Huume

Rabies

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
kaunotar17 06.10.2006
hyvää musaa tette ;)
0   +1 +2
 
7
vpjarvi 04.12.2004
Sointi on modernin 80-lukulainen. Erittäin hyvänkuuloista. Laulajan suoritus on hyvä, ei mitenkään mullistava, mutta biisiin istuva. Lyriikoissa on parantamisen varaa, säkeet matkapuhelimista merkkeineen eivät sovi tälläiseen musiikkiin. Laulun lyhyt efektointi toimii myös. Kitaratkin surffailevat hauskasti Bon Jovin ja vastaavien ja The Edgen välillä, hilpeää. Kitaristien ilmaisu hyvää. Koskettimien suoltamat jousimatot ja pulputtavat melodiat sopivat biisiin kuin ruuvi mutteriin. Komppiryhmä ei loista, mutta ei myöskään alisuorita, tasainen suoritus. Joku tästä kuitenkin puuttuu, hitti tämä radiossa varmaan olisi, mutta ei klassikko. Kappale on kuin halpa veitsi. Hetken terävä, mutta tylsyy nopeasti käyttökelvottomaksi. Kestävämpiä koukkuja peliin niin saalista tulee.
0   +1 +2
 
9
MusaPoju 18.11.2004
Aika mahtava kappale tämäkin on. Kyl mää tykkää jiihhaa. OUZIIIIIIIIIIIAAAA UOZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
0   +1 +2
 
7
overlord 29.10.2004
Ihan hyvää perus poppia. Kaikki hoidettu ammattilaisen tavoin. Biisi sinällään ei tarjonnut minulle vibroja mutta ei anneta sen häiritä.
0   +1 +2
 
9
heiman 17.10.2004
iah kelpo rokkii... hyvä meininki. ihan radio kamaa. kuullostaa ehkäpä hieman tehosekottimelta.
0   +1 +2
 
Einsteins 12.10.2004
Valmiin kuullosta radiopoppia, joka kuitenkin kärsii siitä että tätähän on aika paljon jo eetterissä. Ei sillä etteikö tämä sinne vielä mahtuisi. Rakenne melko perus ja tuo särökitara kertsissä melko paljon käytetty nosto. Sanat ei oikein iskeny. OK, mutta olen väärää kohderyhmää. Tämä menee kansaan Novalla kuin hiilimonoksiidi.
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 01.10.2004
Erittäin hieno ja kaunis intro! Ja eikä säkeistökään tunnelma häviä. Sanoituskin toimi. Paitsi toi huume juttu oli vähän klisee.. Mutta loistava biisi kuitenkin. Laulaja käytti ääntään hyvin. Kertsistä erityisesti laulajalle pisteet. rock rock.
0   +1 +2
 
9
hipit 01.10.2004
Persvetti. Ekana tuli mieleen Rabies Juvalta vuonna 1978, Ruokosen veljekset sitten pääsivät maailmanmaineeseen...

Itse hittikipale Huumehan on tarttuva kuin takiainen, tätä rallatellaan ruokalanjonoissa ympäri suomea ja Rabies soittaa ensi kesän Parempi elämä kakruille -konsertissa. Hyvä meno.
0   +1 +2
 
9
Ilssi 30.09.2004
Tuli mieleen joku Uniklubi, tälläinen musiikki menee nykyään aika hyvin läpi ja tää on ihan radiosoiton kestävää materiaalia. Kertosäe on todella mahtava! Te voitte päästä pitkälle jatkakaa samaan malliin!
0   +1 +2
 
9
fallen_angel 30.09.2004
ja lissää hyvää rokkia, tää on maukasta kanssa. melodiat on simppeleitä mut erittäin toimivia, aika paljon hookkeja joihin tyhmempikin pystyy tarttumaan =)
tässä laulajanääni ei jostain syystä ollut koko aika niin vakuuttavaa, tai välillä tuli vähän epävarmoja kohtia jotka ite oisin studikassa kyl pannu purkkiin uudelleen.
mut edelleen hyvää tykitystä!
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 30.09.2004
Aika perusrokkirallatus. Tuli mieleen neljä ruusua. Tää on kyllä ihan radio kamaa (onko se sitten hyvä vai huono juttu). Toimivat saundit ja pätevästi soitettu. Jatkakaahan samaan malliin.
0   +1 +2
 
Haiti 28.09.2004
Todella hyvin miksattu ja soitettu. Laulu toimii. Ei mitään moittimista. Hyvää jatkoa vain teillekin.

