Go-A-Head

Cosmic System | 22.04.2004 | Goa
9:18

Projektin ensimmäinen biisi. Biisi muuttui sävellystyön loppuvaiheessa aika melodiseksi, mutta yritin säilyttää psykedeelisen meiningin. Haluaisin kommenttia erityisesti melodiakuluista, ovatko ne lähelläkään goaa.

9.44   3064 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Metratronic 07.11.2005
kuulosta aika tutulta mutta en oikein nyt muista että mistä mutta biisi on ehk vähän tuubimpaa sillai ku tarkkaan kuuntelee..

rummuista sen verran että olisi voinut olla ehkä vähän enemmän breikittelyitä ja jtn pientä kikkailuu, huomasin nimittäin että ei tässä biisissä niitä paljon ole:) ennen puoliväliä tuli aivan upea nostatus pidin siitä erittäin paljon ja siitä hyvät plussat...

Biisi on mielestäni kiitettävän arvoinen kokonaisuudessaan:)

Taidolla tehtyä suorastaan:)
0   +1 +2
 
10
Mike H 13.02.2005
Jumalauta että on hieno alku!

Siis toi kick pistää ihan sanattomaksi, on meinaan niin jykevää tavaraa, että oksat pois. Nyt rummut ovat kyllä erittäin hyvässä kunnossa: Hihatteja tarpeeksi, clap - soundi on kohdallaan ja tuo kick, josta tuossa jo sanoinkin.
Siinä 4 minuutin kohdalla alkava Breakbeat komppi rullaa ja sopii kappaleeseen erittäin hyvin, siitä plussaa!

Bassolijoista ei voi mitään muuta sanoa, kuin samaa kun rummuista. Melkeimpä voisin sanoa, että on hienoin bassline, minkä oon ikinä täällä Mikserissä kuullut, eli parempaa ei ole! Bassolinjat siis loistavat!

Melodiat ovat kyllä hyvät, mutta ovat kyllä mielestäni ristiriidassa tuon musiikkityylin kanssa. Alkuhan on kunnon psyke-meininkiä, mutta nuo melodiat, jotka alkavat tuossa
1:24 minuutin kohdalla, tuovat tähän sitä ihan perus melodisen trancen tunnelmaa, eli enemmän psykedeelisempää olisi kaivannut, eikä niin hirveästi tuota kiksu-sahaleadia. Mutta sitten, siinä 4 minuutin kohdalla alkava melodia rupeaakin pikku hiljaa tarjoilemaan tähän kappaleeseen sitä psykedeelisyyttä! Elikkäs on erittäin kivat happosoundit melodioissa, mutta todellakin olisi voinut ne sahaleadit jättää pois!

Loistavan biisin jälleen olet siis saanut aikaan, nimittäin olen eilisestä aamupäivästä lähtien kuunnellut tätä lähea koko ajan. Tuo alku on siis kertakaikkiaan niin loistava, että siitä jos mistä lähtee kylmätväreet väreilemään. Kuten ennenkin olen jo maininnut, niin sitä ei saa aikaan kovin moni kappale, ja varsinkaan ei Mikserissä, mutta sinun muutamat kappaleet sen ovat saaneet aikaan, kiitokset sinulle siitä, että olet tehnyt näin helvetin loistavan biisin! Menee Top5 kärkeen Mikserissä!!!
0   +1 +2
 
10
Aurisgale 15.12.2004
Alku voisi muuttua goaksi, mutta psykedeelinen meininki on vain kadoksissa... energinen kuin mikäkin! Pieniä goa-elementtejä biisissä on kyllä minusta enemmän mitä muut antaa ymmärtää... tai perun sittenkin.

Darudemaiset synät ja soundit olet saanut aikaiseksi... eli tää ei ole ehkä mitään omaperäisintä trancea, mutta v...n laadukasta. Tätä voisin luulla kyllä daruden uudeksi biisiksi jos joku niin väittäisi. Mutta tiedän että tämä on sun tuotos ni minulle riittää ja olen siitä iloinen.

Neljän minuutin tienoilla löytyy goa-soundia! Breikillä kuorrutettuna... Tätä vois kyllä sanoo goaksi... Hei hieno yhdistelmä goaa ja kaunista trancea... hyvä et eksyin tänne... Tää biisi lajissaan on aika uniikki fuusion kannalta nähden. Tää vois olla paremminkin goa-trancee tai jotain psy-trancea... vaikka ei tää niin psykedeelinen ole... jos goaan alkaa vertailemaan.

Mut tää on paljon parempi tälläisenä kuin pelkkänä goana ta pelkkänä trancena... Nämä yhdessä potkii munille ja kunnolla... Antasin tälle yhtätoista... TÄÄ OLI SUPERYLLÄTYS! Annetaan se ykstoista pojoo!;) Tää on ehkä sun paras biisi... en osaa selittää mix? Huhhui... Tee täläistä lisää!!! We want more!
0   +1 +2
 
9
Protush 26.10.2004
jees meininkiä! tempo voisi olla hitusen nopeampi ja kiksua olisi voinut miksata hieman lisää.. saundi maailma on kyllä puhdasta ja kaunista.. jotenkin tässä kyllä tulee joissain liikaa melodinen trance mieleen eikä goa mutta mitäpä tuosta kun biisi on muuten aivan mahtava! intron ensimmäisen breikin jälkeen biisi pamahtaa kunnolla käyntiin ja tunnelma on katossa! ihmettelen syvästi miten noin pienellä laitteistolla saa näin upeaa musiikki kun itse olen vielä aika amatööri.. biisin toisessa breikissä goa saundeja ilmaantuu enemmän kunnes biisi taas pamahtaa melodiseksi mutta upealta se joka tapauksessa kuullostaa ainakin näin melodisen trancen ystävän korvasta;) jooh kokonaisuutena erittäin hyvää kipale joka mielestäni kyllä joissain kohdin enemmän trancea kuin goa mutta toimii hyvin ja on miksattu kuin unelma joten mikäs siinä:)
0   +1 +2
 
9
Lunar Vegetarian 06.09.2004
Koska tämä ei mielestäni oikein goan kriteereitä täytä, arvostelen tämän suoraan vaan trancena. Mutta mutta.

Aijai mitä menoa, todella hiemo basso soundi, vallan mahtava. Tokihan biisistä goahtaviakin osia löytyy, mutta siltikin tämä on enemmän melodista trancea ( niin kuin jo todettu ) Mutta tuo happo kohta on kyllä mielestäni aika psykehtävää menoa, jopa psykehtävää, tai meneepä jopa acidin puolelle.

Kick ei iske muhun niin, laser goa kick menis tähän paljon passelimmin.
Soundieltaan kunnossa, todella mureata soundia. Ja massiivisuudeltaan kondiksessa. Saha soundi on mielestäni kuitenkin linjaltaan, vaikkakin toimiva - kuitenkin hieman kliseinen. Eikä se kuulosta goalta pätkääkään.

Biisin pituus kauhistuttaa aluksi, mutta osoittautuukin vallan hyväksi piirteeksi, äänimailma kun tuudittelee kuuntelijan aivan muille maille. Biisin sisältämät ihanat oktaavien vaihdokset, ja pädit luovat tästä todellista taidetta. acidit pitävät kirpeän otteen aina välillä, ja välillä taas mennään unimailmaan.

Ainoa miinus siis minulta tulee kickistä, ja muutenkin tavallaan ehkä laihoista perkussioista. muuten vallan onnistunut kipale.

Masterointi/miksaus on hyvällä mallilla. dynamoinnit ja muut kondiksessa, klippauksia ei tule ja kaikki skulaa. mahtavaa, kyllä tämä on ysinsä ansainnut. lisää kiitos. faniutuakin tämän johdusta aion. PERKELE SOIKOON! :).
0   +1 +2
 
9
Wraithverge 18.08.2004
Mua ei ainakaa ottanu päähä toi looppi mikä tos rullaa läpi biisin. Olkoon valmis tai ei niin hyvää menoo se vie kokoajan. Se on tosin pakko todetta että tää on paljon enemmän tyypillistä kiksutrancee ku gooaa... Soittimet alussa on viel jotain sinne päin, mutta ku tos 1:30 vaihees alkaa toi leadi ni aijai ku menee kiksutteluks.

Mutta mutta itse biisiin: Bassorumpu iskee mukavan laajasti, ei liian kirkas eikä liian sumee. Looppi toimii muuten mut percussioneit jäin kaipaamaan. Basso on parempi ku se pysyy tollee samal linjal eikä pomppoile trancen omaisesti (kuten myöhemmin). Muut taustasoittimet jotka ei vie showta on loistavii. Ja kyl toi leadi josta aikasemmin mainitsin toimii sinäänsä mut se syö gooamaisuutta. Hyvä soundi siin on mut ei se tälle musagenrelle omistaudu.

