Astral Burden 2008

Crimson Dawn | 24.04.2008 | Melodic Death
4:29

Tunaroinnin, paskojen saundien, erilaisten asioiden opettelun ja muutenkin vaivalloisen taipaleen läpi.

Tässä olisi nyt tuoretta paskaa, avatkaa sanaisat arkkunne, rakkaat ystävät.

Kappaleen sanat löytyvät alempaa sivulta.
TÄMÄN KAPPALEEN RUMPUSUORITUKSET: SALAINEN HENKILÖ
Masterointi - Joona Lukala/Noise for Fiction

a flame seized in a pit on the surface
seeing it all collapse and begin again
twisting slowly
violently
to the point
the point that will tear us all

the matter and the energy in one single point
the point of timeless time
with a mission to grow and to crumble down
my astral burden

a message sent to never reach the observer
but to reach the sender once again

a beautiful sound of going back to the start
entropy has turned its face
unleash it again
with horrific noise
and a picture of a mother nursing her child
all in a glimpse

a eyeblink of the observer
an endless film of blazing implosions
meaning nothing to us

the structure being ripped asunder
to be understood in an incomplete number of dimensions

forever going back and forth
simultaneosly kindling the flame
and putting it out

a beautiful sound of going back to the start
entropy has turned its face
unleash it again
with horrific noise
and a picture of a mother nursing her child
all in a glimpse

8.29   2668 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Äinos 21.05.2008
En sen kummemmin diggaile tätä musatyyliä, mutta tässä bändissä asenne on kohdallaan, soitatte hemmetin tiukasti! Toivottavasti soitatte myös livenä yhtä tiukasti. Hyvä biisi ja oli kiva että kaiken biisissä oli myös melko paljon melodioita.
0   +1 +2
 
9
LaHo^ 20.05.2008
Kyllähän ruotsin touhuja on seurattu niinkuin vaikutteet antaa ymmärtää. Biisi toimii silti omillaan. Ylimelodinen tyyli tuo vähän inflamesin parhaita hetkiä esiin. Laulaja on todella vakuuttava koristessaan, puhtaatkaan osuudet eivät iske korvaan mutta ilmankin ehkä pärjättäisiin. Toimivat soundit ja biisi.
0   +1 +2
 
6
Notkoporkkana 18.05.2008
Ei voi aivan sanoo että paskaa. Jäin kaipaamaan selkolaulua, eli olen varmaan väärä tyyppi arvostelemaan tätä. Joskus koko biisi meni sekamelskaksi ja jakkaran taputtelukin tunki esiin häiritsevänä kaiken keskelle . Liian pitkä "suvantotiluttelu" oli hämmentävän valju. Skitat toimi kivasti yksinään mutta olivat joskus hiukan hakoteillä toisistaan. Biisistä saisi pikkutyöllä varmasti vähemmän pätkähtelevän. Miksaus ei kuulosta valmiilta. Loppu oli vaan kaiken yllättävä loppu... Ajatusten selkiyttämiseksi kuuntelen "Aces High:n"
0   +1 +2
 
rleinone 17.05.2008
Onhan tämä ihan taidokkaasti soitettua ja biisikin on varsin kelpo. Kitarat ja laulut päällekkäin toimivat erinomaisen hyvin.
Rauhallinen soolo on loistava, mutta vielä hieman omaperäisempää otetta tähän jään kaipaamaan.
0   +1 +2
 
8
inFern0 17.05.2008
RAUTAA, kyllä hyvä meininki... kappale on jonkin verran in flames vaikutteinen ja se on hyvä (yksi parhaista bändeistä). Laulu, kitara on hoidettu hyvin sekä muutkin instrumentti osuudet. Itse koin biisin ekalla kuuntelemalla liikaakin sekaivaiseksi ja välilla kitara oli vähän "countrymainen" ja se ei ihan sytyttänyt. Riffitkin oli hauskoja ja tiukasti, hienosti vedettyjä. Kokonaisuudessa hyvä ja tiukka paketti, jatkakaa samalla tavalla, nii bändistä tulee vielä huppusuositun In Flamesin veroinen. =)
0   +1 +2
 
9
lavascale 16.05.2008
ei ainakaan roskaa ole :) hyvälle kuulostaa kitarointi etenkin :) loistavaa riffittelyä ja laulukin toimii mielestäni ... oikein hyvin ja taitavasti soitettua kovalla asenteella \,,/ tykkään myös noista cleaneista, sopii hyvin tähän biisiin ne lauluosuudet jne ... oikein kivan kuulosta on, hjuva \,,/
0   +1 +2
 
8
Jerquiz 16.05.2008
Jo vain!!! Kyllä tämä toimii. Itse tykkäsin ja voisinpa sanoa, että jättäkää huomiotta tuollaiset kommentit joissa sanotaan, että kuulostaapa taas siltä ja siltä. =) Who cares?? I don't!! Musa kuulosti hyvälle, soittajat kohdillaan ja "laulajalla" mielestäni hyvä soundi?!?!!? Mitäs se nyt ikinä tarkoittaakaan!! =)
Biisissä hyvä rakenne ja sopivasti vaihtelevuutta esim. rytmillisesti! Ainoa mihin hifi-korvani kiinnitti huomiota oli miksaus... Taisittekin mainita siitä tuossa "saate-tekstissä". Hitusen kun soundeihin vielä "pikku-veljeä" mukaan niin avot. Kyllä pojilla homma hallussa!! Stay Heavy ja Rock 'n Roll!!! =)
0   +1 +2
 
6
StoRBa 16.05.2008
Tämähän nyt oli tällasta aika peruskauraa akselilta norther - ensiferum... Olihan siellä ihan kivoja kitaralurituksia seassa ja ihan hyvin soitettua mutta ei oikein mitään mikä säväyttäisi. Kaikki melodiat on kuultu jo noin 169n muun bändin toimesta, joten uuden nimen mukana kannattanee tuoda hitusen omaperäisyyttä lisää. Kliinilaulut olivat hyvin laulettu, mutta ei niissäkään ollut mitään joka olisi jäänyt päähän tai millään tapaa koukuttanut. Keskinkertaisia, yhdentekeviä melodioita keskinkertaisilla soundeilla. Tästä on hyvä parantaa.
0   +1 +2
 
8
Kallemania 16.05.2008
Hmm, rautaisan olosta ainakin. Hyvät soundit jne... tosin en tykkää tämäntyyppisestä ärinästä mitä laulaja viljelee, puhtaasti lauletut olivat parempia. Biisinä ok tasoa. Tämäntyyppinen musa on aina kovimmillaan livenä.
0   +1 +2
 
8
Kiefran 16.05.2008
Reippaasti painuu kertomusten pariin ja antaa oman hyvän panoksensa. Riippuvia tiukkoja osia ja melodioita. kaunis ja herkkä kappale, vähän vielä usvaa...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta