Black Glory Of Darkness (valmis!)

Lex Talionis

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Grim 08.06.2005
Jeps, hyvä viisu, miksaus vaan kusee... ei ne saundit nyt niin huonot ole bassoon vaan säröä ja rummut tai siis basari kovemmalle niin hyvä tulee. Voxit oli asialliset. Käyppä kuuntelemassa Lathspellia...
0   +1 +2
 
5
impious 24.01.2005
Hienot vokaalit, mutta TODELLA karmivat konerummut ja hirvittävä miksaus pilaa potentiaalisesti hyvän biisin.
0   +1 +2
 
8
mudhoney 04.09.2004
Biisi toimii muuten hyvin, mutta rummut ovat hirveät. Ei elä konerummut, ei. Laulu on erittäin hyvin tyyliin sopivaa ja kitarat soivat mallikkaasti. Pahaenteinen bassoriffi, siitä plussaa.
0   +1 +2
 
8
Evilwizard 27.07.2004
Näin alkuun täytyy kehaista lauluja. Erittäin onnistunutta rääkykorinaa.
Itse kappaleestakaan ei löydy minkäänlaisia vikoja. Melko mahtipontisen vaikutelman tästä sain. Oikein hyvää Black Metalia.

Ainoa, mikä häiritsi, oli soundit. Eivät aivan istu biisin. Pientä hiomista kaipaisi sillä saralla. Toimisivat mielestäni ehkä paremmin hieman terävämpinä ja selkeämpinä.
0   +1 +2
 
7
Prog 14.08.2004
Riffit ovat hyviä ja mieleenpainuvia, samoin laulajalla on taito hallussaan kun esikuviakin ajattelee. Tosin pieni toisto vaivasi, vaikka pari käännekohtaa sävellyksestä löytyikin. Usein kaikkia bändejä vaivaa juuri se, että biisien rakenne kusee ja pahasti. Biisin sisällön tulisi vaihdella sen verran, että kuulija jaksaa kuunnella tuotoksen loppuun asti mielenkiinnolla.

Muutoin ainoa asia minkä vaihtaisin, olisi Church of Satan vaikutteet hiemän pimeämpään suuntaan. Lex Talions ja muut ideat (historia: Anno Satana XXXIX :D ) palvelevat hyvin kolmannen puolen käsityksiä, mutta "Truu" bläkkismiehet kun pitävät CoSia lapsellisena äpäräsatanismina. Jos fanit ovat tärkeämpiä määrältään kuin laadulta, voisi bändin nimeksi pistää vaikka "Rotten penis of Judas" ja biisien sanoituksissa voisi raiskata kristittyjä pesäpallomailojen kanssa.
0   +1 +2
 
10
Midras 20.07.2004
Ihan perkeleen hyvä ralli!!! Laulusi on todella kehittynyt viime kuulemasta. Ainut miinus on rummut, mutta konerummut on aina konerummut. Tähän vielä synat niin jopa olis ;)
0   +1 +2
 
7
GREV 17.07.2004
Biisi kuulosti todella keskeneräiseltä, vaikka kyseessä pitäisi olla valmis...

Ensin miinus puolet;

-Tähän tyyliin sopimattomat soundit
-Sovitus perseestä
-balanssi puuttuu koko biisistä

Sitten jos meinataan positiivisiä puolia;

-Laulu todella mallikelpoista
-Yksinkertaisesti musiikki (joka paremmilla soundeilla/tuotannolla/sovituksella kuulostaa ehkä 75% paremmalta. Nyt laulu oli vain se joka toimi)

Yksinkertaisesti... jatkakaa toki, mutta yrittäkää vähän enempi keskittyä olennaiseen, eli miltä tavara kuulostaa
0   +1 +2
 
9
NapalmHead 15.07.2004
No niin, eli lisäyksiä lukuun ottamatta samat sanat kuin keskeneräiseenkin (copy-paste hallitsee):

Hyvin selkeät soundit on tähän ruiskittu, jos ei oteta huomioon lähes täydellisestä kuulumattomuudesta kärsivää basaria. Soitto on välillä (tai ainakin yhdessä kohdassa) epätarkkaa, mutta ketäpä kiinnostaa jos bläkkis-biisissä on virheellistä soittamista. Vanha vihtahousu antaa siitä kyllä pari true-pistettä.

Riffit ovat hyvin mieleenpainuvia, ja biisissä on tarpeeksi vaihtelua. Tylyt örinät, matalat murahtelut välissä kuulostavat mukavilta. Oikein hyvä biisi, sitä olisi voinut kyllä ehkä jotenkin vielä miksailla, mutta hyvä kuitenkin.
0   +1 +2