Akana

Latextension

Kommentit

Would you like to comment? Create an account or

Kirjaudu

10
Tommy Loose 01.11.2005
Heavy rocktuli ja muutti maaiLman! Mitä oli ennen heavya???? Ei vissiin mitään!
0   +1 +2
 
6
dtoj 06.06.2005
Tukkonen soundi. Pikkusen puuduttavaa kuunnella kun ei tässä ole mitään vokaaleita eikä mitään soolo instrumenttiä. Vähän liian monimutkasta settiä kasaamassa, simppelimpää juttua vaan niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
MdsPressures 02.06.2005
rumpalointi vähän turhan sekavaa, mikäli siellä nyt on edes rumpali, joka on lihaa ja verta :D kitaraan yläkertaa lisää ja joku vokaali päälle niin tästä voisi joskus jotain saadakkin :)
0   +1 +2
 
forzer 21.05.2005
En pidä itse varsinaisesti ihan tällaisesta musiikista.Pidän eniten Jazzista ja Bluesista sekä Funkista.
Kyllähän tässäkin soundit tuntuvat ihan kunnossa olevan ja melodia samaten tuollainen kohtalainen.
Miksauskin on ihan onnistunut ja rakenne on varsinkin todella maittavan kuuloinen.
Biisissä on myös hyvä tunnelma eli ihan hyvä biisi vaikka en ihan tällaisesta tosiaankaan
henkilökohtaisesti pidäkään!
0   +1 +2
 
DaKiller 19.05.2005
Aloitetaan vaikka soundeista tällä kertaa. Eli kitarat ovat hieman nuhaisen kuuloiset, kaipaavat selkeyttä.
Rummut ovat konerummuiksikin turhan perusjytkettä eli pelkkinä taustoina. Basso on todella kehnon kuuloinen ja sotkee pahasti soundimaailmaa. Kappale ei oikein onnistu kaappaamaan mukaansa sillä synkkyyttä tasapainoittamassa toivoisi olevan myös niitä melodian pätkiä. Eli muutakin kuin möriseviä kitaroita ja bassoja. Ehkä tässä on sellainen fiilis, että on copy pastettu vain komppia toisen perään ja soitettu sitten kitaraa päälle miettimättä sen enempiä kappaleen rakennetta/sisältöä. Alku oli todella jees kuuloinen mutta siinäkin kompin vaihtuessa jokin pykää. Alusta tulee mieleeni pleikkarin Destruction Derby (olikohan 2) ja siitä eräs rymistely piisi. Joka tapauksessa kehiteltävää on vielä rutkasti ja hiomistakin piisaa.
0   +1 +2
 
substance 16.05.2005
Saundit on tässä vähän tukossa. Tuntuu että basso peittää rummut aika lahjakkaasti.
0   +1 +2
 
nitrokiss69 16.05.2005
Noh. Karsia saa aika paljon, biisissä aivan liikaa kummallista kamaa. Olen hoona.
0   +1 +2
 
synapsi 15.05.2005
saundit miksaukseltaan aika mutaa, diskantit uupuu totaalisesti. rakenne on vähän mitä on, tuntuu että kaikenmaailman tahtilajimuutoksia ja vaihdoksia ja muita kikkoja on roiskittu vähän mitään sattuu. tämmönen juntta tarvitsisi ehdottomasti toimivat vokaalit tai jotain liidisaundia kehiin. tällaisenaan tässä ei oo juurikaan sitä mitään. sori.
0   +1 +2
 
6
SamvaisSetä 15.05.2005
No joo aika raskaat kitarat tässä on. Aika mössö nauhotus. Tää biisi muuttuu liikaa. Ei napannu,.
0   +1 +2
 
6
JM 14.05.2005
Aika kamalat saundit. Ei tämä sävellyskään oikein toimi, laulun kanssa voisi mennä (tai sitten ei menisi silleenkään) nyt jää vain tällaiseksi soitteluksi, siis, aivan kuin olisi vain satunnaisesti nauhoitettu bändin treenejä..hypitään riffistä toiseen..
0   +1 +2
 