Tätä todellakin tanssisi bileissä kuin bileissä kuten trauma aikaisemmin mainitsi... sielä kun ei puututa yksityiskohtiin.

Esim. 1) Pituus, liika pitkä vaikka ei se loppuenlopuksi biisiä tapakkaan. 2) Toisto, musa on menevää mutta toistoa löytyyy ikävän paljon. Mut nyt kun on ruusut ja risut heitetty ni on aika antaa arvosana. Hyvä biisi mun mielestä ei sille mitään mahda mutta jotaki jäi silti uupumaan. Kelpo arvosana eli 9 tästä teoksesta... Kiitos jälleen nautinnollisista kuunteluhetkistä.
0   +1 +2
 
10
DJ Mihailov 20.07.2004
Samaa mieltä olen mindrickin kanssa. Tää on aivan loistava. Voi kun ite osais tehä näin hyvää melodista jammailumusaa.
You are the king of melodys!
0   +1 +2
 
9
.Trauma 21.05.2004
Alkun rumpukomppi ei vakuuta allekirjoittanutta, kuulostaa liikaakin valmisloopilta, meno kuitenkin paranee heti bassolinjan astuessa kehiin. Fulloonia, hyvää sellaista! Olisit viljellyt tuota huuto (?) efektiä enemmän, se on todella hieno. Minuutin paikkeilla lähtevä tikittävä melodia on meikäläisen mieleen sekin, tosin on aika perinteinen. Droppi on todella hieno, noi kumeat basarit luo todella hienoa tunnelmaa. Nouseva melodia on aika kiksu soundiltaan ja linjaltaan, mutta toimii sekin meikäläiseen, koska kiksuakin tulee kuunneltua. 3:00 kohdilla epävirettä melodian noustessa muutamalla nuotilla. 3:45 lähtee hienot TBt, linja voisi olla vähän monimutkaisempi. Junkkarumpuilu sopii mainiosti tähän kohtaan, Fatboy slim tulee mieleen. Nostatus ja sitten kertaillaan alun settejä, tosin pienillä muutoksilla ja uusilla jipoilla.

On tämä hyvä kappale, ei siitä mihinkään pääse. Ehkä heikoin osa-alue biisissä oli percussiot ja niiden vaimeus. Paaaljon härskimmin olisit voinut niitä käyttää, ei tuo valmisloppikaan meikäläisen mieleen ollut. Masteroinnista ei oikeastaan mitään pahaa sanottavaa keksi, EQlla olisi ehkä voinut erotella jotkut soundit selkeimmiksi, mutta eipä ilkeästi hypi silmille nytkään. Vähän tasapaksu rakenne, siihen voisit kehitellä jotain uusia ideoita (kiksu-droppi-kiksu-droppi on vähän kulunut ). Ehkä myös pikkaisen tylsistyy loppua kohden, siinä 7 min kohdalla olisi voinut jo lopettaa. Mutta eipä tässä, hyvä on kappale. Varsinkin jossain bileissä toimisi, ei ehkä niinkään tässä kotikoneen äärellä:) 9p.
0   +1 +2
 
9
digeon 04.05.2004
hyvä biisi.. ainakin miksaus tuntui olevan kunnossa!! ja toi melodia oli liikaa tollanen perus arpeggiattor-tyylinen! siit en kyl pitäny! mut kokonaisuus ratkasee ja kyl tää oli sellanen 9! ja muutenkin soundit tuntuu olevan aivan huippuluokkaa ja biisist huomaa et kokemusta on biisien teosta!:) mun on silti vaan annettava täst 9! mut kyl jätkä osaa!!!=)
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 31.05.2004
juu...mä oon enemmän kuunnellu tota melodic/hardtrancea ja voin vaa todeta että tämä on kallistunut aika paljon tonne melodic trancen puolelle...siitä en lähe rokottamaa sillä biisihän on vallan mainio...pittää ihan heittäytyä faniksi:D :D:D vaikka olenkin jo yhessä projektisi fani nii tuskin se haittaa jos liityn tähäkki vai:D
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat