Beach vibes

Filthy Jack Jacket

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
Chronosis 12.09.2004
Sehän groovaa :) Kyllä tästä tulee mieleen bileet jossain kuumalla rannalla.. Ehkä aavistuksen liiankin rento omaan makuun. Tuo vinkuna ei ainakaan itseäni pahemmin häiritsenyt. Lime voisi vähän laajentaa ajatusmaailmaansa. Kyllä musiikin on tarkoitus kehittyä, ei sitä muuten pitkään jaksa. Tästä olen aikalailla kasin ja ysin välillä. Ehkä vähän nopeampi meno olisi tehnyt sen ysin, nyt kasi.
0   +1 +2
 
aluminiumblade 20.07.2004
hmm tosta limen kommentista tuli mieleen että pitiäsi aina tähtää siihen kliseisimpään ääneen ja soundiin? Tarkotuksenakin meillä on luoda jotain ihan uutta :)

Olisi myös ollu ihan toivottavaa että olisit sanonut mitkä äänet kaipaisivat sitä viilaamista? thänksit ja bliitsit . :)
0   +1 +2
 
8
DjLime 20.07.2004
Kehitystä on tullut kyllä selvästi viime biisistä. Siltikin tämä on aika kaukana ihan siitä perinteisestä housesta jota tulee kuunneltua. Aika paljon tästä tulee mieleen joku samba juhla missä ihmiset bailailee pitkin katuja liikkuvalla lavalla tätä. Ihan hauska tapaus, vaikka jotkut soundit kyllä kaipaisi vielä hiomista. Vaikkakin hyvällä tavalla aika omaperäistä touhua. Jos seuraavaan biisiin tulee yhtä paljon kehitystä, kuin näiden kahden ensimmäisen välillä on tapahtunut, niin odotan innolla tulevaa. Ihan kuunneltavahan tämäkin oli, mutta tietyt soundit sai fiilistä kyllä alaspäin.
0   +1 +2