Distortedly beautiful

Dead Poets Society | 02.10.2007 | --
4:52

UUTTA!

9.00   1461 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
TLaamanen 21.05.2008
Kun on nuo aikaisemmat kuullut, niin tämän kyllä tunnistaa DPS:ksi heti ensi tahdeista. Taattua tavaraa sovituksen, soiton ja laulun osalta. Minulle tämä on ns. näennäismelodinen biisi. Melodiaahan sieltä löytyy yllin kyllin, mutta siitä ei tällä kertaa tahdo oikein saada kiinni. Eli menee ohi jotenkin huomaamatta. Vaikkakin tällä perusteella biisissä olisi ihan hirveästi radiosoittopotentiaalia ;).
0   +1 +2
 
7
kanzu123 27.11.2007
Aika hyvin on mew:tä tullut varmaan kuunneltua. Saundipuolelta sen verran, että rummut kuulostivat hyvin kuivilta. Biisin yleinen saundimaailmakaan ei oikein tehnyt oikeutta biisille. Kertsi tosin soi rumpuja huomioon ottamatta ihan kivasti.
Vaikka miten biisiä kuuntelin, aina tuli fiilis, että olen kuullut tämän ennenkin. Eli vähän jotain omaperäistä pitäis olla, jotta tällä pidemmälle mentäisiin. Kyllähän tätä nyt kuuntelee ihan huvikseen, mutta ei tässä oikein mitään säväyttävää ollut. No, lisää vaan treeniä ja jotain omaperäistä sekaan, niin eiköhän tästä vielä hyvä tule!
0   +1 +2
 
10
Johann 09.10.2007
Helkkari et puri hyvin tää. Alusta alkaen hyvä tunnelma biisissä ja kertsi toimi. Todella hienoa.
0   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 06.10.2007
Loistavan kuulosta tavaraa!
0   +1 +2
 
Irina 15.11.2007
Kelpo orkesteri. Solistilla kiva persoonallinen ääni ja soittokin pelasi hienosti. Lyriikka puolella on vielä puuhaa. Ainakaan tämä kappale ei kertonut minulle oikein minkäänlaista tarinaa. Säkeistöissä hirveän vähän sanoja ja kertosäe saman sanaparin toistoa. Kun englanti ei ole äidinkieli, on lyriikan tekeminen varmasti hankalaa. Kannattaa kuitenkin satsata siihen. Lyriikka on oleellinen osa kappaletta! Mew:n tuotanto lienee tuttua pojille. Olin ainakin tunnistavinani kovasti paljon elementtejä kyseisen orkesterin tuotannosta. Välillä jopa vähän liiankin kanssa. DPS:n omaa soundia odotellessa!
0   +1 +2
 
Coivisto 22.10.2007
Taattua DPS laatua.
Laulu sävellys ja ylipäätänsä kaikki on loksahtanut todella hyvin kohdalleen. Ei parasta mitä olen teiltä kuullut mutta materiaali on ollut sen verran hienoa että sekään ei ole minkäänlainen haukku.

Biisistä ei ole jäänyt niin paljoa mieleen heti ensi kuuntelulla mutta saattaa johtua tilanteestakin missä sitä on kuunneltu.
0   +1 +2