Hear The Noise

Sealed Code

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Aurisgale 07.08.2005
Kicki on massiivinen pitkällä releasella ja muutenkin rytmiikka tuntuu erittäin tarttuvalta. Kyllä tätä kelpaisi tanssia. Minuutin kohdilla housemainen leadi ei oikein maistu, mut ei se pitkään kestäkkään. Tämä biisin dub-maisuus on toteutettu tyylikkäästi. Rahinat ja skräzit ovat kohdillaan. Yksinkertainen toteutus ja rytmin tunne on tämän biisin selviä valtteja.

Kicki menee hiukan säröiseksi välillä, mutta se kuulosta juuri sopivalta tähän menoon. Tulee sellainen olo, että kuuntelisi prodigyn (oho... näköjään kaikki sanoo tuota samaa) ja old-school musan risteytystä. Olisin ehkä tykännyt tästä clubimaisella basson pumppauksella, mutta eihän se enää sitten olisi sitä mitä tämän kuuluisi olla. Erittäin korvaa miellyttävä paukutus.
0   +1 +2
 
7
HelChhayal 29.06.2005
munkin mielestä tää jostain syystä kuulostaa vähän Prodigyltä, ainakin loppuosa. Alku on todella ärsyttävä, mutta siihenkin tottuu.
0   +1 +2
 
tekopyhä 05.02.2005
tämä vain kuulostaa niin Prodigyltä sivistymättömiin korviini.
Mutta pidän bändistä joten ei tämä voi huonoakaan olla.
0   +1 +2
 
8
killikoira 04.12.2004
Hei , tämähän oli mukava! oikeat soundit! Jos sulla djaksut on joskus aikaa niin mulle saa kertoa miksauksesta yms. Kunhan saan tuon Liven hankittua, niin pääsee sitten tekemään taas omia juttuja..

killikoira
0   +1 +2
 
9
>>zero 08.11.2004
Ihan kivan kuulonen biisi, ei ihan mun makuun mut muuten ihan giva
0   +1 +2