Bodhisattva (Steely Dan Cover)

4:46

Acting as a licensing agent, Legacy Productions Inc. d/b/a Easy Song Licensing ("ESL") has acquired Compulsory Mechanical Licenses on behalf of the licensee for each song below marked "Licensed". The licenses cover the format and quantity for the specified release only, identified by the unique Release ID: LPL439444 Artist: Maksa Title: Covers of 60's and 70's R&B classics. Format: 1,000 Interactive Audio Streams Date: July, 2020 784622 Bodhisattva By Walter Becker and Donald Fagen. Copyright Universal-McA Music Publishing Div. of Universal Music Corp.

0.00   17 kuuntelua

Kappaleen sanat

Bodhisattva julkaistiin v. 1973 Steely Danin "Countdown to Ecstasy"-albumilla. Kappaleen sanoitus kertoo länsimaalaisten yksioikoisesta suhtautumisesta itämaisiin uskontoihin ja biisin nimi tarkoittaa jonkinlaista "valaistunutta" henkilöä. Säveltäjinä ovat totutusti Donald Fagen ja Walter Becker. Erinomaisista kitarasooloista vastaavat bändin kolmas perustajajäsen Dennis Dias sekä muistakin yhteyksistä tuttu Jeff "skunk" Baxter tässä järjestyksessä.

Kyse ei ole maailmanluokan hitistä, mutta olen valinnut sen kohteekseni esimerkkinä mainiosta rock & rollin ja jazzin yhteenliittymästä josta vaikutuin jo heti ensikuulemalta. Alkuperäistä nopeamman toteutukseni olen jättänyt tarkoituksella tavanomaista rosoisemmaksi ja pieniä taimausvirheitäkin sisältäväksi biisin rock-henkisyyden vuoksi. "Kitaroina" ei tällä kertaa ole Orange Treen hienostunutta soundituotantoa vaan Nativen Kontakt-soittimessa soivat Nativen "tehdaspaketin" kitarat terästettyinä saman firman Guitar Rig5:n efekteillä ja vahvareilla. Jos joku kitarointia harrastava ei ole jostain syystä törmännyt biisiin aiemmin, niin nyt on korkea aika etsiä juutuubista alkuperäinen kappale.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat