This Road Ain't Highway

The Mieli Sairaala

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Susimies 21.01.2012
hieno toi kitara ja melodia laulussa :)
0   +1 +2
 
10
Marcus_H 19.08.2007
edelleen toimii.
0   +1 +2
 
10
Marcus_H 03.07.2007
huomenta...on sen verran tyhjä pää ettei muuta ku, että onpas mahtavaa mussiikkia ! loistava tunnelma...
0   +1 +2
 
8
DramaQueen 04.02.2007
Tässä on tunnetta! Laulajan tunne tuntuu! Mahtavaa laulua! Pienet eäpuhtaudet katoaa kun lauletaan tunteella ja sitä löytyy tästä biisistä ja laulajasta! Kitaristi voisi hieman panostaa sooloon enemmän.
0   +1 +2
 
digius 22.07.2006
Siis onhan tässä jotain taikaa jos genrelistalla ollaan toisella sijalla..
Tämä tunnelma on se jota ainakin itse havittelen omissa biiseissäni. Eihän tämä koskaan Suomesssa tuu kaupallisesti pärjäämään, kielimuuri kai sen tekee tekee, mutta mikserissähän tää on oman lajinsa killeri.
Mua ei niinkään tuo taustan piezosoundinen akustinen innosta mut kitarasoolot ja varsinkin se toinen, 2.40 alkava, on jotain aivan uskomattoman hienoa.
Samoin tämän sanoma: ..is not highway, but it's mine... siinon jotain ns. My Waytä! :)
0   +1 +2
 
9
tubulaari 18.07.2006
Helvetin kaunista, parhaita mikserissä kautta aikojen.

Kitaranäppäily kolahti täydellisesti, harvoin näkee tätä. KAUNISTA. Laulaja hyvä, hieman ehkä hiomaton. Ehkä hieman toistavaa näpyttely, hyvää vaihtelua tuo sähköskitta 2.30 min kohdalla.

Pienellä harjoittelulla pääsee tämä bändi pitkälle
0   +1 +2
 
10
Jay Rochas 14.07.2006
jotain niin mahtavaa! nuo alku kitaranäppäilyt oli upean kuuloiset. sitten lähti laulu ja meininki vain parani. kertakaikkeaan kokonaisuudessaan hieno biisi! upeaa fiilistelyä. kitarasoolo oli tyylikäs ja hillitty joka sopi aivan loistavasti tähän meininkiin! kiitos tästä kokemuksesta!
0   +1 +2
 
10
Marlboro 16.06.2006
tää piisi on niin ihq ballaadi! pakko oli laittaa soittolistalle. tätä tulee monesti fiilisteltyä kun oikeen itkettää ja tekee mieli kieriskellä itsesäälissä, aivan todella hyvä sävellys. laulu melodiat ja saundit on niin jylhät ja todellla kohillaan, vähän tulee mieleen Klaus Meine :) kitarasoolot on aivan karseet mutta ei haittaa. mucho bonanza!
0   +1 +2
 
9
vihtakostaja 24.04.2006
Ihan tajari hyvä ääni kaverilla!! Tuli suorastaan kylmät väreet tätä kuunnellessa, eikä se johdu siitä että työpaikalla on pirun viileetä. Kuulostaa aikuiselta matskulta. Melkein vois aatella jonkun Woodstockin yleisömassan tälle biisille. Saakeli että hyvä biisi.
0   +1 +2
 
8
A1mo 16.11.2005
Kaunis alku, oikeen kunnon balladimainen, mitä ny noi soundit vähän sitä tunnelmaa syö. Sais olla vähän enemmän chorusta ja vähän pehmeempi soundi kitarassa. Laulajan äänestä en hirveemmin pidä, mutta kyllä se tässä toimii. Urkutaustat tukee hyvin kappaleen fiilistä.Rumpukomppi kuulsotaa hieman tylsältä, mutta sekin ssaattaa johtua soundeista. Soolo on perkeleen kaunis, tälläsiä oon kaipaillu :D Tuon toisen soolon soundi oli vaan vähän kehno. Mutta vaikka nää soundit ja miksaus on vähän tönköt, niissä on silti saatu oikea fiilis tän tyyliseen musaa, joten ei niitäkään paljoo hioa tarvi. Anteeks vähän sekava kommentti, kirjotin tätä tässä kuunnellessani, etten unohtaisi olennaisia seikkoja :P Kokonaisuutena kaunista musiikkia, mutta soundeissa ja laulussa pientä hiomista.
0   +1 +2
 
