The Sun (RadioMIX)

Michael Ridgeisland

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
tagatubos 16.01.2011
Jotenkin hauskan minimalistisen koottu setti nousuineen, outo...
Aikaa tän teosta on jo kulunut, mutta silti iskee jostain kieroutuneesta syystä... Vokaali tuo mieleen etäisesti "Anime"-teemaa.
Tykkäsin!
0   +1 +2
 
DJ Jänes 26.10.2008
helvetin kovat soundit!!
0   +1 +2
 
10
Papa Dallas 10.07.2009
helpon kuulosta hyvää soundia. tuo alku lähtee hyvin rätisevällä äänellä, ja muutenkin vilkkuvat äänet tuo hyvää tunnelmaa..
0   +1 +2
 
9
digeon 18.01.2006
yksinkertasesti niin tunnelmallista ja hyvää! varsinki toi ihme organ ääni on niin hyvä! ihme ku ennen en o susta mitää kuullu... mut hyvä on kyl ja tulee tätäkin taas vähän varmaa kuunneltua..:)
0   +1 +2
 
9
Anssi H 21.11.2005
Erittäin hyvä idea tässä kappaleessa. Alkaa tosi "Persoonallisesti". Voksuihin ehkä olisi voinut jotain muutakin laittaa. Nyt kuulen vain sanan "the sun" aina välillä. Se hieman tylsistytti, mutta muuten melodia on todella onnistuneen persoonnallinen. Vaikka jotkut voi väittää tätä kiksuksi, niin minusta tämä ei ole kiksua! Melodia on tosin aika yksinkertainen, mutta hirmunen koukku siinä on, ja saa ajattelemaan kauniita asioita. Originaaliakin biisistä voisi väsätä :).
Muissa instrumenteissä, etenkin rummuissa on käytetty erittäin kiinostavia elementtejä. Kaunis biisi, ja tarpeeksi omaperäinen minulle :).
0   +1 +2
 
8
Monique Deés 08.10.2005
Mukava melodia ja muutenkin ammattimaisesti toteutettu. Tästä kuitenkin puuttuu "se jokin".
0   +1 +2
 
10
AquaSonic 12.07.2005
Lyhyen intron jälkeen mennään eikä meinata. Melodiat, taustat, biitti -- kaikki loistokamaa. Trancebiisiksi vielä hyvin variointia, joten ei käy tylsäksi. Ooikke kiva!
0   +1 +2
 
10
R.Pursto 19.06.2005
tätä biisiä ei voi muuta kuin rakastaa. bravo.
0   +1 +2
 
9
Stocco 20.05.2005
Mahtavan kaunis ja hieno raita, jota voi kuunnella monessa mielentilassa. Saa iloiselle tuulelle. Raikkaat äänet ja mielenkiintoinen rakenne. Pitää otteessaan alusta loppuun. Kesäsäässä aivan ehdoton voimasoittiraina. Pakko soittaa kovaa myös.
0   +1 +2
 
10
S3K 17.05.2005
Aivan loistava biisi. Melodiat sointuivat mukavasti ja biisin nimi on täydellinen valinta.
0   +1 +2
 
10
D-Vision 12.05.2005
Ohhoh.. Kylläpäs on upea biisi! Alku on kerrassaan mahtava. Basso on tosi jees, subbari potkii nii perkeleen hienosti ja tukee biisiä todella hyvin. Sointukulku on omaperäinen ja toimii! Vocalsit on yksinkertaisuudessaan hienot. Kappaleessa on osattu käyttää kaikkia hienoja kikkoja, flangerit ym systeemit kuulostaa hyvältä noissa filleissä ja yllättävät aina positiiisesti.

Soundit saavat kikkelin pystyyn. Mahtavaa! Soittimet tuovat biisiin sen hienon tunnelman, joka monista trancebiiseistä puuttuu. Niillä on osattu myös pelleillä tarpeeksi muttei liikaa.

Kertosäe on todella hieno ja toimiva. Toisaalta juuri alussa taustalla soivat instrumentit kuulostavat uskomattoman kauniilta, joten myös kertosäkeen ulkopuolella on elämää. Biisin todelliseksi kulmakiveksi muodostuu kuitenkin juuri tuo bassolinja, joka hetki toisensa perään muuttuu ja tuo syvyyttä. En voi kuin ihmetellä sen toimivuutta!

Miksaus kuulostaa onnistuneelta, tosin en noilla kuulokkeilla tällä kertaa kuunnellut. Kaiuttimilla biisi on ainakin herkkua. Oikeastaan ainoa biisin huono puoli on loppu.. Soitin ei jää kaikumaan vaan kappale katkeaa :'( Aika pieni miinus onneksi..! Tämä biisi jos mikä ansaitsee kymppinsä.
0   +1 +2
 
10
Dj Tomka 26.04.2005
Damn! Et oli hyvä biisi. Vokaali oli hyvä lisä tohon biisiin.
Voi vain harmitella etten itse osaa tehä tämän tasoista settiä. Excellent!! Yhdyn edellä olleeseen kommenttiin, et Demoa vaan levy yhtiöön.
0   +1 +2
 
10
rodeo 16.04.2005
täähän kävis jopa levylevityksee...aivan mahtavaa musiikkia, ei voi kuin onnitella, on se nii huippu matskuu..... eipä muuta kuin demoa levy yhtiölle
-Mc RodÉo-
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 24.03.2005
Persoonallinen biisi näitä ei kovin usein kuule. Noi melodiatkin ovat uudenaikaisia. Hitsi tätä lisää.
0   +1 +2
 
10
Zeip 23.03.2005
Harvoin löytää täältä mikseristä näin erinomaista trancea. Saundit on niin puhtaat ja melodia kaunista. Kun vielä miksaus/masterointi huippuluokkaa, niin ei tämmöinen trancen ystävä voi kuin hymyillä :). Voksut toimii vaikkakaan niitä ei hirveästi ole. Aika perus tranceahan tämä kappale on, mutta toimii.
0   +1 +2
 
10
-Juha- 19.03.2005
Hienon kappaleen oot kyllä väsänny!
Alussa mukavia efektejä joiden jälkeen biisi käynnistyy heti vauhdilla.
Soundit on erittäin hyviä, oikeestaan en keksi niistä mitään valittamista.
Melodiat on kauniit ja tunnelmalliset, suoraan sanottuna huiput. Jäävät päähän soimaan, mikä on siis merkki onnistuneista melodioista! :)
Erityisesti pidin siitä 00:13 kohdalla ensimmäisen kerran alkavasta "vedenalaisesta" pluck äänestä. Tai no en mää ny tiiä mikä se oikeesti on mut, etköhän tiiä mitä tarkotan.. :)
Kaiken kaikkiaan erittäin hieno biisi onnistuneilla soundeilla ja melodioilla. Kyllä tätä kelpaa kuunnella.
0   +1 +2
 
8
amy_89 19.03.2005
Hyvää popitus musaa.
0   +1 +2
 
8
Monique Deés 04.03.2005
Vaikka tota soundimaailmaa nyt tuolla ylempänä on jo kovin paljon ylistetty niin pakkohan munkin on sitä kehua koska se on todella hallitseva piirre tässä :) Tunkkasuus on tästä kaukana. Raikasta ja miellyttävän kuuloista menoa. Tuo ääni joka alkaa tossa 3:26 on todella tutun kuuloinen, samantyyppinen ääni taisi olla 'Who let the dogs out' remixissä. Mutta joka tapauksessa, pointti on se että tämä on hyvin toteutettu ja yllättävän omaperäinen verrattuna moniin muihin saman genren edustajiin.
0   +1 +2
 
10
vizitti 27.02.2005
Loistavan hienoa työskentelyä!
0   +1 +2
 
9
Seburban 19.02.2005
Miks en mä keksi tämmösii :) Paras oli kyl alku effektit ja sen jälkeinen biitti, melodia ei kyl oikee iskeny se kuulosti jotenki aika tylsält. Biisissä oli hyvät basso iskut ,vocalit ja muutenkin hyvät soundit. Hyvin keksitty biisi...
0   +1 +2
 
9
Groovy-Guy 17.01.2005
Kaikki soundit toimii ja vaihtelua biisissä on. mut täs vaan on semmonen fiilis, et tästä biisistä ei saa oikee kiinni, se niinku pysähtelee alussa vähän väliä (koita ymmärtää mun neroikkaita kommentteja :)). Kertsi ei kovin hyvin repäse ainakaa mua mukaan. en tiiä mikä tän biisin tähtäin on ollu, mut mut täs ois noi "viat" korjattu, ni tä iskis muhu ihan kymppi plussalla.. :) 9-
0   +1 +2
 
