Unique Equals Nothing

THE END

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
lavascale 25.06.2007
juu kyllä tässä tunnelma ja saundi on ihan kohillaan..alku kolahti heti että hyväähän tää on :)
laulu kuulostaa turhan 'tukemattomalta' mutta se varmaan johtuu vähäisestä kuuntelusta joten ei siitä sen enempää ;)
paketti pysyy hyvin kasassa loppuun asti
0   +1 +2
 
9
JauwizD 29.11.2005
Komean kuuloista soitantaa ja jylhiä soundeja. Ainoa valittamisen aihe on laulajan ääni, mutta vain paikoitellen.
0   +1 +2
 
9
HW 29.11.2005
Tänään on näköjään ringissä päivä jona ei edetä mihinkään suuntaan vaan kuunnellaan TheEndia. Kun siis tämä on niin hyvä että ei tästä pääse ylitse...
Okei, oli siellä näköjään vähän valittamisen aihetta. Laulu oli joissain kohdissa aavistuksen verran epätarkkaa. Mutta kun sillä laulajapojalla on niin ihana ääni niin ei sitä taida kukaan huomata.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 29.11.2005
Komeasti jurnivaa hevanderia. Kuten kaikki kuulevatkin soundit perk..l hyvät, vokalisti perkl.. hyvä ja pelimannit kunnon teurastajia!!! Tämä siis rokkaa!!
0   +1 +2
 
XTZ 28.11.2005
Jämäkkää soundimaailmaa laulajaa myöten. Tämä kuulostaa isolta ja jämerältä kuin kallio, tosin se tuo mukanaa sen, että kuten kalliokin niin tämä biisi pysyttelee paikallaan. Eli tarkoitan sitä, että esim kertosäkeseen kaipailisin jonkilaista lisäkoukkua, joka pistäisi lisää liikettä.

Plussaa erilaisesta soolo-osiosta: pisti oikein jännittämään, että koska rypsähtää taas käyntiin.
0   +1 +2
 
Sikakreisi 28.11.2005
Pasko ajatuksesi tästä biisistä: kakan kiinteysaste minimaalinen. Se on heavi rokkia. Light heavy :i.

Kukaz zua tällä hetkellä on gibralttarin "rock" tuplapedaali vuosien takaa käytös xd.
0   +1 +2
 
8
Toni Solo 28.11.2005
Painava ja taidokas esitys jälleen. Soundit, varsinkin alapäässä, ovat kohdallaan ja vokalistin ääni on todella hieno. Monotonisella sävelkululla varmaan haettiin tehoa lisää, niin kuin vanhat blues-ukotkin aikoinaan tekivät (esim I´m a man), mutta itse olen melodisemman vaihtoehdon kannalla, ainakin hidastempoisemmissa biiseissä.
0   +1 +2
 
10
LA 28.11.2005
Vähä siisti toi matala basso ja kitaratkin toimii hyvin, vaikka en tiedä olisiko ehkä parempi, jos kitarat olisivat vielä enemmän pinnassa. Tällaisissa massiivisissa kappaleissa olen yleensä tottunut pidempikestosempiin kappaleisiin mutta se nyt on vain henkilökohtainen mieltymys. Todella massiivista ja tyylikästä menoa.
0   +1 +2
 
8
tapioakseli. 14.02.2005
Biisistä ei itsessään jäänyt mieleen paljoakaan.
Soundimaailmaltaan hieman tummaan sävähtävä, synat aikasen jees.
Laulukin kuulosti varsin hyvältä
Heviksi aika kevyt biisi. Skebasoundeihin vähän lisää munaa.
0   +1 +2
 
7
Retrorednek 14.02.2005
Tää on sitä keskitason kamaa... Muutama nerokas kohta löytyi biisistä... soundit oli erittäin kohdallaan.. Olisin antanut kutosen mutta hienoista synista tuli se yks piste lisää.
0   +1 +2
 
8
ylkky 14.02.2005
ihan hyvän kuulonen biisi ei muuta ku lisää tämmöstä tä o iha hyä
0   +1 +2
 
9
Detestation 14.02.2005
Tällaista mieslaulua kuulee nykyään aika paljon, mutta en silti itse ole vielä tähän kyllästynyt. Onko skebat välillä hiukka epävireessä, vai valehtelevatko korvani.. No valmista tavaraa tämä jokatapauksessa on. Makuuni myös juuri tällaset kunnon särökitaravallit. Tästä napsahtaa kyllä ysi.
0   +1 +2
 
phyvar 14.02.2005
Mukavasti soljuvaa hevimetallia, joskin laulajan englanninkielen taito haittaa muuten ei-ollenkaan-hassumpaa rokkausta.
0   +1 +2
 
8
Steven Riekki 14.02.2005
Just kivaa kuulla välillä kommenttiringissä musiikkia pitkästä aikaa, eikä semmosta ... konejuttuu, mut tästä biisistä ei oikein oo mulla hyvää eikä huonoa sanottavaa...
No sanotaan että tykkäsin kitaroista, ja oli tarpeeks raskas ja se on aina hyvä! ,,/
No parani tokalla kuuntelukerralla.. hmm. oke!
0   +1 +2
 
9
Spine 13.02.2005
tää vaan parani loppua kohden, helvetin taagia mättöä ja vitun loisto laulaja!
0   +1 +2
 
säätäjä 13.02.2005
laulaja nyt ensinnäkin on ihan loistava
muutenkin ihan hyvä meno.
tää biisi nyt ei oo kuitenkaa ihan hirveen säväyttävä (tän tyyppinen metalli ei kyl ikinä oo ollu mulle tough)
mut potentiaalii löytyy kyl hyvinkin paljon
0   +1 +2
 
10
Olli_halvaus 13.02.2005
Alkaa todella mageesti, tulee vähän tuosta oudosta synatilutuksesta mieleen Sabbathin E5150. Hyvä harmonia kyllä. Mielettömän hieno kertosäe, tunnelma on niin kohdallaan tässä biisissä että oksat pois, tulee hieman sellainen egyptiläinen fiilis jotenkin tuosta kertosäkeestä. Kitaristit työskentelevät monipuolisesti ja taitavasti kikkaillen, joka kovasti mielyttää kuulijaa. Mietin vähän kuitenkin (off the topic) miten lauluosuudet toimivat livenä, kun laulun taso vaihtelee paljon äänenkäytön osalta. Mutta loistava, aivan upea biisi, ei voi muuta sanoa!
0   +1 +2
 
Foto 13.02.2005
Mahdollisuudethan olis tehdä vaikka mitä. Laulu, kitara- ja kiipparisoundit ihan uskottavia, kuin myös soittotaito. Mutta on vähän mielikuvituksetonta, paikallaan junnaavaa. Jotenkin sitä vaan odottaa selkeää kertsiä tai muuten jotain vaihteluita biisin osien välillä.
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 13.02.2005
biisi lähtee heti alusta asti hyvin liikkeelle. laulajan ääni on hyvä. ehkä hieman enemmän voimaa voisi olla paikoitellen. muuten laulaja osaa eläytyä ja kannattelee biisiä.

soundit on kohdalla, ja kaikki muutenkin tasapainossa keskenään. bändin soitto on tiukkaa ja hyvin yhteen hitsautunutta. biisi on hyvä, mutta... eli mua jäi häiritsemään biisin tasapaksuus, vaikka biisissä on nousuja ja laskuja ne eivät erotu toisistaan tarpeeksi. joten pikkusen alkoi puuduttamaan loppua kohden ja jotenkin jäin odottamaan kunnon rymistelyä c-osana tms loppuhuipennuksena. toisaalta jos tarkoitus oli olla aiheuttaa fiiliksina tuskaisuutta ja painostavuutta niin niissä onnistuttiin mainiosta (positiivisesti siis).
0   +1 +2
 
8
Kare_ 13.02.2005
Hmm. Hevimetalliahan tämä. Teknisesti melko toimivaa mättöä mutta perusriffi ei ollut mikään ihmeen kiinnostava eikä oikein innostanut kuuntelemaan. Tosin en ole tämän genren suurkuluttajia että sinänsä voi tästä joku pitää hyvinkin paljon. Vähän vaihtelua kappaleisiin niin tulee hyvä!
0   +1 +2
 
8
kolhoosi 11.02.2005
Ihan perushevimatskua, soundit on ihan kohillaan, välillä tuli mieleen vanha kunnon Candlemass joistain melodioista.. Ainoa semmonen mikä pisti korvaan oli ehkä hieman heppoinen englanninkielen lausuminen.
0   +1 +2
 
8
Badmad 11.02.2005
Soundimaailma jykevä ja mukavan tumma, laulaja ääni toimii helkutin hyvin tunnelman luojana. Biisinä kuitenkin liian tasapaksu ja todelliset koukut ovat jäänet siwan nurkille pyörimään... kuitenkin herätti mielenkiinnon bändin muuta matksua kohtaan eli eli.. täytyy tsekata muutin.
0   +1 +2
 
9
Pokasaha 11.02.2005
Noniin! Biisin alun perusteella hienoin kappale, mitä on kommenttiringissä tähän mennessä tullut vastaan! Todella hieno, raskas, tunnelmainen aloitus. Koskettimia(?) käytetty todella tyylikkäästi mausteena kitaroiden, rumpujen ja basson jyrävallin koristeena. Biisi on kokonaisuutenakin vallan komea. Annan tästä ysin ja palaan tuotantonne pariin.
0   +1 +2
 
9
semisuper 11.02.2005
Kommenttiringistä iltaa.

