Summer day in ibiza

Lime

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
_whisper 31.01.2007
Mikä ihmeen aaltojen suhinaa sielt kuuluu taustal?????? Kitara sopii ihan ok
hyv tahti täsh !
0   +1 +2
 
9
Lasa 03.01.2007
Mukavan rento biisi, tosin ehkä vähän liian pitkä. Kitara on tosi hyvä.
0   +1 +2
 
9
bioluminance 26.11.2005
heh..tämähän on aivan soundtrack-kamaa, ei muuta kun tuottajille soundimatskua.Hieno biisi tämäkin myös on.Jep, diggaan.
0   +1 +2
 
9
JanZa^ 24.07.2005
Kuulostaa juurikin siltä mitä kerrot eli Kitaraa ja chillii biitsille, mut ehkä jotain vielä puuttuu.
Kyllä tätä jammailis mielellään auringonlaskussa, ehkäpä joku tyttönen vierellä.
Nuo spiikit sais tosin olla jotain muuta ku mörinää tai tollasta, nyt tuli kertis...
Kuulostaa todella toimivalta ja ajatukset lähtee lentoon.
Kaikessa komeudessaan jees setti :)
0   +1 +2
 
9
aluminiumblade 04.11.2004
Todella mukavan kuuloista rentoilua :) Mutta jotenkin alusta tuli mieleen yksi Gorillaz G-sides levylt ollu biisi (en vain muista mikä). Eli jotenkin jäin kaipailemaan vähän kirkkaampia rumpusuondeja ja jotain basson tapasta pörinää. Oon kyl nykyään niin lovena kaikenlaisiin pörinöihin :D Mutta muuten todella hyvä biisi!
0   +1 +2
 
8
Spine 03.11.2004
Tämä kyllä on aivan oivaa chillailu musiikkia!! Tuo aaltoefekti ehkä pikkasen alkaa jurppimaan tuossa ekan minuutin jälkeen. :> Meidän demon paskoista soundeista voi kiittää Auran Studion miksaajaa. :D yritämme jatkossa saada paremmat soundit, paskathan nuo ovat. :D kiitos, vaivannäöstäsi!! by the way, tuo bongo tuossa 2:30 on just helmi!
0   +1 +2
 
9
Dubbha 17.10.2004
Aah miten ihana alku. Ja kun itse kappale kunnolla lähtee niin... Aika sanomattomaksi pistää. Tooodeellla chilli biisi isolla C:llä! :) Kappale rakentuu todella mukavasti. Ei ehkä kaikkein perinteisimmällä tavalla ja sehän tässä juuri kiehtoo. Rauhallisessa tahdissa uusia ääniä lisää ja kypsää efektien käyttöä. Kahden ja puolen minuutin kuluttua sitä toivoi jotain variaatiota tuonne perkussio puolelle, pelkkä breikkikin piristäisi jo. Hetkellinen mutekin auttoi jo hieman mutta pitkällä tähtäimellä jotain breikkiä olisi voinut kehittää. Todella onnistunut äänimaisema. Ei läheskään niin minimalistinen kuin itselläni. Pieniä jänniä ääniä kuuluu kun kuuntelee.

Jostain syystä sitä olisi halunnut jonkin sortin samba kohtausta. Kuvittele, täysin irrelevantti, vauhdikas samba luuppi pyörimään, muuttaisi vaikka biisin temponkin samalla. :) Se ois aika sweet. Tietenkin riippuu mitä taiteilija on halunnut kertoa kappaleellaan.

Mut sempähän sanon että tämä on yksi harvinaisen onnistunut kappale! Vähemmän toistoa rumpuihin ja saat kympin ;)
0   +1 +2
 
9
noonue 06.10.2004
Tämä kolahti tähän herraan erittäin hyvin.. Tykkäsin nimenomaan tuosta nykivästä asenteesta, josta aiemmissa kommenteissa onkin jo ollut puhetta. Pää lähti rauhalliseen tahtiin nyökkäilemään melkein väkisin..

Eihän tämä tietty mikään maailman monimutkaisin ja kekseliän biisi ole, niinkuin on jo todettu, mutta ei mielestäni tarvikkaan olla. Joskus (ja yleensä) hyvän fiiliksen luomiseen ei tarvita paljoa, tämä biisi on siitä hyvä esimerkki.
0   +1 +2
 
7
bze 02.10.2004
Meinasin alkuun täräyttää murskakritiikin tylsistä soundeista, ideasta jne. mutta muutaman kerran kuunneltuani huomasin että toimii yllättävän hyvin kuivana taustabiisinä kömpelöstä toteutuksesta ja pienistä hölmöyksistä huolimatta. Ei tätä mielellään hirveän kauaa toistele mutta sattumanvaraisena välipalana nostaa kotikutoisessa chillout-tunnelmassaan virneen kasvoille.

En tosin ymmärrä mitä biisin kuvauksella haetaan, ei tämä mikään muodikas ja moderni chillout-raita ole vaan ehkäpä enemmänkin pieni ja harmiton teos auringonlaskun fiiliksistä mökkirannalla.
0   +1 +2
 
10
Diarrhoea 30.07.2004
Biisi on todellinen zillaus biisi! Alun efektit tuovat minulla mieleen hiekkarannan jossa on chillaamassa porukkaa :)

Biitti on hyvä rauhallinen, ja sopii taustaan vallan mainiosti.

Vokaalit on ihan perus kamaa, ei mitään täydellistä mutta ei huonoakaan.

Kitara on hienon kuuloinen. No enpä voi muuta sanoa kuin että loistava chillaus biisi tämä on. Ehkä tämä on pikkaisen liian pitkä, mutta ei se nyt niin väliä, kyllä tämän loppuun asti kuunteli helposti...
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 06.07.2004
Alun efekteistä tuli heti valtameren aallokko mieleen. Olisi saanut olla enemmän vaan efetointia vielä, niin olisi voinut haistaa meren tuulahdukset. Ehkä jokin lintuefekti vielä taustalle. :) Noh, nyt lähti taas heti alkuun kommentti seikkailemaan sivuraiteille. Ihan siisti alku jokatapauksessa.

Spiikkikikkailu ihan ok, ei sytyttänyt mitenkään erityisesti. 1:43 tuleva efekti sensijaan oli hieno. Biitti on erittäin leppoisa, kuten odottaa saattoi ja naksunaa löytyy jokalähtöön. Basari ja snare luovat hyvän pohjan ja haitsut täyttävät efektien siivittämänä perkussio-osaston hyvin. Toimii loistavasti mielestäni tuo rumpupuoli.

Kitarat jälleen toimivaa tavaraa, mutta itseäni hieman häiritsee biisin "nykimis-fiilis". Tätä on vähän hankala selittää, mutta samanlainen olo, kun jos ajaisi autolla pari astetta liian korkealla vaihteella. Välillä tuntuu kuin meno sammuisi hetkeksi ja sitten se taas jatkuukin. :) Täytyy kuitenkin sanoa, ettei se nyt liian häiritsevä tekijä olisi etteikö biisiä kuuntelisi mielellään.

Äänimaailmasta kokonaisuudessaan sen verran, että hieman "kuivalta" kuuloistaa paikoitellen, ihan kuin olisi kaivannut jotain elementtiä lisäreverbeineen taustalle häröilemään. Tämä seikka voi kyllä johtua yleisestä musiikkimaustanikin. Noh, kuitenkin omaan makuuni kaipaisi jotakin lisuketta joka saisi biisin äänimaailman "sulautumaan" vielä astetta paremmin yhteen.

Sanoisin nyt lopulta, että hyvä biisi jälleen tästä projektista, muttei nyt kyllä aivan yllä tuon Silence kaksikon tasolle. Ehkä jopa jättää pienen hajuraonkin, sillä niin hyviä fiiliksiä ei tämä tekele kyllä saa aikaiseksi. Jokatapauksessa ehdottoman varmaa tavaraa ja hyvä suoristus jälleen. Jatkahan samaa rataa! :)
0   +1 +2