa biisiin. Hyvää kevytrokkia, joskaan ei maailmaa järisytä.
0   +1 +2
 
8
Riku Rotten 19.04.2005
Laulusaundi ei ole "läsnä". Äänitystekniikassa tai miksauksessa toi läsnäolon puute. Pelkistetyt saundit. Hyvää dynamiikkaa biisissä. Meneeks noi kaikki taustakiekaisut kohdilleen?
0   +1 +2
 
Bassosoundista ensimmäinen plussa. Se on sopivan vintage kuitenkaan olematta epäselvä. Laulusta taas en oikeen tykännyt. Laulajan laulutyyli vaan on jotenkin ärsyttävä. Kertosäkeessä asiat parenevat huomattavasti. Laulu ja biisi muutenkin. Oikeastaan melko hyvä tehokeino. Hieman huomaamaton säkeistö ja siihen hyvä räväkkä kertsi. Toimii...
0   +1 +2
 
8
ew8533 19.04.2005
Hyvä meininki!Kertsi toimii jostakin syystä ainakin laulun osalta paremmin.Sanat on ihan hyvät ja erilaiset.Sellainen ikäänkuin kertova,laulua mukaanlukien.Diggasin ihan hävyttömän paljon kitarasooloa.Välillä ehkä vähän kiirettä sanojen kanssa.Mutta kaikenkaikkiaan piristävä homma koska tämä niin paljon eroaa tästä matskusta mitä eniten tulee dringkissä.
0   +1 +2
 
7
Sigil 18.04.2005
Aika chilliä meininkiä, jostain syystä tulee mieleen Lapinlahden linnut.
0   +1 +2
 
7
Nettis 12.09.2004
kevyttä ja kesäistä... laulajan ääni vois kuulua vähän selkeämmin ja kitara myös, taustat puskee vähän päälle.
0   +1 +2
 
Izdo 06.09.2004
Rento fiilis.. Laulussa petraamista, saunditkin voisi olla vähän kirkkaampia.
0   +1 +2
 
7
NeverSayYes 08.07.2004
mehevä bassokuvio tossa on, säkeistön laulu kuulosti hiukan zen cafelta, ja stemmalaulut tais olla vähän epävireisiä, hienoa funkkaavaa kitarointia siä välillä tulee, soitto pelaa mutta sävellys ei oikeen meikäläiseen uppoo.
0   +1 +2
 
Tulee mieleen se olen piha ilman sadettajaa biisi... Laulajan saundi ja sanat on vähän samaan suuntaan... Mitäpä tällänen konemuusikon renttu tähän osaisi kovin rakentavaa sanoa. Eipä tässä oikein ole tarttumapintaa. Mitäänsanomatonta. Tusinakamaa. Kyllä tää siellä kiss fm:llä varmaan menis muun massan mukana. Erottuisi kenties ehkä vähän jopa edukseen, nyt kun kuuntelen noita sanoja pikkusen. Ihan kiva. Light rock on vaan just niin light. En pidä.
0   +1 +2
 
10
Laktaatti 08.07.2004
Täydellistä. Tästä mä tykkään. Täysi 10, mahti miksaus mahti biisi! täydellistä!
0   +1 +2
 
unikoi 08.07.2004
Rauhallista, rentouttavaa musaa kesäiltoihin. Näin sanoisin lyhyesti ja ytimekkäästi.:) Tulee Zen Café todella vahvasti mieleen, sanoituksia myöten. Melko onnistunut raita. Miksaus aika puhtaan kuulonen, mitä nyt 128-laadusta saa selvää, tosin tota sähkökitaraa ois voinu miksata vähän lujemmalle. Soolo oli nyt ihan jees, vaikka ei mittää erikoista antanu. Laulajan ääni tuntui väräjävän paikoitellen. 7-8 rajoilla liikutaan.
0   +1 +2
 
hipit 08.07.2004
Saateri. Vaikka olenkin fani, ei tämä oikein tärähtänyt.
0   +1 +2
 
orion903rock 08.07.2004
Erittäin HIENO biisi! erityisesti kertsi on hyvä! tää on pakko kuunnella uudestaan!
0   +1 +2
 
8
Tune 09.07.2004
Ihan mukavat alkumelodiat tässäkin kappaleessa.
Melko taivaalliset lyriikat sekä äänimaailma tässä kappaleessa on.
Melkein sellainen loppubiisi bileisiin, mutta jos nuo kovemmat komppikohtaukset räväkämpien kitaroiden kanssa ovat lopputuotoksessa mukana, tämä ei silloin sovi hitaaksi biisiksi.
Kivat sooloilut, värikästä ja maukasta. Tuli mieleen Helsingin iltaelämä jossain pääkadulla kesäisessä lämpöisessä tuulessa kävellessä voisi olla tässä kappaleessa ja näin.
0   +1 +2
 