Kelpo biisihän tämä. Vähän liian keskiarvoinen ja ennalta-arvattava kyllä. Sellainen albumiraita jostain keskivaiheilta, ei single.

Basistikaan ei soita kokoaikaa pelkkää rokkikasia, hyvä juttu.

Mutta missä oli tuplabasari ja tilusoolo?
0   +1 +2
 
Kaira 10.02.2005
Sienipäähän tästä tulee mieleen.
Melodiat eivät olleet kauneinta mahdollista, tosin uskon että niistä ei ollut tarkoituskaan tehdä sellaista. Sensijaan ne olivat dramaattisia ja painostavia.
En pidä teoksesta, mutta selvästi bändi tietää mitä on tekemässä.(kommenttirinki)
0   +1 +2
 
9
Sarvis 08.09.2004
Mahtava melodia ja laulajalla varsin seksikäs ääni. Sanat ovat jänskät. Se tarkoittaa että pidän niistä. :)
Kitarosoundi on nannaa korvilleni. Toimiva kappale!!!
0   +1 +2
 
9
Cool Sham 29.08.2004
Ihan mukava biisi!
0   +1 +2
 
MajorForce 08.08.2004
Juu, verrattuna noihin aikasempiin niin tämähän kuulostaa kehittyneeltä = melkoisesti paremmalta :D Etenkin miehekäs bassosoundi kuulostaa hienolta... kertosäkeessä on selkeitä My Dying Bride vaikutteita... mutta hei - Unique equals nothing! :D
0   +1 +2
 
8
biisi oli ihan komea, mutta toteutus vähän tökki.
varsinkin laulun äänitykseen olisi voinut käyttää
aikaa enemmän. skitat pörisi kyllä mukavasti.
0   +1 +2
 
9
vexu 07.07.2004
Soundit olivat kyllä sopivan tuhdit ja jytinää saatiin aikaiseksi hyvin, joskin yleisvaikutelma on kieltämättä hieman tukkoinen. Soitto mallikasta eikä laulajassakaan ole todellakaan mitään valittamista. Kuten aiemmin mainittiin olisi koukkuja saanut ehkä olla hieman enemmän, mutta joka tapauksessa toimiva kappale.
0   +1 +2
 
7
K. Vainio 02.07.2004
tässä soundit on jo paremmat kuin tossa oktoberissa ja biisikin on minusta parempi. tsemppiä!
0   +1 +2
 
9
Salminen 30.06.2004
Ehkä genrenä ihan Heavy Metal osuisi lähemmäs totuutta, melodiseksi metalliksi tätä on ehkä hieman paha luokitella kun sointuja on periaatteessa käytössä vain kaksi... :)

Mukavan jytkyn kuuloiset äänimaisemat on kuitenkin kappaleeseen saatu, erityisesti basson särökäs soundi miellytti suuresti eikä kitaroidenkaan soinnissa ole moitteen sijaa. Hieman tunkkaisen kuuloinen yleiskuva kappaleessa on, mutta ajaa kuitenkin hyvin asiansa. Laulajalla on todella hyvä ääni, siitä plussaa.

Huonona puolena voidaan pitää lievää melodista yllätyksettömyyttä, perusasetelmana sahataan vain perussointua ja siitä puolisävelaskel ylöspäin. Toimiva sointukierto, mutta valitettavan käytetty. Koukkuja ei muutenkaan hirveästi kappaleessa ollut eikä tästä jäänyt oikeastaan hirveästi muuta mieleen kuin erittäin hyvin toimivat soitto ja laulu. Nämä ja nautinnollisen kuuloiset koskettimet nostavat tämän kappaleen yhdeksikön tuntumaan. Mielenkiinto kyllä yhtyettä kohtaan heräsi, täytyypä muihinkin kappaleisiin tutustua.
0   +1 +2
 
9
Ungalo 30.06.2004
Laulajan ääni oli kuin tehty tätä varten. Melodiat olisi jossain vaiheessa voinut vähän vaihdella, mutta jaksaa tätä näinkin kuunnella. Taitavaa soitantaa ja hyvän kuuloista muutenkin. Osaat sentään lausua enklantia toisin kuin monet mikseri artistit :) Keep up the good work!
0   +1 +2