Stay

Cruel Persuations | 19.03.2008 | Rock
3:36
7.67   410 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=323513
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Martti Pop 27.03.2008
Kaipaisin enemmän jämäkkyyttä soittoon ja lauluun. Nyt se on pikkasen hapuilevaa. Laulajalla ihan käheä ääni. En sitten tiedä miten tuolla tekniikalla laulettuna ääni livenä kestää. Yhteensoitossa parantamisen varaa ja ens kerralla tarttuvampi biisi niin hyvä tulee!
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 25.03.2008
Hyvä ote bändiltä löytyy. Soitossa sellaista vakaata ja väkevää otetta. Pelimannit hallitsevat soittimensa rockuskottavasti.
0   +1 +2
 
7
Lenno 22.03.2008
Vähän turhan löysät ja kevyet saundit introssa ja biisissä muutenkin. Myös soittajien ja laulajan ote on vähän välinpitämätön. Varsinkin rumpali ei välillä pysy ihan biitillä. Eivätkä kitarat, varsinkaan toisessa säkeistössä. Ja liidikitarointia voisi myös hieman treenata. Basisti hoitaa hommansa hienosti eikä laulajan suorituskaan ajoittain vaivaavaa epävireisyyttä lukuunottamatta mikään huono ole. Vähän hiomista ja laulajalle kappaleen viimeinen ääni vireiseksi, niin tässähän on potentiaalia vaikka mihin! Tällaisenaan kuitenkin jää valitettavasti seiskan kappaleeksi.
0   +1 +2
 
esw 22.03.2008
Vähän tuhnuiset ja ponnettomat soundit. Bassopuolen puuttuminen häiritsee. Rytmikäs kitarariffi ei tunnu pysyvän taimissa muun kanssa. Muutenkin soitto tuntuu haparoivalta. Vokalistilla voisi olla tiettyä potentiaalia, jonkinlaista 80-lukulaista traagisuutta siitä löytyy, mutta vireessä on parantamista. Miksauksesta on havaittavissa jonkin verran epätasapainoisuutta ja latteita soundeja. Sävellyksenä tämä on aika peruskamaa, toisaalta siinäkin on jonkin verran potentiaalia. Sanoisin, että lisäjalostamista ja harjoittelua vielä kaivataan projektin onnistumiseen.
0   +1 +2
 
7
Shadow_fox 22.03.2008
Reeniä reeniä vaan. Hiukan hiomattomalta kuulostaa. Aika pahasti vire heittelee laulussa, mutta ääni on hyvä. Tässä on kaikki palaset kohdallaan, mutta ne eivät ole vielä löytäneet omia paikkojaan.
0   +1 +2
 
kilkka 21.03.2008
Laulajalla ei ole nuottikorvaa. Biisi on sata kertaa kuultu. Bändi soittaa ihan ok, mitä nyt muutamasta timeheitosta on huomautettava. Treeniä vaan joka jätkälle.
0   +1 +2
 
8
Tämä oli huonompi kuin viimeksi kuultu biisi... Laulaja kuulosti aika grungelta ja kitara välillä myös, mutta muuten mentiin AIVAN liian normaalissa ja tavanomaisissa rock kuvioissa... Laulaja oikeastaan on minun mielestä parasta tässä biisissä... Soittajat toimii hyvin soundi on kunnossa, mutta persoonallisuutta ja uusia tuulia kaipaa tämä projekti... Kavereilla on lahjoja viekää vain ne uusiin ulottuvuuksiin niin avot...
0   +1 +2
 
katara 20.03.2008
Laulussa oli hyvä soundi, mutta hiukan oli epävireisyyttä.
Ihan hyvä rokkibiisi kuitenkin.
0   +1 +2
 
mustalitku 19.03.2008
Yksinkertaista ja toimivaa - mitä sitä muuta tarvitaankaan! Skittasoolokohta tosin jää biisin muusta potentiaalista, meiningistä & fiiliksestä jonkin verran jälkeen.. Verset rulettaa ja kertsi rullaa! :) Kaasua vaan!! Hemmetti!
0   +1 +2
 
Bassotaiteilija 19.03.2008
Yhteissoitossa on kyllä reilusti vielä petraamisen varaa. Ottakaa se haasteena. Samaten laulusuorituksissa on parantamisen varaa sekä soundin että vireen osalta. Muutenkin jäi aika hätäinen fiilis biisin tuotanto- ja äänitysvaiheista. Kiinnittäkää niihin enemmän huomiota seuraavissa sessioissanne.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat