go insane

naipa

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
lofgy 19.08.2004
hienosti koottu biisi, fiilis vaan nousee samaa tahtia kun tempo nopeutuu :p melodia varsinkin tuppaa jumimaan päähän.
0   +1 +2
 
9
felix3003 21.07.2004
Erittäin tykki biisi.. Rullaava. Soundit kohdallaan. Mieleen tulee antiloop. Ihan kuin dallasia trancempana versiona. Pohjosen miehet on aina yllätyksiä täynnä.. =)
0   +1 +2
 
10
Dj Medik 16.07.2004
Joo-oh... Taas mä löysin uuden fanituksen kohteen.
Biisistä paistaa läpi messevästi pikkainen retrohenkeily, josta meikäläisen vanhat pumppukorvat alkoivat valua hunajaa. Nostatukseen on paneuduttu paljon, josta biisi erottuu muista mikserin jalkapohjan tappajista edukseen. Naisvokaalit on kumman tutun kuuloiset, mutta eipä siinä mitään. Ylimääräisiltä melodiatilutuksilta olet luojan kiitos biisin säästänyt.

Mutta jos ei jotain hyvää, niin jotain huonoakin. Basslineja on biisissä rutkasti, efuja niissä riittävästi. Mutta mutta, perusbasso on jotenkin jäänyt kaiken varjoon. Biisiin saisi ehkä hiukkaisen enemmän massivea (lue = perkeleellistä pohjaa) jos bassolle tulisi tukea muustakin kuin efulineista.

Kerrassaan hieno biisi! Nyt vain odottelen saanko luvan käyttää kyseistä tsipaletta omilla teipeillä?

ISOT APLODIT!
0   +1 +2
 
Theodor Slow 06.07.2004
Hienoa tavaraahan tämä on. Kuten jo edellistä versiota kommentoidessa tuli mainittua, nii soundipolitiikaltaan tämä kyllä muistuttaa eräänlaista Marco V:n ja Garbriel & Dresdenin sekoitelmaa.

Meininki kappaleessa on tosi hyvä. Melodia on yksinkertaisesti hyvä ja siinä on se toimiva koukkukin... Uskoisin kappaleen toimivan erinomaisesti sekä pelkässä kuuntelussa, että myöskin tanssilavalla.

Tällä kertaa tuo breikkikin kuulostaa jo paremmalta. Ei kai tästä mitään valittamista tahdo löytyä. Lisää odotellessa... parempaan suuntaan ollaan kokoajan menossa.
0   +1 +2