10
Imp 13.01.2005
tässä ei ole mitää muuta ihmeellistä kun tuo biisin lopetus..kuin seinään..miksi?pilasi vähän tuota tunnelmaa mutta tässä on jo täydellisyyden hakua ja isolla T:llä prkl ;) vittu kun on kova biisi
0   +1 +2
 
9
DjLime 25.11.2004
Soundimaailma on toisaalta hyvä, mutta jotenkin vähän vielä odottaisi parempaa. Itse biisi on melko perus trancea. Ei aiheuta missään vaihessa mitään äärimmäistä ihastelua, mutta ei kyllä ala kyllästyttämäänkään. Kyllä tälläistä mielellään kuuntelee esim nettiradioista keskellä yötä, kun puuhastelee koneella jotain. Melodiassa piilee tämän ainut koukku, mutta se jaksaa onneksi pitää mukana koko pituuden ajan. Soundeja voisi hiukan vielä viilailla ja erisoittimien tasoja vähän katsella (tai vaikka kokobiisin yleisvolume tasoa). Muuten kyllä ihan kelpo trancetus.
0   +1 +2
 
10
miikkav 16.11.2004
Erinomainen biisi syntynyt sulta! Tämä on kyllä ihan pakko imuroida koneelle, tulee varmasti kuunneltua useampaan otteeseen... Tuosta melodiasta tykkään kovasti, juuri sellanen mikä jää päähähn soimaan ja sehän on vaan hyvä asia! Miksaus puolessa ei mitään huonoa sanottavaa niinkun ei myöskään melodioista, ei oikeastaan mistää... Joo siis erinomainen biisi! kyl täst rapsahtaa kymppi!!! 10!
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 13.11.2004
Alkaa jykevästi ja sähköisesti, joka lupaa jo paljo. Ihanat vokaalit. Ei pitkät mutta niin kauniit ja biisi on muutenkin todella pirteän kuuloinen. Percussionit rokkaa ja pidän biisin sahoista. Biisin kitaramaiset piipit ovat raikkaan ilmavia. Olet tainnut käyttää vähän vocoderiakin. Hyvä lisä ja se on aina niin nostalgisen kuuloinen. Pirteä melodia jää jopa mieleen ja biisistä tulee hyvä olo. Padit leijuu taustalla niin kuin pitää tällaisessa rantakappaleessa. En osaa moittia biisiä mitenkään, vaikka kuinka yritän etsiä jotain rakentavaa sanottavaa. Ihana vokaali ehkä rakeilee joissain kohdissa? 10. Herra osaa asiansa… Hyvän taiteilija nimen ainakin olet repäissyt omasta nimestä;)Pitkään mietin sun nimeä? Oon minä sitten palikka;) 2000-luvun alun trance on ihanaa… En ole vielä oppinut kuuntelemaan aivan uusimpia, tai ehkä vain pidän enemmän hieman vanhemmasta soundista, mut sulla niitä onkin tässä paljon. 99-00 henki loistaa;)
0   +1 +2
 
9
Protush 25.10.2004
onpa mukavan elilaiset rummut! biisin tunnelma on todella ilmava ja raikas.. melodiat ovat toimivia mutta eivät mitään kovin koukuttavia.. pääkohdassa kicki ja bassline on todella hiljainen.. se syö tunnelmaa jonkin verran.. intro, voksu efecktit ja rumpukikkailut ovat tämän kappaleen ehdottomasti parasta antia!
0   +1 +2
 
10
SaastanenHippi 25.10.2004
Tämä on kyllä todella erinomainen melodic tranceilu. Melodiat ovat loistavia ja niiden soundit myös. Tuo pieni vokaaliosuuskin on aika hyvin onnistunut. Trancebiitti on mukavan naseva ja iskevä. Tästä biisistä löytyy useampikin koukutuskohta ja tämän varmasti tulen lataamaan koneelleni. Korjattavaa en näin hyvään tranceen en keksi..

Ehkä tuolla loppupuolella biisiä tulee yksi phaser/flanger-efektifilli, joka ei ihan sovi mielestäni siihen, mutta eipä tuo nyt oikeastaan haittaa...

Helkutin hyvä biisi. Ei voi muuta sanoa.

Lisää tätä laadukasta trancea tänne mikseriin:)
0   +1 +2