December Song

Cranky | 19.11.2004 | Heavy Metal
10:43

Rauhaisaa ja heviä sekoitettuna. Pitempi kappale. Joulumieltä ym. sälää.

8.86   1087 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Piru Kange 30.03.2005
Varsin pitkä teos. Oikeastaan ihan liian pitkä. Varsinkin kun biisin teema tuntuu pyörivän aika lailla noissa sanoissa jutuissa. Soundimaailma on ihan kohdallaan, mutta jotenkin biisi tuntuu olevan aika tylsä. Laulua tai jotain muuta variaatiota olisi hyvä survoa sisään. Nyt biisi jää keinotekoisesti pidennetyksi teokseksi, jolla ei oikein ole mitän päämäärää.
0   +1 +2
 
Mr Dimension 30.03.2005
Alku jotenkin pitkä ? mutta näämmä on koko biisi! Melko progressiivista menoa ilmeisesti. Hyvät soundit noissa alun kitaroissa. Joistain kohdista tulee mieleen Pink Floyd... ja se on aina hyvä asia. Ilmeisesti herra Cranky osaa siis soittaa tuota kitaraa. Kiva biisi tottatosiaa. Ehkä vähän pitkä veteinen, mutta niin tuo joulukuu tuntuu olevankin. Akustisen kitaran soundi voisi olla vähän ohkaisempi ( 350Hz -3db ). Muuten kitarasoundit ovat todella hyvät. Tottatosiaan kiva biisi.

- Tapio Aartelo
0   +1 +2
 
9
Wretch 30.03.2005
Biisissä on hyviä riffejä, melodioita ja pieniä koukkuja, jotka pitivät mielenkiintoa yllä. Soittajat osaavat selvästi hommansa. Soundit ovat myös hyvää laatua, ja ne palvelevat biisiä kaikin puolin hyvin.
0   +1 +2
 
8
blisser 30.03.2005
Hyvältähän tuo kuulostaa mutta kun ei jaksa odottaa koska se itse piisi alkaa vai onko alkaakseen. En ikinä saanut tietää.
0   +1 +2
 
phyvar 30.03.2005
Aina kun luulee että jotain alkaisi tapahtumaan, painetaan jarrua mikä on vahintäänkin typerää. Jos tahtoo pitkän intron OK, mutta siinä kun täytyisi jotain tapahtuakin. Kasvua tai jännitteen keräämistä, pliisu muutaman soinnun vamppi vie musiikin harrastajat unten maille. Käyntiin lähtö oli intron pituuteen nähden luvattoman laiska. Olisi voinut kontrastina olla julmaa tykitystä; mutta ei, sama junnaus senkun jatkuu. Hiljaiset väliosat lähinnä vituttaa särmättömyydellään. Kitarasoolot ovat mautonta peruspentatonista jyystämistä. Tämä biisi ei kanna millään yli 10min(!) pituuttaan. Minä ainakin vain odotan loppumista. Pidän kylläkin hienona asiana sitä että on yritystä ja kunnianhimoa, jatkakaa toki; mutta ehkä tarkempi jälkitarkastelu ja objektiivisempi kuuntelu kehittäisi? Soittotaitoa ja näkemystä kuitenkin on.
0   +1 +2
 
thepax 30.03.2005
ei kymmenen minuutin piisiä pliis kommentoitavaksi. Tähänhän joutuu uhraa koko elämänsä. no, siellähän se solju taustalla ihan mukavasti. Olihan tässä musiikillista taitoa ja kunnianhimoa mutta formaatti oli kyllä mun korvalle väärä. Tästä on varmasti enemmän iloa tekijälle kuin kuulijalle, koskapa tunnelma ei ollut käsinkosketeltavissa eikä myöskään mitään ihmeellisiä teknisiä suorituksia. varman päälle vedettyä pientä fiilistelyä. En tiedä mikä on ollut tarkoituksena sitten.
0   +1 +2
 
8
pirkkaprojekti 30.03.2005
joo pitkä oli ku en jaksanu loppuun asti kuunnella mutta aika hyvin soitettu yms. pisteet sulle.
0   +1 +2
 
Pitk 30.03.2005
On tosiaan pidempi kappale. Introa on jo keskivertopunkkipaleen verran. Prosessoitu leadkitarasoundi on todella tylsä. Intro on liian pitkä. Pianosoundi aika muovia. Kyllä tässä tiettyä kunnianhimoa on, mutta ainekset tuntuvat kolmen minuutin kuuntelukokemuksen kohdalla aika ohkaisilta. Neljän minuutin kohdalla päätän loikata pari minuuttia eteenpäin. Jaa kuudessa minuutissa onkin jo jonkin sortin räyhäystä. RUmpusoundit todella etäiset ja ohuet. Pellit / haitsu jyrää muista rummuista yli. Tilukitara varsin tavanomainen ja tylsä. Muutenkin kitarasoolot nykyään vaativat mielestäni jonkinasteista perustelua. Siis miksi sellainenj biisissä pitää olla, ei vain siksi, että se pitää olla. Lasinrikkomiset tulevat silmille. Ei hyvä. Moottorisaha tähänmennessä parasta tässä biisissä.

Summa summarum: Liian vähän aineksia näin pitkään biisiin ja vielä kun laulua ei ole, pitäisi musiikillista annettavaa olla ihan eri malliin.
0   +1 +2
 
9
jule 30.03.2005
Suhteellisen pitkä ja hyvät soundit oli tässä kappaleessa. HYVÄ..
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 31.03.2005
Todella rauhaisa kappale. Lapset ne kuusenalla telmivät. Herkkiä kitarakuvioita ja todellista osaamista. Biisi kasvoi ja kehittyi mielenkiintoisesti ja erillaisia soundi maailmoja oli kokeiltu kivasti.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta