Anteeksi

Destra ( R.I.P ) | 11.10.2006 | Rock
3:16

"Demon linjasta eniten poikkeava biisi, kertoo omasta erehtyväisyydestä ja siitä kuinka anteeksipyyntökään ei aina auta."

9.00   2315 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Creased_Leaf 07.01.2007
Toinen todella hyvä, pidän tän tyyppisist, vähän raskaampaa suomirock-tyylistä hyvillä melodioilla ja raskailla kitaroilla. Todella mainio tämäkin veto. Kertosäkeessä hyvät melodiat, rumpusoundit hyvät ja basso myös, lauluu täytys saada vähän vahvemmin kuuluviin, mutta muuten tosi hyvä.
0   +1 +2
 
9
paras ralli näistä. soundeihin on tullu paljon parannusta varsinkin rumpujen osalta. mukavat laulumelodiat ja erityisesti kertsi kolahtaa. hannun äänen ja hyvän laulusuorituksen ansiosta demosoundit unohtuu helposti ja kuuntelen enemmän musiikillista puolta, missä moni kuuntelemani demobiisi ei oo onnistunut.
0   +1 +2
 
9
saminem 28.11.2006
Niin elikkä tänne tämä kuuluu. Tämä biisi on loistoveisu! sanat on loistavat ja sävelkierto loistava, tämä on vähä niinku suomirokkia vähä raskaammilla säröillä. Tuosta alusta tulee mieleen kaija koon tinakenkätyttö, ja meininki on vähä timo rautiaismaista, kitarasoundit on mukavat, vaikkaki ne tulee suoraan sieltä teiän nauhurista.
0   +1 +2
 
8
digius 30.10.2006
Tämä eroaa mun mielestä muista (demon linjasta) miksauksenkin puolesta positiivisesti sen vuoksi, että stereokuva on jotenkin tasapainoisempi.
Noissa kahdessa muussa on munsta liian vähän tavaraa keskellä, jolloin ääripäihin miksatut kitarat painottuvat liikaa.
Itse piisit on kaikki aivan mainioita, samaa laatua mitä soitetaan jo radiossa ja myydään levyinäkin runsaasti.
Nummeron annan keskiarvona kaikista 3sta. :)
0   +1 +2
 
lakeshead 12.10.2006
Saundit remonttiin, niin kuulostaa varmasti paremmalta ja lisää treeniä. Noihin vaikutteisiin voisi kyllä lisätä vielä Kilvenkin, koska pari juttua kuulosti siltä. Laulu toimii paikka paikoin tosi hyvin. Ehkä saatte anteeksi.
0   +1 +2