Kinetic

rewind

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Raikali 03.04.2006
ehdottomasti mikserin parhaistoa bb-puolella omasta mielestäni. mahtaa mätkettä, vauhtia on ja synat tekevät tehtävänsä ja valtaavat koko huoneen hienoilla soundeillaan ja linjoillaan. mutta jos on paljon hyvää, niin yleensä sieltä löytyy jotain huomauttamistakin. lisää pituutta olisin tähän toivonut, joku 5 minuuttia olisi ollut sopiva. meinaa tuo 3.32 olla sen verran lyhyt aika että biisi loppuu pahimmilleen kesken. mutta hienoa, fanituksen arvoista.
0   +1 +2
 
8
Jammin Benjammin 07.07.2005
Hyvä ideana, toteutus ei ihan täydellinen MUN MAKUUN. Biitti oli mielestäni ehkä vähän liikaaki rikki (tai liian vähän bpm), mut toimiva silti. Nyt kun oon kuunnellu Giant leapin ja tän, ni aloin miettimään kuinka paljon jätkillä on hampaankolossa ku noin synkkiä saundeja tulee;). Onnistunu "Matrix"-vääntö silti.
0   +1 +2
 
9
SaastanenHippi 29.11.2004
no niin joo... Tätä biisiä mainostettiin ja huomasin kuinka tyhmän kommentin olin laittanut. Ja numeroksi kuutosen (?), Ei minun tapaistani. Ei tämä nyt niin huono ole. Päin vastoin. tämä on hyvä breakbeat. Pahoittelen vanhoja vahinkosähläyksiäni.

Biisistä enemmän.

Soundeiltaan todella hyvä biisi. Tuo melodia on mukavan "raaka". Filtteriefektit toimii hyvin, bassot ovat jees ja rumpusoundeiltaan tämä biisi on erinomainen. Kaikenlaista pientä kikkailua löytyy. Ei kerkeä kyllästymään.

Käännetään kuutonen oikein päin eli yhdeksikkö annettaan. Vanhalle kommentille on näköjään muutama miinuspiste laitettu ja ihan syystä. Mutta luultavasti kyseessä on joku vanha krapulasählinki. Anteeksi.

Parannusehdotuksia:

Ehkä jonkinlainen loppuhuipennussekamelskasählinkisysteemi ja sen päälle jonkinlainen melodia olisi ihan jees lisä. Eli viimeisestä minuutista hieman mielenkiintoisempi.

hyvä biisi tämä on:)
0   +1 +2
 
10
Mokooma 21.10.2004
Upeeta pojat...Aivan mahtava biisi...Mie tykkään ;) Mun makuuni todellakin...
0   +1 +2
 
9
SaastanenHippi 29.08.2004
Hyvä hyvä hyvä!
0   +1 +2
 
8
gebo modyo 05.08.2004
Happopörinät on hallussa! Mielettömän groovet nuo happomelodiat ja tuo synaliidi. Mutta minuun ei missään määrin ole koskaan iskenyt paljas 909 snare soundi (mikäli tuo tuossa sitä on, ainakin kuuloostaa siltä). Hieman snapimpi saisi olla ja kevyt overdrive, niin ettei sitä tunnista 909 snareksi.

Hieman lyhyeksi jäi biisi, ehkä joku suvanto/b-osio toisi hieman pituutta ja antaisi samalla lisää potkua tuohon päämelodiaan loppuun asti, kun välissä olisi jotain kevyttä vaihtelua.
0   +1 +2
 
9
Pörinää ja surinaa! Kyllähän niistä aineksista saa taidolla kunnon biisejä kuten tässäkin on tainnut "vahingossa" päästä käymään! =) Vähän erilaista ryminää kuin toi Giant Leap mutta sehän on vaan hyvä että löytyy vähän vaihtelua... Joku oli silti tainnut heittää vähän suolaa sokeripurkkiin mistä johtuen en saanut suuta aivan niin makeaksi kuin odotin... Mutta kyllähän siitä silti ysi heilahtaa! =) Hyvää action musiikkia kaiken kaikkiaan! Samaa rataa vain eteenpäin! =)
0   +1 +2