9
maccardi 31.10.2005
todella hieno kappale mielestäni. Upea ääni solistilla....
0   +1 +2
 
8
coolgrape 13.10.2005
Tuli ihan Led Zeppelin mieleen... Kunnes laulu alkoi... (tässä välissä parin minuutin tauko laulua kuunnelle)... Kyllä se nuotilleen laulaa, sikäli kuin mä mitään tajuan. Ihan hyvä biisi, muttei mikään sellanen, mikä sais ihokarvat nousemaan pystyyn.
0   +1 +2
 
10
celsius 19.09.2005
hyvä äänenlaatu ja muutenki hieno intro ja laulajan ääni oli mahtava
0   +1 +2
 
10
PapaDoc 20.07.2005
Kaunis balladi. Introsta tuli mieleeni legendaarinen Eagles. Jytisee ihan kybällä. Lisää tätä! Tosin perus Rock'n'Blues meininkiäkin kannattaa ehdottomasti jatkaa...
0   +1 +2
 
9
Jale_tm 08.06.2005
Vihdoinkin isoäänistä laulantaa ja hyvällä englannilla! Mukavan pehmeät soundit. Mainio lauluääni! Suorastaan ihanat, "Always on my mind" - balladin mieleen tuovat, rumpufillit! Ehkei aivan minun musaa, mutta oli tämä kyllä hyvä! Kannattaa harkita bändille nimen vaihdosta, koska minulle ainakin ekana tuli mieleen jokin huumori pläjäys...
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 13.05.2005
Kitaran epävireisyys alussa helposti johtaa (melkein kävi näin) "next" näppäimen painamiseen. Kitara on keskeisessä roolissa biisissä, mutta epävereisyyden lisäksi soitto on epädynamiista ja tasapaksua, vaikka näppäily sinällään sujuu hyvin ja sopii biisin fiilikseen. Tässä on selvä ja helppo parantamiskohde.
Laulu nostaa sisääntulossaan biisin pisteitä noin kolmella pukälällä: tulkinta on vahvaa, luo "munaa" biisille ja melodia on sisällökäs. Pisteen verarn katoaa kuitenkin laulun epäpuhtauteen.
Hemmetin hyvä biisi j rakenne, sääli että toteutus tökkii hieman.
0   +1 +2
 
10
hoitopoika 13.05.2005
hemmetti et oli hienoa musaa:) eagles tuli muuten laulusta mieleen. hyvin soitettu ja laulettua. mahtavaa. olen yllättynyt.
0   +1 +2
 
9
ekkuevil 29.01.2005
Kaunista kuunneltavaa, homma hallussa, hienosti toteutettua. Huomaa ammattimaisen otteen. Laulajalle eritysesti syvä kumarrus.
-E-
0   +1 +2
 
8
MinnaM 31.03.2005
Etsin bluesia, mitä löysin? Meinasin jättää kattomatta nimen takia, ei oikein iske mikään teini angsti kakka..
Mutta sitten innostuin! Täähän on hyvä!
Ihastuin tuohon alkuun, se on niin sulonen. Ja sama lopussa... Aaah.
Tykkään laulajan äänestä tosi paljon. Hirmuisesti potentiaalia, odotan kehitystä tapahtuvaksi. Kannattaa hioa ja viilata, treenata ja treenata. Tästä tulee kova sana.

Mutta. Bändi ei pysy oikein kasassa.. Tökkii. Rumpali säätää aivan ihmeitä, eli... Kello hukassa.
Mutta kokonaisuutena ihan toimiva.
Laulajalle pointsit.
0   +1 +2
 
9
Aimo J. 03.11.2004
Näppäily hieman töksyvää. Siinä suurinpiirtein kaikki negatiivinen tästä. Mielettömän hienot laulut, vahvaa tulkintaa. Eikä kuulosta suomalaiselta.

Voimakas kappale, koskettava. Jää kuunteluun.

Pelotti aluksi tuo orkesterin nimi, mutta kannatti katsoa.
0   +1 +2
 
Kukkonen 19.09.2004
Loistava fiilis ja paras biisi näistä kolmesta. Laulaja tosiaan laulaa sydämensä pohjasta ja meininki on sen mukaista! Taitaapi tämä jopa sujuakin parhaiten näistä, ei kamalasti virheitä... :) Mutta biisin tunnelma on niin vahva, että pitää jo fanittaa tämän perusteella.

Jotenkin tulee Hurriganes mieleen. En kyllä niiltä ole kuin muutaman biisiä kuullu, mutta kuitenkin.
0   +1 +2
 
10
Erotuomari 07.09.2004
Hemmetin hyvin laulettua matskua. hiukan häiritsi skeban pykiminen tietyissä sointutaitoksissa. Mut se kuuluu live matskuun.
0   +1 +2
 
10
Mutta 30.08.2004
JUMALAUTA sitähän oikein herkistyy tässä. Helvetin hyvä/kaunis kipale tämmönen pitkätukkakin joutuu taipumaan ja antaa silmiensä kastua
0   +1 +2
 
Haava 30.08.2004
Kitra näppäily kyllä kangertelee aika pahasti... Tulkinnasta ei ole tietoakaan.. Sen sijaan tuo laulu on minusta todella hyvä... Paskat tarkuudesta paksat mistään muusta kuin, että siinä kuuluu SIELU! Kun rokki urut väpättävät taustalla niin nuo sanat viiltävät sisään sydamestä.. eivät korvista.. Soolo ei iskenut yhtään...

Sanoituksista tykkäsin kovasti niissä vanha mies pitää vielä kiiinni maallisesta omaisuudestaan, mutta äänestä kuulee jos tosian joka alitajuisesti painaa laulajan mieltä... Eli sen että kuolema lähetyy.. Eikä täältä maailmasta saa mitään mukaan. Kaikki maallinen jää tänne.

Yleisesti pitää sanoa, että tästä voisi haukkua vaikka mitä, mutta millään haukkumisella ei ole mitään metkitystä, sillä tuo laulu todella säväytti... Jos nyt sanon jotakin, niin pahimmat makat ovat mielestäni alun näppäilyn takkuilu ja kitara soolo. Kaikki muu liian pientä pystyäkseen tuhoamaan sen hienon vokaaliträkin joka pitää tätä pystyssä kuin vuori. Hineoa!
0   +1 +2
 
7
kelando_jelbodo 29.08.2004
Aikamoista kämmäilyn makua soitossa. Ihan jees biisi kyllä. Siisti ääni oli myös, mutta mikä hitto tuo bändin nimi on olevinaan. Mielikuva, jonka syntyi bändin nimestä ei todellakaan yhtynyt itse musiikkiin mikä oli tällä kertaa todella hyvä asia. Vähän kuin saisi nokkansa alle paukun nimeltä "Koiranpaskaa" ja kun lopulta uskaltaisi maistaa niin siinä olisikin Amarettoa. Silti tämä ristiriita ei täysin pelastanut musiikkia...
0   +1 +2
 
9
Mr Dimension 26.08.2004
Pakko vielä lisätä... Siis TODELLA hyvä kappale. pitänee oikein imuroida ja kuunnella tuo toinenkin =)
0   +1 +2
 
9
Mr Dimension 26.08.2004
Todella mainio biisi. Todella hyvä laulaja. Rumpusoundit on vähän tunkkaiset, muuten todella hyvä soundinen.
0   +1 +2
 
