Game

Dead Poets Society | 22.11.2005 | Emo
5:34

...ja sitten se B-puoli.

9.33   5669 kuuntelua

Kappaleen sanat

Choose your cards,
I´ve set a table for you,
for me.
So make up your movements
so as I won´t lose.
I will lose...

You never see me, Like I see you

Love is not a beautiful game
to play alone
all alone.
A gun in my hand
would be healing
way to flee

You never see me, Like I see you

die is cast or what?
I´m bleeding in lust, so what?
You don´t care!
To die is to love or what?
I´m drifting above, so what?
You don`t
care.
Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Coivisto 28.07.2007
Olemisen sietämätön taakka.
Hieno idea ja toteitus biisissä. Pidin siitä että laulu ei jäänyt missään vaiheessa jarruttelemaan liikaa, että ei odotettu hiljaisuutta ennenkuin laulu voi jatkaa vaan se surrasi oikealla rytmityksellä ja temmolla eteenpäin.
Voimakkaasti kuvastettiin raukkauden angstia ja epätoivoa.
Kauniin asian epätoivoinen puoli kuvastui hyvin kappaleesta.

Kaikkein puolin hyvä kappale. Miksaus, laulu, sävellys. Kaikki mennyt aika nappiin
0   +1 +2
 
9
Mood 22.06.2007
Kaunista ja mukavaa.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 11.03.2007
Hitto, kirjoitin täyden kommentin mutta se katosi bittiavaruuteen.

Laulussa on sielua mutta uskalluksen puutetta. Soitanta toimii, tuotanto on puhdasta ja aika radioystävällistä. Se ei välttämättä ole pelkästään hyvä asia, itse ainakin kaipaisin enemmän rosoa, särmää.

Taidokkaasti sävelletty biisi jossa on tunnetta ja jota on mukava kuunnella. Kaipaisin kuitenkin enemmän elävän elämän tuntua, tässä on turhan paljon itsensäliianvakavastiottavataiderokkari-meininkiä joka luo ainakin itselleni mustavalkoisia fiiliksiä. Kaipaisin enemmän inhimillisten tunteiden kirjoa tunteellisen herkistelyn kaveriksi.

Mukavaa kuunneltavaa mutta varovaisuudessaan ei kuitenkaan ihan tavoita minua.
0   +1 +2
 
9
jussial 20.12.2006
Hyvä pianolooppi. Hyvät, toistuvat pianoloopit toimii yleensä aina, tuo hirveästi biisiä yhteen. Laulajan ääni passaa taas täydellisesti muuhun biisiin. Tykkäisin jos virvelisoundi olis tässäkin biisissä vähän.. hmm. En osaa sanoa millainen, toivoisin vain kuulevani virvelin tilalla jonkinlaista muuta soundia.

Pianot on kyllä koko biisin matkalla mukavat. Mukavaa kuunneltavaa koko kipale, huomasin pysähtyväni vähäksi aikaa itse arvostelun kirjoittamisesta keskittymään biisin kuuntelemiseen. Tällaset haikeet mutta kulkevat biisit kolahtaa aina.
0   +1 +2
 
10
Heiven 16.09.2006
Harvoille kappaleille annan kympin, mutta tämä kuuluu ehdottomasti siihen kastiin. Sopivasti Mewiä havaittavissa joka osa-alueella. Olen huono arvostelemaan soundillisesti mitään, mutta kyllä tämä ihan korvaa miellyttää. Suurimman ruiskeen tälle antaa varmasti laulajan laulusoundi. Kappaleen pitkä pituus, sekä vaihtelevat osat saavat tämän pyörimään uudestaan ja uudestaan soittolistalla. :)

Hienoa, tätä lisää, paljon lisää!
0   +1 +2
 
10
Sonar 06.09.2006
Mykistää. tämä on parempi biisi kuin tuo Living... Sovitus on ilmava, soitto on tarkkaa, laulajan ääni on hyvä ja sopii musiikkiin täydellisesti. Kappalerakenne on onnistunut, mitä helvettiä, en keksi mitään pahaa sanottavaa. Aivan valmista kamaa, tervemenoa levyttämään täyspitkää! Seuraavaksi sitten vähän nopeampi pala, niin nähdään miten teiltä se osasto sujuu. :)
0   +1 +2
 
10
håkke 14.06.2006
Kertakaikkisen hieno biisi. Oikeen harmittaa, ku en ole löytänyt tai kuulllut yhtyeestä mitään aikaisemmin, mutta tulevaisuudessa uskon kuulevani medissa teistä. Jätkät, aivan upea biisi
0   +1 +2
 
8
mirk 11.06.2006
aikamoista herkistelyä, mut sehän on ihan jees. tää on kuitenkin aika rehellisesti tietynlainen biisi yrittämättä olla muuta. diggailen tosta kohdasta kun biisi lähtee rullaamaan eteenpäin alkusuvannon jälkeen. lopun koskettimet on superdramaattiset ja toimivat.
0   +1 +2
 
9
epästabiili 25.05.2006
Tässä biisissä on hyvä fiilis ja Velzin laulu on koko homman "valo". Ihana melodia. Olette myös livenä mahtava bändi. Kuullostaa ja näyttää hyvältä ;)
0   +1 +2
 
9
Versoband 23.05.2006
Kaunista on kyllä. Hienot stemmat ja komea melodia.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3