Tapio Aartelo
- kommenttirinki
0   +1 +2
 
9
hieman turhan kova toi 'rock' yläpää. toi tuli heti alussa mieleen mutku tutustu kokonaisuuteen alko esim noi säkeistön kikkailut avautua niinku oikeestaan koko biisi. en kuuntele enkä nosta kovin korkeelle suomenkielistä rock musiikkia siispä ehottasinki englanniksi vetämistä:D:D

täähän oli nyt vaan mun mielipide mut vois ehkä toimiakki??

suomenkieliseksi aika perkeleen lupaavaa!
0   +1 +2
 
8
Nettis 25.09.2004
valmiin tuntuinen biisi. bändi kuulostaa valmiilta, siis soundaa hyvin yhteen. tosin juuri tässä biisissä ei mitään järisyttävän uutta. sanoitus pinnallinen ja ehkä hieman omituisia tai omaperäisiä sanoitukseen valittuja juttuja, esim. "tekstaat osoittees mun uuteen nokiaan" :) heh herätti hieman hymyilyä... muuten ihan mukiinmenevää, tyylikästä itä-suomalaista rockia.
0   +1 +2
 
7
illO 23.09.2004
Jotain tuttua tässä on. Jauhamisen maku. Sama ku jauhais samaa purkkaa viis tuntia: alkaa maistua puulta. Tää aihe on kuultu, nää sanat on kuultu, nää melodiat on kuultu, laulajan ääni on kuultu. Kuultu.
0   +1 +2
 
9
jrnn 23.09.2004
Todella menevää pop-rockia! Tämän voisi kuvitella kuulevansa radion soittolistalla, jossain Tehosekoittimen ja Neljän Ruusun (anteeksi, jos loukkasin, tarkoitus ei ole verrata tyyliänne) välimaastossa. Ilmeisesti tämä on äänitetty studiolla...? Ainakin äänenlaatu viittaisi siihen.

Musiikillisesti nappaava, jää päähän junnaamaan. Noudattelee ilahduttalla tavalla traditionomaisiksi muodostuneita suomirock/popin piirteitä. Laulajan ääni on kiitettävän puhdas, eikä pettänyt, kun piti laulaa vähän korkeammalta.

Tuo intro oli mielenkiintoinen veto, hetken jo ehdin epäröidä, että tuleeko sieltä rockia vai kiksua. Tuo samainen teema pysyi mukana alusta loppuun ja toimi biisin punaisena lankana, mikä lisäsi rakenteellista eheyttä. Hyvän ko. genren biisin tunnusmerkkeihin kuuluu (jos minulta kysytään) se, että ne reilut 3 minuuttia lentävät kuin siivillä.
0   +1 +2
 
9
let J. 23.09.2004
Hyvä! Loistavaa!

Hienoa, että alussa oleva riffi toistuu säkeistössä. Se on todella hieno oivallus.
Kertosäkeen "oot huumetta mulle" voisi olla napakampi kun sen muuttaisi joksikin tietyksi huumeeksi(ei kuitenkaan ekstaasiksi, se on niin käytetty). Samoin voisi sanoa ilman sanaa "kuin", jos sanotaan "sä olet huume", se on paljon vahvempi. Hyvä biisi, sanoissa on vähän tavanomaisuuksia.

Toivon omien biisieni arvostelemista vastapalvelukseksi.
0   +1 +2
 
9
let J. 23.09.2004
Hyvä! Loistavaa!

Hienoa, että alussa oleva riffi toistuu säkeistössä. Se on todella hieno oivallus.
Kertosäkeen "oot huumetta mulle" voisi olla napkampi kun sen muuttaisi joksikin tietyksi huumeeksi(ei kuitenkaan ekstaasiksi, se on niin käytetty). Samoin voisi sanoa ilman sanaa "kuin", jos sanotaan "sä olet huume", se on paljon vahvempi. Hyvä biisi, sanoissa on vähän tavanomaisuuksia.

Toivon omien biisieni arvostelemista vastapalvelukseksi.
0   +1 +2
 
9
odkid 06.08.2004
Mukava sisääntulo biisillä. Hieno tuotanto ja soundit. Laulaja on sopivan särmikäs. Jotenkin tuli Tehosekoitin mieleen fiiliksistä/sanoista, kai tämä on vaan harhainen pika-assosiaatio. Tarpeeksi omaleimaista musiikkia, kyllä tämän radioon voi laittaa.
0   +1 +2