At the Lands End

Astral, the

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

HW 03.09.2007
Sehän oli. Progea. Aika painokkaasti. NiinQ.

Rumpusoundit olivat aika kiintoisat. Basari lätisi vallan mukavasti (sitä olisi voinut laittaa vaikka vähän kovemmallekin), haikka raksutti metronomin tarkkuudella (ja vähän hermostuttavasti) ja... totani... niitä soundeja voisi vaikka hioa kun aika suuri osa runmuista kuulosti pahvilaatikoilta.

Kitaroista tykkäsin ihan oikeasti. Oli kivoja rytmityksiä jotka tarjosivat haasteellisuutta ja näppäräsormisuutta joka antoi ymmärtää että sitä on soitettu vähän enemmänkin. Mutta. Särössä oli liikaa kaikua. Se tarttui laulun kaikuun ja teki puuroa. Se oli aika hienoa puuroa mutta silti se vähän vaikeutti tuota kuuntelua. Niin, ja soolo oli komea. Hieno ja lennokas ja haltioittava.

Laulu oli aika jännä. Monipuolinen ja runsas ja paikoitellen vähän piilossa mikä oli vähän huono juttu. Äänenkäyttö kuulosti varsin pätevältä mutta sanoista ei saanut selvää ja kun niitä ei ollut näkyvilläkään niin hermostutti.

Kokonaisuudessaan tämä oli tavallaan tosi kiva ja tavallaan ontuva. Eli. Rummut. Tee niille jotain. Jooko.
0   +1 +2
 
8
JaDubb 25.09.2005
Alkaa mukavan rouhealla kitararutinalla. Ensimmäisen vokaalirykäisyn kaikulinja katkeaa ikävästi, lieneekö tehokeino? Vokaalit noin muuten ovat mukavan pippurista murinaa. Leadkitara voisi soida lähempänä, kovemmalla volyymillä. Meikähän ei tällaisten kappaleiden rakenteesta tajua tuon taivaallista, mutta minun korviini tämä kokonaisuus kuulostaa hieman sekavalta. Toisaalta, en tosiaankaan ole tämän "alan" tottunut kuuntelija, joten voi johtua ihan siitäkin.

Miksaus on tuota liidiskittaa lukuunottamatta vallan tasapainoinen, ehkä pikkuisen lisää mureutta toivoisi paikoin. Vokaalien miksaus on mielestäni vallan onnistunut.
0   +1 +2
 
6
TheTrooper 25.10.2003
en diggaa...
0   +1 +2
 
10
Froste 01.02.2003
hyvä kitaristi. biisi muutenki hieno. itte ku tykkää vanhasta amorphiksesta, thy serpentistä ja old man's childista nii kyllä tää hyvältä kuulostaa. vähän vaan sitä rumpua paremman kuuloseks nii ei tiiä mitä teille käy. ja tässäki noi folkahtavat jutut on hyviä.
0   +1 +2
 
ei tässä mitää vikaa muuten mutta aika kehnot rumpusaundit ;)
0   +1 +2
 
9
Jos olis viel syna mukana, ni tois ihan mieleen vanhat Dark Tranquillityn kipaleet. Siis siitähän voi kiistellä onko
tää blackia vai mitä deathia...itse laittaisin deathin puoleen,
siis noin niiku mitä sanoista ymmärsin, mut melodialtaan
menee ihan hyvin blackiin. Ja mitä sillä genrellä turhaan
alkaa tursaamaan jos muuten on hyvää matskuu.
0   +1 +2
 
7
Verimyrsky 12.12.2002
Hyvät örinät. Soundeiltaan mun mielestä olisi voinut olla "murjovampi". Rummut soundaa vähän ohuilta. Jos örinästä ottais kaiun pois, siitä saattas tulla paremman kuulonen. Skittasoolo oli hyvä. Ihan hyvä piisi.
0   +1 +2
 
8
The Mimic 11.12.2002
kuten arvosanastakin arvata saattaa, niin tämä oli mielestäni parempi biisi kuin tuo toinen. molemmista biiseistä tuntuisi puuttuvan vähän niitä omia, persoonallisia ideoita. aika perusmetallia minun nähdäkseni. soundit olisivat voineet olla paremmat, mielestäni kuulostivat hieman tukkoiselta paikoitellen. miksauksen kanssa myös ongelmia, laulu on paikoin aivan liian kovalla. laulussa olisi ehkä muutenkin hieman hiomisen varaa. tästä biisistä tulee välillä vähän mieleen vanha amorphis, siis privilege of evilin aikainen. mutta sanoisin, että erittäin kehityskelpoista matskua. kyllä tästä vielä hyvää tulee, kun jaksatte jauhaa.
0   +1 +2
 
9
WainaJarvela 24.11.2002
Huh huh! Nyt sitä ollaan jo satanisteja kun väännetään blackia!? Onneksi uskonnonvapaassa maassa saa tehdä mielimusiikkiansa höystettynä omilla uskomuksillaan.. Katson olevani vapaa moisesta itsekkyydestä ja muut bändin jäsenet ovat lähes ateisteja.
T:Wäinä
0   +1 +2