Kingi Pigviini

Still Nameless

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Mystiset Luvut 09.01.2009
Alusta asti rento jamifiilis (hyvä funkkibasso) ja tulee mieleen mc joka heittää hatusta riimejä.. periaatteessa se että räpit nyt ei ihan teknisesti päätä huimaa auttaa aikaansaamaan livefiilistä..Mun mielestä räppi sopii ihan hyvin tähän taustaan..tosin oon sitä mieltä että räppi sopii melkein taustaan ku taustaan siinä missä laulukin kunhan vaan oikein toteutettuna.. Ihan hauska veto!
0   +1 +2
 
9
Rande 20.09.2008
Joo elikkä varsin mainio biisi vaikka nimenomaan toi räppäys ei oo itelle niin mieluista kuunneltavaa. Biisistä löytyy kunnon groove pitää aika tiukasti otteessaan kyllä :) Kitarasoundi on aikasta loistava ja ei se sen soittokaan kauaksi siitä loistavuudesta jää. Eritoten jäi mieleen noi itämaiset jutut tuolla keskellä jotka toi lisää semmosta väriä tähän. Basistikin tuntuu osaavan asiansa ja beissikuviot onkin aika omaperäisiä ja toimii hyvin yhteen kitaran ja rumpujen kanssa. Hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
9
ricinova 15.12.2005
mukavaa basson pompottelua. ehkä räpin sijasta sopisi paremmin primusmainen höpötys, mutta sehän olisi liian primus silloin. räppiä lukuunottamatta muuten todella toimivaa ja svengaavaa kamaa. kunnon funk tyylinen revityslaulu sopis hyvin tähän. biisistä kymppi, miinuspiste hieman vaikean kuuloisesta räppäyksestä. hieman kiireellä vedetyt laulut?
0   +1 +2
 
7
Stocco 03.11.2005
Suhteellisen hektinen meininki heti alusta lähtien. Jotenkin tämä kyllä kuulostaa valitettavan sekameteliltä, jossa on kaksi erikseen hyvää osutta eli skamusa ja räppäys.
0   +1 +2
 
9
raaka-Ana 14.09.2005
Hyvin rullaava groove tässä.Täähän Suomen RHCP.Svengi pysyy hyvin kasassa,laulajan osuus on tosin hakusessa,mut palikat varmaan loksahtaa paikalleen eri kokeiluiden jälkeen.Mutta kokonaiskuva on plussan puolella,toimii!!
0   +1 +2
 
8
P2_P3 14.09.2005
Jännän kuulosta..
0   +1 +2
 
9
Kyllä tähän sopii rappi. Vaikka tässä on musiikilla suurin osa.
0   +1 +2
 
8
virtapiiri 13.05.2005
joo sanois ei oo pointtii mut toi kuulostaa nii erillaiselta ni siit dropsit :)
0   +1 +2
 
8
Tommy Waits 21.02.2005
Äijähän saanu viimein tän biisin mikseriin. Täähän on paremman kuulonen, kuin muistinkaan(miksaukselta). Hyvällä tyylillä tulee primus ja chillipeppers mieleen. Biisin osat on selkeet...ehkä hieman liian pitkä biisi, tai ton viimesen tipitiin olis voinu jättää/vaihtaa johonkin muunnelmaan kertsistä.
Kyllä se teurastaja osaa.
0   +1 +2
 
8
Koottinen 19.02.2005
Ihan kuul biisi. Ois sopinu kans jos laulu ois oikee huuettu joissai kohtii sillai perssuolipullollaa. Sillai Ratmi tyylii...
0   +1 +2
 
6
HT 02.02.2005
Kyll toi soitto on kai ihan jees... Mut toi räpäytys on kyllä iha skeidaa... ei mitää järkee sanois mut sitä sä kait oot hakenu jos biisin nimi on kingi pingviini... primus vähä tulee mielee soitosta...
0   +1 +2
 
8
PckZPck 14.01.2005
Parhaiten erottuu tosiaan helvetin hyvä bassottelu. Primus tuli mieleen, mutta ei todellakaan liikaa. Mukana oli se oma tatsi, joka mielestäni kuului erityisesti kitaran puolella.

Vaikea keksiä millainen laulu juuri tähän sopisi paremmin, kyseessä on kuitenkin ilmeisesti "huumori"-biisi??? Perkeleen hyvin tehty sellainen. Jäin kuitenkin kaipaamaan hieman lisää attitudea lauluun. Tunnetta. ?

Soundipuolesta sen verramn, että laulu oli pikkasen liikaa päällä, kuten joku mainitsi. Kitaroihin jäin kaipaamaan lisää...hmmm..."möreyttä" :D. Rummut tuli juuri riittävästi esille, varsinkin virvelin soundi toimi hyvin. Basson soundeissa ei valittamista.

Hope, että tulee lisää matskua! Talenttia ilmiselvästi on!
0   +1 +2
 
9
Pokasaha 12.01.2005
Musiikki toimii helvetin hyvin. Olisi erittäin nautittavaa soitella itsekin tälläiseen rumpuja.. Laulusta en oikein pitänyt, siitä pudotus arvosanassa. Toivottavasti kuulen tätä bändiä vielä toisenlaisella laululla varustettuna..
0   +1 +2
 
9
[eits] 12.01.2005
Jaahas, Kaitsu laittanut Kingi Pingviinin nettiin, kasvattakseen virtuaalipippeliä :) No ei vaan!

No, se mikä tässä ensin huomaa on basso! Todellisella talentilla ja hyvällä tatsilla veetty beis. Beis linjat menee helvetin hyvänä biisin läpi. Kitarat mukavasti säkeessä "vain" tukee bassoa ja säe on helposti kuunneltava.

B - osasta todella tulee Primus mieleen. En tiedä onko se hyvä vai huono asia, mutta Primus mielleyhtymä ehkä syntyy just sen takia ettei siinä ole laulua.

Laulukin, tai enemmänkin räpättävä laulu, on toteutettu myös hyvällä otteella ja on menevän kuuloinen. Sanat on hemmetin hauskat :) "...pistää jengille vittu basso balanssiin..." ei helveta :D Kaikesta huolimatta joku muu laulutyyli kuin räppi ehkä todellakin sopisi tähän paremmin, vaikka tää toimii ihan hyvin näinkin!! Omaperäinen räppäys on plussaa!!

Musa puoli (kitara, basso, rumpu) on kyllä hyvin kuunneltu biisiä varten! Sounditkin pelaa tosi hyvin. Basson soundi on ihanan flap :) Musapuolen soundit on mukavasti balanssissa, mutta ehkä laulu hieman päällä? No, eni vei, tasokas biisi mikserissä. Teet perskeles vaan lisää matskua ja pistät jakoon!!!
0   +1 +2
 
9
Funkahtavaa jazzirappia. Ok . Tää on ihan ok. Sanoista en ymmärtänyt mitään.
0   +1 +2
 
9
Mc Ateisti 17.11.2004
kyllä tähä ihan hyvin räppi sopii.
0   +1 +2