Jihad

Tr3oX

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
hieroglyphics 12.07.2006
Loistavaa meininkiii,tosi upeet soundit,Sairasta meininkii!!! :)
0   +1 +2
 
ElMiguel 19.04.2005
Pitkä oli, muttei käyny tylsäks. Meno senkun paheni loppua kohti =).
0   +1 +2
 
8
Stocco 08.12.2004
Tajuttoman pitkä tekele, mut helposti silti tuli kuunneltua. Melko perusräimettä. Ei mitään jänniä kolinoita tai sellaisia taustalla. Vähän tylsän kuuloista piippailua, mutta onpahan sentään jotain keventämässä muuten niin synkkää ja paksua ryminää. Loppupuolella biisi yltyy vingahtelemaan ihanasti ja sitten melodiaankin tulee agressiivista lennokkuutta. Hienosti fiilis paranee loppua kohti, vaikka hyvin pienillä muutoksill pärjätäänkin.
0   +1 +2
 
Thego 06.12.2004
Kyllä toi Buhsin läppä on älytöntä ilman ylimääräistä stereo, delay..kikkailuja. Kaipa se kuitenkin kuuluu tyyliin. Aika moinen järkäle tämä kappale. Ei mikään helpoin arvosteltava genreen perehtymättömälle. Huh, ihan kuin toi tempo nousis vaan loppua kohden hengästyneestä hyperventilaatioon. Olisi odottanut hieman aikaisempaa ja monumentillisempaa lopetusta/outroa näin kunnianhimoiselle kappaleelle.
0   +1 +2
 
kluster 06.12.2004
Potkii. Soundeissa kiva kontrasti hakkaavien bassojen ja biitin sekä toisaalta aika iisien melodioiden välissä.

Tuntuu aika rankalta ajatukselta, että tämä biisi kantaisi koko 12 minuuttia, mutta ehkä tätä ei kuunnella ihan samalla tavalla kuin minä kuuntelin. Kyl tän tahtiin voisi varmaan flipata jossain pimeässä savuisessa hallissa. Eka freeform-nimikettä kantava biisi eläissäni, jonka tapaan, joten minun on varmaan ihan turha antaa mitään numeroa tälle.
0   +1 +2
 
HAHAH. :) rankkaa. Hyvin sämplätty alku ja todella vammanen meininki melodiat mukaan lukien.
Tässä tulee sellainen olo, et huvittais juosta ulos heilumaan hysteerisesti. Pelottavaa, ei tätä yöllä voi kuunnella. huiiii
0   +1 +2
 
caq 05.12.2004
opettele soittamaan jotai oikeaa instrumenttia, vaikka tinapilliä ja koita sillä tehdä musaa. Kyllä jokainen osaa tämän "leikkaa,liimaa" -tempun.
0   +1 +2
 
tammina 05.12.2004
Ideaa on..jenkkilän ressahan räbää ihan taimissa ;)
Hyvän ja mielenkiintoisen alun jälkeen meininki
tuppaa menemään yksitoikkoisen jyystön puolelle..
näin rockjäbän näkökulmasta.
Mutta biisin aggresta päätellen Bush on helisemässä..
0   +1 +2
 
6
vpjarvi 05.12.2004
Mitähän tästäkin nyt sitten sanoisi. Basso iskee kivasti. Bush iskee kivasti. Kivaa kilinää, pirinää ja rätinää kuuluu siellä täällä. Kiva intensiteetti. Äänimaisema voisi siltikin olla monipuolisempi. Monotoninen konejynkytys ei oikein iske.
0   +1 +2
 
8
Boi Cruger 05.12.2004
Olen samaa mieltä fuck Mr. Bush... tää on loistavaa shittiä reve meininkii.
0   +1 +2
 
7
Theo 05.12.2004
Ensiksi todettakoon, että en yleensä kuuntele tämän genren musiikkia.

Mielestäni kappale oli melko paikallaan junnaava, siinä ei ollut oikeastaan mitään mistä olisi voinut pitää. Lisäksi kappale oli erittäin ylipitkä.

Toiselta kantilta taas kappale oli varmaankin erittäin ammattitaitoisesti tehty ja saundit olivat kohdallaan.
0   +1 +2
 
9
Eka biisi jonka oon kuullu tätä genree... ja heti alust lähtee pirun hieno tavaraa! Bushi pistää settii ja päälle mahtirummut! Loistavaa! Sitte ihem ääniä ja kilinöitä...roooaam... siisti repivä syntsasoundi... Äänimaailma kerrassaan "repivä ja bassohko". Vitun pelottavia yhdistelmiä...ei varmast jätä kylmäks ketää!
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 05.12.2004
No joo... konemusiikki ei ole meikäläisen juttu ja Bush-antipatiakin on sangen kulunut aihe. Toisaalta ihan hyvin tehty kappale kuitenkin. Mitään suurempia kiksejä en saanut tästä. Toki jossain diskossa tämä voisi ihan hyvin mennä...