5
lion 13.05.2005
tuplaukset kitaroissa menee vähän turhan epätahtiin, ei kuulosta hyvältä. Kaikki on tunkkaisen kuuloista ja onttoa ja munatonta. Tarvii aika paljon säätöä ennen kuin tämä alkaa kuulostaa hyvältä.
0   +1 +2
 
7
Stoned Ghoul 10.05.2005
Alavire on aina jees. Olihan siellä joitain hyviäkin riffejä. Tosi puuduttavaa kuunnella laulutonta kamaa viittä ja puolta minuuttia. Potentiaalia löytyy ainakin riffien puolesta.
0   +1 +2
 
PeksiM 10.05.2005
Nohnih, nyt päästiin kiiltävän ja tiukan vaatemateriaalin pingoittuneeseen maailmaan. Tässähän alkaa ihan jorma tutisemaan. Latautuis toi biisi vaan nyt jo perkele, saamarin DNA... No nyt se nasahti. Karmiva kiirus on ukoilla. Basarit tikittää kuin punasilmäinen kani. Onko teillä pulsaattoripesukone täynnä lusikoita siellä efektejä tuottamassa vai itte Spoon Man? Lähdenpä taas nauttimaan päivittäisen lääkeannokseni.
0   +1 +2
 
MarcKrystal 10.05.2005
Noniin, nyt sitten tällaista raskaampaa matskua taas. Todella hyvää heavy metallia. Tällaista kelpaa kyllä kuunnella. Erittäin vauhdikasta ja kovaa menoa.
Soundi on pojilla hyvä ja melodiakin kuulostaa ihan kivalta. Kaikin puolin ihan kiva biisi!
0   +1 +2
 
7
hra POHJOLA 10.05.2005
Kitarat hakee välillä vähän rytmiä.Aika laiska, mutta metalli on aina metallia.
0   +1 +2
 
GrimErazer 10.05.2005
Todella tummalla sävyllä lähtee liikkeelle. Ehkä tuo paksu & tumma soundi on jo hiukan liikaa, sanoisin näin. Riffittelyssä taas on aika mukaviakin kuvioita, vaikka pääosin olikin jo tutunoloista elementtiä. Vaihteluakin löytyi. Jonkin verran tämä vielä tarvitsisi mielestäni työtä, mutta ihan hauska näytepala näinkin!
0   +1 +2
 
Pitk 10.05.2005
Jännä temponvaihdos 20 sek kohdalla. Plusplus. Soundi hirveää mutaa. Laulua huutaa! Nappasin kolme minuuttia eteenpäin ja vähän oli tempo muuttunut. Instrumentaaliksi ilman leadmelodiaa aivan liian pitkä.
0   +1 +2
 
ESonic 10.05.2005
Ratatata. :) Joo eihän siin mitää, mut en kyllä itse diggaile tyylilajin musiikkia. Laulun kans ois kivampi. ;)
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 10.05.2005
biisi saisi olla ehkä ihan vähän lyhyempi niin ei alkaisi puuduttamaan. biisi on hyvä mutta sovitus vähän mielestäni ontuu, siis vähän pois niin olisi tiiviimpi paketti jolloin toimii varmasti paremmin. mp.
0   +1 +2
 
Olavio 10.05.2005
Äänenlaatu heti alkuunsa vie huomion pois jykevästä hevimenosta, valitettavasti. Tuhnuinen saundi tekee tästä melko lofin, joka joskus on ihan hyvä keino tuoda tehoa biisiin. Nyt se ei siinä tehtävässä toimi, vaan karsii aikasen paljon sitä hyvää mitä tämä kuuntelukokemus voisi olla. Kitarat ovat kyllä muhkeat ja olisivat toimineet näin varsin hyvin, jos vain rumpuja yhtään lähemmäs tai kovemmaksi saisi. Osaamista kuitenkin on, vaikka yhteen parissa kohdassa ei rytmi osu. Nopeampi osuus loppupuolella on tätä hiukan itsestään irrallista kappaleen parhaita puolia. Se toimii.

Instruhevi on noin yleisesti mukavaa kuunneltavaa vastapainoksi kaiken maailman samplereille ja rumpukoneille efekteineen. Tässä olisi potentiaalia ja toivon, että potentiaalin pääsette vielä purkamaan paremmin teknisesti toteutettuna. Oululaisuudesta vielä hatunnosto. :)
0   +1 +2
 
Carbon 10.05.2005
Kitaroissa todella paljon säröä, joka kuitenkin jostain syystä jopa toimii. Rummut ovat vähän munattomat. Biisin kokonaissaundi on todella hiljainen ja pimennössä. Kitarariffit ovat ihan kivat tässäkin biisissä, joissain kohdissa ovat vähän jäljessä, mutta tämä tuo minusta vielä lisää rankkuutta.
0   +1 +2
 
6
lovefactory 10.05.2005
Ei kyllä sytytä tämä tekele meikäläistä ollenkaan vaikka hevihemmo olenkin. Biisi on vain kasa samankaltaisia riffejä lätkäistynä pötköön (ylipitkään sellaiseen). Riffit ovat ideattomia ja biisi on todella tasapaksua kuunneltavaa, eikä kahden kuuntelukerrankaan jälkeen jätä päähän yhtään mitään. Rumpukone on todella tylsän kuuloinen (myös liian hiljaisella) ja sounditkin aika bassovoittoiset (kitarassa).

Ota biisistä parhaat riffit ja lisää tuotokseen laulua, niin tätä voisi kutsua jo vähintäänkin kuunneltavaksi. Tällaisenaan tämä on vain äänite, josta löytyy kasa tekemiäsi riffejä satunnaisessa järjestyksessä.
0   +1 +2
 
torttutore 10.05.2005
Täällä ringissä on ollu tosi paljon metallia ja oon kuullu kyllä jo huomattavasti parempia... Pitäs pustyä erottumaan jollain tavalla massasta, tosin en kyllä ole mikään genren mestari, joten siksi jätän arvosanan pois. Jatkakaa samaan malliin ja antakaa mielipiteitä myös mun biiseistä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
7
80sForever 10.05.2005
Vanhana heavyjätkänä hevisinfoniat saavat aina mielen kirkkaaksi! Pientä epätarkkuutta soitossa mutta eihän se meininkiä haittaa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 10.05.2005
Soundien osalta en jaksa alkaa kummemmin kertaamaan asioita, jotka jo sanoin toisen biisin arvostelun kohdalla. Tunkkaista, tummaa, jäykkän muovisen steriiliä. Erityisen kaameat peltisoundit.

Riffeissä ei taaskaan ole oikein mitään. En saa niistä yhtään fiiliksiä, ne eivät ole edes perushyviä vaan täysin mielenkiinnotonta soittelua ilman minkäänlaista intohimoa, ja vieläpä epätarkasti. Eri osiot ovat vain ladottu toistensa perään ilman kummempaa punaista lankaa. Herättää lähinnä puutumista. Viisi ja puoli minuuttia tätä samaa on lähinnä tervanjuontia.

Pahoittelen hyvin negatiivisia sanojani, mutta en oikeasti saa tästä mitään sellaista irti, joka auttaisi ymmärtämään miksi tämä on laitettu muiden kuultavaksi. Toisaalta tietysti osaan asettua tekijän asemaan olettamalla, että teoksesta halutaan palautetta mahdollista tulevaisuuden kehittymistä varten, mutta kun tämä ei oikein ollut biisi vaan kasa riffejä... Kuolleita nuotteja.

Toivottavasti ajatuksistani oli nyt kuitenkin jotain iloa.
0   +1 +2
 
6
Trilobiitti 10.05.2005
rummut täysin piilossa, alun jynkkäkitarat epäsynkissä keskenään, saundi tunkkainen ilman juurikaan yläpäätä.
0   +1 +2
 
ylkky 15.02.2005
aika jykevät on saundit mut ihmeellisesti hyppii tää biisi ei oikein mitään järkeä täs on vissiin ladottu kaikki mitä osataan soittaa peräjälkeen ei osaa ymmärtää koittakaapa tehä nuista pätkistä eri biisejä ni sit vois sanoa jotain positiivista
0   +1 +2
 
7
MusaPoju 19.11.2004
Tämä tässä on raaka kappale tosi hyvä melkein. Jee kunnioitusta teil biisintekijöil. Lisää voi tehdä jounou..... Tereve !!!!!!!!
0   +1 +2