Lifeblood

Darkcrowned | 03.02.2006 | Melodic Death
4:27

Avausraita uudelta 'Fading Scale of Grey' -promolta.

9.09   4072 kuuntelua

Kappaleen sanat

Music: Niemisalo / Lyrics: Perttunen

It seems to the ignorant eye
That the space lies dormant
But it may be that the universe
strengthens deep within

The apparent frailty
An equal to variety of fallacies
Predicted wisely
were the wounds that cut the earth so fatally

the stars will gather
for their tolerance is limited
the surplus of matter
human overflow eradicated

existence strengthens inconspicuously
taking actions, ensuring continuity

The Orion bleeds of despair
As the core of earth is being grazed
The fateful error of human acts
being born in the first place
their utter fragmentation
eventually leads to a downfall
the lifeblood of the nature
runs wasted, cold

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Tuikka 19.08.2007
Kyllähän tämä toimii, ammattimaisen kuuloisesti tehtyä. Eipähän ole valittamista ainakaan soitto -ja sävellyspuolesta. Laulajakin vetää homman tyylikkäästi kotiin, sopi tähän tyyliin erittäin hyvin. Erittäin tunnelmallisissa merkeissä jyräsi koko biisi läpi ja pysyi kasassa. Ei välttämättä iskenyt ihan omaan musiikkimakuun, mutta ei tälle siitä syystä voi huonoa arvosanaa antaa kun ei ole muuten koko biisistä pahaa sanaa.. Tsemppiä jatkoon!!
0   +1 +2
 
10
Mc Dragon 12.07.2007
Rautainen kokonaisuus, todella hienoa kikkailua.. Piano/syntikka, kitarasoolot sis. kaikki yhessä onnistuneena kokonaisuutena... laulajan äänikään ei ole paha, osunu todella nappiin.. yeah!..
0   +1 +2
 
10
Alistaja57 15.12.2006
on kyllä todella tunnelmallista meininkiä!

en minä sen kummemmin osaa mitään kommentoida ku että tykkään!
0   +1 +2
 
10
Saunavihta 22.07.2006
Hell Yeah!!! Tämä biisi potkii persiille, niiku sillo keikallaki Myllyojalla :D Saundit ovat hyvät...varsinkin pianosaundeista tykkäilin...ne ovat kauniit. Laulaja vetää hyvin ja muu bändi kans.
Soitannollisesti biisi on vedetty todella hyvin...tämä on niitä harvoja biisejä, joille kympin annan \m/
0   +1 +2
 
9
MJ Antipope 29.05.2006
No nyt lähtee vähän jytäkämpää kamaa soittimesta. Erittäin tehokas alku herättää kiinnostuksen ja jälleen onnistuneet melodiat ja sointukuviot onnistuvat pitämään sen yllä. Keskitempoinen pianoliidi pätkä ennen ensimmäisen minuutin täyttymistä tosin hieman latistaa tunnelmaa, mutta onneksi biisi kokoaa pian itsensä.
Kosketin kuviot tuovat "omituista" seesteisyyttä muuten tiukkaan ja progehtavaan vääntöön. Noin kolmen minuutin kohdalla oleva "soolo" on tosin siinä ja siinä hyvän maun rajoissa, ja sen funktiota jääkin miettimään, oliko vain soittotaidon esittely (jonka olisi voinut jättää pois).

Sävellys/sovitus kannalta biisi on erittäin hyvistä osista tehty, ja tästä kyllä kuulee mihin on tähdätty, erilaisten tunnelmien yhdistelyyn, välillä raakaa jyrää ja sitten vähän hempeämpää. Tästä jäi sellainen fiilis, että ei ole aivan päästy sinne asti minne haluttiin. Olisiko tunnelmia vain liikaa? (mättö, hempeä, proge-junttaus, mahtipontinen paisutus enne viimeistä kertsiä)? Vai voisiko sovitusta muuttamalla tehdä jotain? Kenties laulun sijoitus intrumentaali osaan voisi tuoda eheyttä biisin kuitenkaan latistamatta sitä perus-rockiksi.

Tuotantoa kehaisinkin jo "The Sum of Allin" kommenteissa.
0   +1 +2
 
8
K-E 22.05.2006
Kosketinkuviot ja riffit ovat onnistuneita ja iskeviä. Vokalistin tulkinta on melko perusrääkymistä, mutta aggressiivista ja toimivaa. Soundit ovat selkeät ja miellyttävät. Negatiivista kappaleessa on kosketinsoolo, josta en pidä. Kitarasoolo on vielä OK, mutta tuo kosketinsoolo on ärsyttävä.
0   +1 +2
 
10
Locline 19.05.2006
jees, ahdistavaa alkua lukuunottamatta oiva biisi.
0   +1 +2
 
9
Tempsa 09.02.2006
juma!
vähän sekavan alun jälkeen tästähän kuoriutui oikeen mainio biisi.. etenkin toi vähän hitaampi kohta oli helvetin hiano noiden jusan pianojuttujen kaa! pientä tempojen heittoa välissä, tai sit se vaan tuntuu ku kompit vaihteelee melko sykkeellä..
jos jotain pahaa pitäs löytää niin tuosta laulajan äänestä en ole koskaan oikeen pitänyt, en tiedä miksi.. mut mielipide asioita
toi soolojen jälkeinen mosh kohta on tykki!
kyllä tämä toimii..
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat