Aphelion

Dérange | 30.05.2004 | Trance
4:52

Trance sahausta haikealla melodialla jossa on kuitenkin hitusen toivoa mukana :)

Antakaahan kommenttia!

8.63   1544 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=69460
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Aurisgale 05.10.2004
Tää tuo hämärästi System-F:än Out of the blue hitin=) Yx mun suosikeista... Kyllä tää on kelpo biisi, vaikka on ehkä vähän liian lyhyen puoleinen... Kaikki on mun mielestä muuten kohdallaan... Monipuolisuutta vain voisi lisätä.
0   +1 +2
 
9
mr. J 08.06.2004
jee jees... hyvältähän tämä kuulosti. melodiat ja saundit toimii. miksaus on onnistunut hyvin ja rakennekkin pelaa. kyllä tästä on annettava 9.
0   +1 +2
 
8
Sky Gate 06.06.2004
Kuten jo aiemmin on mainittu, tää on laadullisesti hyvä biisi jossa voisi olla vielä melodialle/idealle jatkokehittelyä. Efektit, masterointi, saundit ym. kunnossa.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 30.05.2004
Ihan mukavan kuuloista menoa tässä. Melodiat eivät olleet niin iskevät, alussa odotin jotain osuvampaa, mutta ihan odotuksiini asti ei päästy, mutta kuitenkin melodiat ovat varsin toimivat ja hyvän kuuloiset, mutta se lopullinen "koukku" niistä puuttuu. Tauon kohdalla tuleva padi on hienon kuuloinen, juuri sellainen "usvainen". Menokohdissa tuo pad olisi voinut soida taustalla niin ehkä meno olisi silloin parantunut, mutta näinkin kyllä ihan hyvän kuuloista. Rummut hyvän kuuloiset. Kick on mukavan softi, mutta ehkä pieni lisäteho ei olisi ollut pahitteeksi. Hihatteja voisi olla ehkä laidoilla enemmän, clap sopii ihan hyvin mukaan. Rakenne ja efektit tuntuisivat myös olevan kunnossa. Kokonaisuutena ihan mukavan kuuloista ja menevää, mutta se lopullinen vetovoima biisistä kuitenkin uupuu.
0   +1 +2
 
Panuzki 30.05.2004
Kovin on peruskamaa. Jotkin efektit siellä täällä, esim. ihan alussa, olivat sentään jonkin asteen erikoisuus muuten tylsässä biisissä. Melodiapuolta olisi todellakin saanut parantaa vielä aika runsaasti, siinä mielessä, että niissä ei oikein ollut monipuolisuutta tai omaperäisyyttä, vaikkei koko biisissäkään niitä oikein ollut. Ei tästä kipaleesta kyllä mitään jää niin kovasti päähän, että mieli tekisi tallentaa kovalevylle, tai edes kuunnella uudestaan. Soundipuoli oli kuitenkin ihan hyvässä kunnossa. Älkääkä minua kuunnelko, kyllä tämä niille himotrancettajille varmasti kelpaa.
0   +1 +2
 
9
digeon 30.05.2004
vau!! sun biiseihin voi kyl aina luottaa aina tulee varmaa hienoa, erikoista matskua!! rakenne on hyvä! kick jyllää hyvin! ja bassline tulee myös hyvin! pad menee kans hienosti! täst tulee kyl niin mieleen system f:n biisit! mikä ei suinkaan ole huono asia! kertosäekohtaan voisi enemmän laittaa tavaraa jokin kiva lead-arpeggio taustal.. tai vastaava! mut siis effectejä tarpeeks ja siis taattua clubikamaa! nyt pyöri taas numero siinä kympin ja ysin välimaastossa... mut en vieläkään anna 10! saat vaan 9.. koska jotain biisi olisi vielä tarvinnut.. ehkäpä melodiapuolta olisi voinut laittaa vielä menevämmäksi! mut taas tiukka paketti joka pysy kyl koko biisin ajan hyvin kasassa!!:)
0   +1 +2
 
8
tpulse 30.05.2004
Täsä on kaikki kohillaan ja silleen...progresiivista tyyliä löyty tästä...siistiä.. ei tässä ole muuta moittimista vaan että melodia on vaan jotenki peruskamaa...mut silti tämä piisi menis hyvin jumputtaa paareissa=)
0   +1 +2
 
9
Selestic 30.05.2004
Todella hyvää househtavaa trancea, loistavaa!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta