Bees And Happiness

Cions

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
makes69 23.01.2006
No nyt on jäänyt oikea helmi kuuntelematta kuunnellaas pois noin. Pakkohan tälle on antaa parasta mitä näillä asteikoilla voi antaa. Olet muuten tehnyt jo aika pitkään helkutin laadukasta matskua.Sille hatun nosto.
0   +1 +2
 
10
Tämä on hyvä ja mä pidin. Sä osaat noi kuiskailun taidot paljion paremmin kuin laulusi.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 04.02.2005
Tämäkin on vitun hyvä!! sanat kaikessa yksinkertasuudessaan nerokkaat. mä en löydä mitään tästä biisistä, mistä en pitäs. tällasta on HYVÄ kone musa.
0   +1 +2
 
10
Ray-Ska 06.12.2004
lisää skifiä mehiläisten kuolema ja hunaja on finito, tunnelmaltaa kappale on itseasiaas melkoisen skitsoferinen, mutta hyvin tehty ....rakkauden ja luonnon kuolema.....
0   +1 +2
 
9
MGynther 04.12.2004
Mielenkiintoinen idea tehdä kesäistä synkistelyä. Pianoarpeggio kuulostaa kauniilta. Hieno sointukieppi. Olen niin vanhanaikanen, että olisin pitänyt oikeista rummuista loopin sijaan. Filli jossain välissä olisi piristänyt liiankin tasaista rytkettä. Biisissä olisi hyvin voinut olla toinenkin osa. Tuntui, että junnasi vähän liikaa paikallaan, mutta tämä on minulle varsin vierasta musiikkia, joten saanut täysin selville, mitä tällä haettiin.
0   +1 +2
 
9
May-Jo 03.12.2004
Oi voi, kovin oli lyhyt. En anna sen kuitenkaan haitata!
Erittäin mielenkiintoinen ja eläväinen tausta. Kunnon jamittelua! Rummut toi mahtavaa rytkettä. Ehkä hiukan olis saanu olla jopa kovemmalla...Njääh, ihan hyvät ne oli. Kuhan leikin kriittistä.
Se kuiskaus laulu oli aika nerokasta. Se pieni suomi-aksentti ehkä hiukan pisti korvaan, mutta ei mitenkään pahasti tai häiritsevästi!
Jotain pientä koukkua jäi odottamaan ystävällisesti hän. Enpä kyllä toisaalta tiedä tarvitsiko sitä edes.Biisi rullasi kuitenkin hyvin eteenpäin, ja koska kipale ei ollut kovin pitkä, ei koukku ollut välttämätön.
Juu, mä en selvästi ole ihan samaa mieltä itseni kanssa kaikesta, eli jätän nämä riitasointuiset sanani tähän. Kepa kiittää ja kuittaa! Kitoos.
0   +1 +2