Miinusta siitä, että biisi on yhtä pitkä, kuin Irakin sota, ellei pidempikin. Loppuun odotin jotain Bushin spiikkiä, mutta eipä tullut. Jotain hämäävää siis. ;)
0   +1 +2
 
kuten sanonta kuului: "Drop Bush, Not bombs". Eihän tää Jihadista kerro, vaan terrorismin "vastaisesta" sodasta. Tämä puhesamplejen liimaus biisiin on se helpoin tapa tehdä poliittista musiikkia ja hyvinhän se täälläkin kertaa toimii.

Itse biisi on aika kovaa mättöä ja harvinaisen hyvää sellaista verrattuna muuhun mikseristä löytyvään mättöön. Asenne on kohdallaan ja syntikat toimii. Loistava tekele. Tässähän menee nopeesti 12 ja puoli minuuttia.
0   +1 +2
 
ÄSSÄ poika 05.12.2004
Mitä ihmettä!!?Mitä tää niinku o?Sori mut en tiiä ees et mite tätä pitäs arvostella nii en ees sano mitää,paitsi sen et tää ei herättäny mus mitää.PISTE
0   +1 +2
 
KSalmela 05.12.2004
Vähän sekava kappale... En oikein keksi mitään sanottavaa.
0   +1 +2
 
efunkelist 18.09.2004
Konseptista en niin välitä, idiootti kun olen (idiootti=politiikkaan osallistumaton) mutta kicki on härskkki ki! ki! ki! ki! Täytyy vielä hifiluureilla tarkistaa toi alapää että miten jyrää. Halpissubbarilla jäi aika humisevaksi. Rupesin jo ihmettelemään kuunnellessa että onko tämä vain paukutusta vai eikö mitään koukkua tule? No, henk.koht. katiska löytyikin sitten 8 minuutin jälkeen. Minuako ajattelit höövereillä? ;) Paljon oli kyllä mielenkiintoisia soundillisia yksityiskohtia mutta yksi iso "keulakuva" jäi mulla kaipuuseen.

Mun on kyllä pakko tulla kuuntelee sun cervineillä näitä. Ei nää pääse mun purkeilla oikeuksiinsa.
0   +1 +2
 
10
electrichaos 22.08.2004
Kannatetaan!
0   +1 +2
 
10
chucky 12.08.2004
AIWAN helmi biisi....tää ei jätä ketään kylmäx!! kaikki skulas !!! :))) soundi todella upee ja kicki potki ku kiimanen härkälauma!!! :)) kybä tulee...antaisin 12 puol jos vois ! :)
0   +1 +2
 
9
Sun T 12.08.2004
Melkeempä enempi hc:ta....:) Miksaus melko selkeä
ja etenkin rumpu/haitsu kuviot saatu kivan ilmavasti
esille. Tästä jäi puuttumaan yx selkeä ja erottuvin
liidi! Liidi kyllä oli mutta jäi liian "tavarapaljouden"
keskelle. Kick oli mainio, mutta bassosta puuttui
dynamiikkaa enkä oikeen heti edes meinannut
saada erotettua että missähän se basso kulkee...
Vokalit taasen teki vaikutuksen hienosti pannattuna
ja efektoituna eikä puhujasta voinut erehtyä...:)
0   +1 +2
 
Tr3oX 13.08.2004
Vinkki: Jos biisi ei meinaa soida, niin kuuntelet sitä todennäkösesti liian pienistä kannuista. Parental Advisory, subwoofer prefferred. Kipaleessa on nimitäin aivan törkeä alapää, joka yksinkertaisesti ei soi ilman subia.
0   +1 +2
 
9
Sun T 14.08.2004
ON 200e kuulokkeet...mutta voipi olla että on basson
taso ollut liian kovalla biisiä miksatessa... kaikki arvot
kandee olla aika peruslukemilla miksatessa.
Kannattaa myös huomioida että PA kaapeissa
vahvin basso taajuus on n.90-70 tienoilla yleensä,
tietysti poikkeuksia on aina riippuen laitekokonaisuudesta.
0   +1 +2