DjLime 25.08.2004
Aika ristiriitaisia ajatuksia tästä tulee. Toisaalta tuo huono miksaus häiritsee, kun tasot hyppelevät paikoittain ja muutenkin on jotenkin hiukan tunkkainen tunnelma. Aluksi laulaja kuulostaa todella hyvältä, mutta biisin edetessä alkaa jotenkin kyllästyttämään. Ehkäpä osa syy on tuossa kertsin laulun toistossa. Parhaimmillaan tämä on vähän aikaa kun rummut tulevat mukaan, mutta lopulta saman toisto vähän karsii ja ei oikeen jaksa enää iskeä. Vähän enemmän siihen miksaukseen kaipaisi huolellisuutta jatkossa. Mielestäni aika ihmeen kuuloinen se tässä oli. Esim nuo urut katoaa tuonne taustalle kokonaan ja rummut ja laulu on eniten päällä. Ehkäpä jotain pientä efektointia olisi myös voinut laittaa lauluun. Joku pieni kaiku tai vastaava, jotta nuo pääsisi oikeuksiinsa.
0   +1 +2
 
8
Atalja 24.08.2004
IHAN JEES -biisi. Tämäkin...
0   +1 +2
 
8
Atalja 24.08.2004
Onpa laskenu viikon biisien taso. Tämä ei ollut negatiivinen palaute esittäjälle vaan ylläpidolle... :P
0   +1 +2
 
9
rawhead 23.08.2004
Loistava laulaja, jolla olisi mahdollisuus kyllä vaikka mihin. Aivan kuin joku legendaarinen 60-70 bändien laulaja :) . Persoonallinen soundi. Mutta todella harmi , soittaminen tökkii..., ehdottomasti kannattaa tehdä tämä kunnolla , ja laittaa levitykseen uudelleen. fanituksen paikka.
0   +1 +2
 
10
M.A.T.S 23.08.2004
Pirun mahtava!
0   +1 +2
 
9
Teemujazz 23.08.2004
Arvostan liveäänitystä koska fiilis on silloin kaikista ehein. Laulajalla on hyvä ääni!
0   +1 +2
 
9
HanginTree 30.07.2004
Tämä kolahti kyllä minuun. Hieno kitara melodia ja urut taustalla luovat mukavasti tunnelmaa, onko peräti hammond? Laulajan ääni on tosi hyvä ja sopii tällaiseen rock/blues musiikkiin. Kyllä tästä pitää 9 antaa ja jatkakaa samaan malliin. Ja tuo loppu oli hyvin onnistunut myös.
0   +1 +2
 
8
Laihanen 23.08.2004
Harvoinpa mikserissä tällaista tuotantoa tulee vastaan. Sävellyksenä melkoisen hyvä. Soundi on lämmin ja mukava, vaikkakaan ei ihan virheetön kaikilta osin. Soundit tosin ovat juuri sellaiset mitä tällaiselta kappaleelta odottaakin. Kitara tuntuu hakkaavan turhan kovaa paikoitellen, mutta sen antaa helposti anteeksi kun kuuntelee kokonaisuutta. Vokalisti on vakuuttava suurimman osan ajasta ja minulle tuli mieleen jopa Doors jostain syystä tätä kuunnellessani (ja siitähän saa aina lisäpisteitä ;)). Kertosäkeessä laulu tuntuu hieman eksyvän vireestä hitusen verran, vai kuvittelenko vain?

Ei ehkä ihan GB-finalistikamaa, mutta ei välttämättä niin kaukanakaan siitä. Varmasti tulee soimaan useamman kerran omista Mackieistani.
0   +1 +2
 
10
-Chrustal- 05.08.2004
Tämä on tosiaan loistava! Alusta tulee vähän mielen Eagles ja jostain syystä löydän tästä ripauksen Scorpionsia. Mitään suurempaa hapuilua en minkään soittimen osalta huomannut. Tosiaan tuo urkusaundi tukee suht hentoa kitaraa hyvin. Laulajan ääni on erittäin vahva ja hyvä. Tulee mieleen Johnny Cash. Jos se ois musta kiinni nii tää biisi päätyisi ehdottomasti greatest bits-levylle.
0   +1 +2