Madman In Chains

Dethera | 12.10.2007 | Death/Thrash
3:47

Detheran promon "Arts of the insane" (2008) viimeinen raita.

8.96   3071 kuuntelua

Kappaleen sanat

lyrics: Tommi/Iiro

Madman in the chains for thousands of years I am
sick mind in a healthy body, a perfect killing machine
Fear of death has turned into superior anger

Hammer Of Hate / In my hand
I crush the opposite as I walk the earth!
No more chains / Only hate remains

I will eat the great light above and watch as you crawl
under the sky which is lit only by the moon

now it's time to meet the creator
now it's time for revenge
it is time to spit on his face, time to kill him the maker of this hell
humiliate him, violate him, execute him and then piss on his grave

This was all / started with blood
And with blood shall this hell end!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Maucca 24.02.2008
Juman gekka poijat!! Tämähän TOIMII isolla T:llä. Erityisesti pidin niistä basso kuvioista siellä soiton välissä. Hyvä saundit ja toimiva kokonaisuus. Agressiivinen lataus toimi hyvin tässä kappaleessa. HYVÄ!
0   +1 +2
 
9
bonzo^ 28.12.2007
Moriensta! hyvältä kuulostaa tosiaan, kuoppalan palautteeseen on yhtyminen. Jatkakaa samaan malliin. Odottaisin vastausta jos rumpalinne voisi kertoa mitä virveliä paukuttaa, kuulostaa uudella promolla nimittäi helvetin hyvältä sekin( tosin onhan aina miksaukset mukana)
0   +1 +2
 
10
Palk0 25.11.2007
Kilju war hell 666!
0   +1 +2
 
9
'rainmaker' 24.11.2007
en osaa tästä oikeen mitään sanoa, kun on oudompaa musiikkia meikäläiselle. Mutta osaatte homman!
0   +1 +2
 
9
A-X 21.11.2007
Intron on aika pirun hyvän kuuloinen.

Sitten rummut ja laulu mukaan... Tosi hyvän kuulosta. Ja heti löytyy miksauksesta jotain mitä niin harvoin löytyy. Eli basso erottuu hyvin.

Taitoa löytyy kyllä joka osa-alueelta ja sävellyskin on onnistunut, eli mitään oikeasti huonoa on vaikeahkoa löytää... Soolot oli tyylikkäät, mutta ne vois olla vähän enemmän esillä. Nyt ne tuppaa pikkusen hukkumaan kaikkeen muuhun. Lopetus oli kanssa tyylikäs.

Tällä kertaa arvosana 9, vaikka tässä ei olekaan käytännössä mitään huonoa. Jotaan pientä vain puuttuu. Ei nyt tuu mieleen, että mitä, mutta jotain. Sen kun löydätte, niin ai että... Sillon irtoais aika varmasti 10...

Loistava biisi!
0   +1 +2
 
7
_Panzerfaust_ 06.11.2007
Tässä onkin jo vähän julmempaa menoa ja hetkittäisiltä Carcass assosiaatioilta en voinut välttyä noissa rankemmissa osioissa. Siihen asti menikin hyvin,mutta se välisoitto ei klassisuudellaan toiminut minulle. Tähän voisikin sitten mainita noista mahtavista basso saundeista. Todella harvoin kuulee edes levyttävältä bändiltä hengentuotoksellaan noin komeaa murinaa.
Kaikenkaikkiaan saundit ovat onnistuneet joka instrumentiltaan hyvin, mutta vielä kerran voee vittu tuota bassoa! Vokalistikin vetelee keskiverto pultsaria riuhemmin. Kappale ei kokonaisuutena kuitenkaan ollut niin kova kuin BFMH.
Vähän pitäisi olla aina hävytön ja viljellä sitä vinksahtanutta riffipornoa joka ralliin :)

T:Riff-Wanker
0   +1 +2
 
9
spiritworld 30.10.2007
Ylitiöaggressiivista mättöä, murinaa ja jyrinää kaksinkeeroin ja kitarointia kuin meidenillä ylipäätään. Tämän päivän paras aloitus sitten Aamupuuron.

(tai, no, alussa oli tosin yks kökkö kohta, siis siinä kun rummut tulee mukaan ja se melodia siinä taustalla ei jotenkin sopinut koko biisiin.)
0   +1 +2
 
9
Leka 24.10.2007
Biisinä tästä pidin jostain syystä enemmän kuin ylemmästä. Soittotaito ja kaikki kunnossa. Laatu tavaraa :)
0   +1 +2
 
7
Helion 18.10.2007
Jos Bulletissa oli kuultavissa Sten, niin tästä paistaa paikoitellen vanha Meideni. Jytää mukavasti tämäkin. Lähtisin lyriikkalinjalla mielummin tarkoituksellisesti huumoriosastolle, kuin tahattomasti.
0   +1 +2
 
9
Bore-gear 17.10.2007
Yhdyn pitkälti tuon Spitalium-hepun mielipiteeseen enkä jaksa samoja kirjoittaa. Paitsi että se limainen melodia oli mun mielestä aika hyvä :D Bassottelu tulee esiin mukavasti, ja näistä biiseistä tulee aika hyvälle tuulelle jostain syystä. Miltäköhän tämä maistuisi runsaan oluen kera...? Hmmm...
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2