8
op76 09.07.2004
En tiedä onko Zen Cafe vaikuttanut, mutta aika paljo samantyylistä...tosin paljo paremmin soitettu. Tykkäsin bassokuviosta ja tuosta kitarasoolosta. Taustat ja laulu oli hyvin sovitettu.
0   +1 +2
 
Calmination 10.07.2004
aika munatonta mun makuuni. laulusta en myöskään jostain syystä tykkää, ihan hyvältä silti kuulostaa. toi bassosoolo ja kitarasoolo samaan aikaan ei välttämättä oo kaikkein paras juttu...
0   +1 +2
 
7
tomign 31.07.2004
laulajalla on piilossa hyvä soundi, nyt se peittyy nenän tienoille, biisissä pari hyvää kohtaa, sanoissa ne on...:)mistä se soolokitara tulee, naapuristako? se oli hyvä idea...
0   +1 +2
 
Ihmismurska 22.07.2004
Manasi aika rauhallisia mielikuvia aika pitkälti sanoituksien mukaisesti. Oikein miellyttävä kuuntelukokemus, vaikken tämän kaltaista musiikkia juuri kuuntelekaan. Laulu oli ehkä hieman vaikeasti sisäistettävä, mutta kyllähän sekin lopulta alkoi melko hyvin toimia.
0   +1 +2
 
jouni 22.07.2004
Mukavan ilmavasoundinen biisi tämä. Laulutyylistä tulee Zen cafen ja Yup mieleen. Toi funkahtavampa kitara saisi olla jonkun verran kovemmalla säkeessä. Hyvä juttu jää nyt aika pahasti katveeseen tällä lailla.Kitarasoolo tyylitajuinen ja toimiva. Taustalaulut hyvä idea, mutta toi aaa- juttu ei musta toimi oikein. Olisin itse kokeillut stemmaa leadin kanssa. Soitanta ihan ok:ta, mutta jotenkin olisin toivonut särmempää otetta, tuntui vähän laiskalta loppujen lopuksi. Kappaleena tää mulle oli semmonen perus poppis, joka ei sen kummemmin säväyttänyt, mutta ei pahemmin ärsyttänytkään.
0   +1 +2
 
8
Zachary 22.07.2004
Täytyy yhä vaan nostaa hattua laulajalle: parempiäänistä kaveria suomirockin hoilantaan tuskin voisi ihan äkkiä toivoa. Taustalaulaja saisi skarpata. Soitanta rulla moitteettomasti.

Tästä bändistä minä tykkään. Sellaisen oma-ilmeisemmän ja ihan vaan bändiltä itseltään kuulostavan soundin löytäminen on mielestäni orkan suurin haaste. Tämä kappale hyvistä elementeistä huolimatta (hyvä kertsi, hyvä fiilis sekä luontevat ja toimivat sanoitukset) jää vähän perussuomirockiksi. Mutta kun näin hyvä käsi on kaveille jaettu, niin menestymisen eväät ovat varmasti hallussa.

Nyt ei ylletty edellisen arvostelemani yhtyeen hengentuotoksen tasolle, mutta älkää huoliko: olen minä paskempia biisejä esimerkiksi Epuilta kuullut. Orkesterille pistän go-go-gon ja kappaleelle tällä kertaa ihan jeesin.
0   +1 +2
 
Kukkonen 21.07.2004
Basso soittelee kivasti omie letkeitä kuvioita. Laulajan ääni kuulostaa aivan Putrolta! Muutenkin bändin fiilis on aika paljon Zen Cafe -tyyppistä, ei paha kunhan ei liian matkimiseks mene... :)

Kertosäkeen laulu olisi voinut revetä vähän villinpäänkin suoritukseen, niin olisi tullut sellaista "tulkintaakin" lisää. Heh heh... "kuin taivaan pilvilampaaaaaaat!!"

Ei paha biisi tosiaankaan. Tosin tämä genre ei oikein ole mun laji, joten tuskin montaa kertaa jaksan kuunnella, mutta huolella tuotettua tavaraahan tämä on.
0   +1 +2
 
Pitk 21.07.2004
Maijasen "Tulisitko kanssani silloin järvelle..." tulee voimakkaasti mieleen. Harmitonta poppista. Laulun vireessä parantamisen varaa, samoin stemman. Virvelikomppi tokasäkeistössä hyvää vaihtelua. Kitarasoolo varsin maukas ja hyvin soitettu. Kertosäkeessä saattaisi joku urkutyyppinen homma tuoda lisäpotkua.
0   +1 +2
 
8
alanis 21.07.2004
Rauhallista, vähän "kaukoröyhkämaista" kerrontaa. Erottuu mukavasti massasta. Kuuntelen kannettavan mahtavilla ämyreillä. Herättää mielenkiinnon. Voisi vaikka kuunnella oikein kunnon laitteilla.
0   +1 +2
 
9
Petu-_ 19.07.2004
Väärä ihminen arvostelemaan tän tyyppistä musaa. Mut sanat on ihan kivat ja tollasta rauhallista musiikkia taustalla niin eipä tästä biisi vois paljoa parantua. Paisi konemusa miehenä lisäisin ehkä ne 909-rumpukoneet hakkaamaan taustalle :P No mut omasta mielestä ihan kelpo biisi. Jonka kyl voisi kuunella toiseenkin kertaan. 9
0   +1 +2
 
basso kuulostaa hyvältä. se vois ehkä olla vähän kovemmalla jotta se sais enemmän merkitystä biisissä ja rummut kun vielä laittaa funkymmaksi niin siinä on jo aineksia loistavaan biisiin. Tälläsenä jää aika vaisuks.
0   +1 +2
 
8
Thego 19.07.2004
En tunne olevani kappaleen (keski ikäistä?)kohderyhmää. Tästä ei musiikki enempää normalisoidu. Basso tosin keskittyy omaan elämäänsä, mikä piristää kokonaisuutta. Toimivaa matskuu.
0   +1 +2
 
Quki 19.07.2004
Karma kohdallaan, svengaava meininki, ajoitukset kohdallaan, laulajan ääni erittäin hyvä. Tällaista musiikkia kyllä kuuntelee mielissään. Rummut ovat erittäin onnistuneet-
0   +1 +2
 
8
jrnn 16.07.2004
Ihan toimiva kokonaisuus, mukavan minimalistinen ote. Jotenkin vain tuntui siltä, että biisistä olisi puuttunut jotain olennaista. Mieleen ei tule oikein mitään mainitsemisen arvoista napinan aihetta, tosin ei myöskään ylistyksen. Minun korviini tämä oli niin neutraali kappale, että tarkempi arviointi tuntuu liian haastavalta, varsinkin juuri heränneenä. Arvosana annettava fiilis-, ei analyysipohjalta.
0   +1 +2
 
9
tilkka 08.07.2004
Mukavan rauhallinen biisi. Soitto toimii varsin hyvin. Kertsi lähtee hienosti! Onneksi tämä tuli kommenttiringissä vastaan, muuten olisi varmaan jäänyt kuulematta.
0   +1 +2
 
8
Averell 08.07.2004
Laulu ehkä jotenkin monotonista, enkä tiedä sopiiko toi (hiljainen) taustalaulu tähän. Suomirock ei oikein ole viihtynyt mun levysoittimessa, mutta sellaisena tää on kelpo kipale. Astetta raskaampikin versio voisi toimia
0   +1 +2
 
Itse en paljoa kuuntele tämän tyylistä suomirokkia, joten en pysty hirveänä arvosteleen. Mielestäni tämä kuitenki kuulostaa ihan perus suomirokilta. Tämä biisi muistuttaa zen cafeeta, varmaan toi laulaja tekeen sen.
0   +1 +2
 
8
Einsteins 06.07.2004
Mieleen tulee Zen Cafe, johtuu vissiin tuosta laulutyylistä. Itse en kovin innostunut ko. tyylistä, mutta siitä huolimatta homma toimii ja soitto kulkee. Biisikin varsin hyvä ja tuotanto tasapainossa. OK.
0   +1 +2
 
NYSV 06.07.2004
Vähän kyllä tulee zen cafe mieleen.
Ihan lepposan kipaleen ootte väsännyt, josta ei nyt mulla ole heti
mitään rankempaa kritiikkiä tarjota, mutta hyvän laatuseltahan tää tässä vaikuttaa.
0   +1 +2
 
8
Huginn 06.07.2004
Jaha, samaa bändiä kommenttiringistä toinenkin biisi, no mikäs siinä... Tykkäsin tästä enemmän kuin edellisestä, letkeää kitarointia. Antaisin 8+, mutta täytyy pyöristää...
0   +1 +2
 
8
roppanen 06.07.2004
Ihan toimiva kokonaisuus. Fiilis oli saatu luotua sanotuksen mukaan. Kertsiin enemmän koukkuja. Pitääpä kuunnella nuo toisetkin biisit
0   +1 +2
 
10
WaurioRocks 09.07.2004
Mukavan tuskainen kesäbiisi.. tuskalämmin kesälaulu. Mukavat sanatkin. Leppoiset.. Meno kertsiin iskee. Ai se olikin osa kerstiä.... Vähän kuin jossain teharin laulussa. Hieno veto. Hieno biisi. Kertsi varsinkin. 10! ja fanitus..
0   +1 +2
 
8
kesäistä meininkiä, juuri sopivaa loman odotteluun. sitä ihteään eli suomirokkiahan tämä on melkein puhtaimmillaan,
semmoinenhan toimii aina. soittokin toimii hyvin.
0   +1 +2
 
6
Lowborn 15.06.2004
Kovin on pienieleistä. Positiivista on se, että kappale on sentään sovitettu ja soitinosuudet on ihan ok. Itse en ole koskaan viehättynyt puhelaulannasta, mutta ehkä se kuuluu tyyliin?
0   +1 +2