Tonight (will set me free)

dimi goes solo... | 10.11.2006 | Rock
3:11

Jahs. semmonen biisi sitten tällä kertaa.
reinikaisen kanssahan taas pyöräytettiin.

8.38   1277 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Hagi 20.02.2007
Kokonaisuutena tykkään. Sen verran yhdyn pariin edelliseen, että vaikka laulu onkin tulkinnallinen asia niin hieman ehkä pisti korvaan englannin ääntäminen. Tuossa toisessa kipaleessa ei enää, joten kronologista järjestystä tutkaillessa asiaan on selkeästi panostettu..joten se siitä. Kertsi on mukaansatempaava ja toimii varmasti keikoilla.
0   +1 +2
 
8
janiceps 08.02.2007
Minua ei tuo lausunta ainakaan kiusannut... lauluhan on todella tulkinnallinen asia. Enemmän haittasi tuo amerikkalaisen kuuloinen MTV -tyyli. Hittikamaa varmasti, omaperäistä ei. Hyvinhän tuo on tehty soundillisesti ja muuten. Mutta ei kyllä herättänyt oikein mitään tunteita.
0   +1 +2
 
9
HeartlessLeper 08.02.2007
vitun hyvä biisi :)
Minusta toi lausuminen on just sellasta ku sen pitää ollakki.
eipä sitä paremminkaan saa.
Soundit ja kaikki on hyvää :P
Kyllä tällä pimpsaa irtoaa ;D
0   +1 +2
 
conjoiner 07.02.2007
ihan kiva biisi, mutta en suosittelisi englanniksi laulamista jollei osaa englanniksi lausumista. itseasiassa en suosittelisi englanniksi laulamista ollenkaan ku on näin hieno oma kielikin.
0   +1 +2
 
Infratuna 12.11.2006
Hmmm.. Heikko kielten ääntäminen peittoaa kaiken hyvän. Ikävä kyllä. Johtuako siitä, että kieli jolla biisiä tulkitsee ei tule luonnostaan, vaan sen ääntämiseen joutuu kiinnittämään huomiota. Jaa'a. Soundi, soitanta ja sävellys kelpo kamaa (Y)
0   +1 +2
 
8
Meanwhile... 11.11.2006
Hieno on miehellä ääni ja soittokin kulkee. Helvetin hienoa poppismelodiaa. Lausuntaan ja engl. kielen painotuksiin kannattaisi kyllä jatkossa keskittyä.
0   +1 +2
 
8
otto12 10.11.2006
Aika hyvältä meiningiltähän tuo kuulosti.Etten sanoisi hittikamaa!
0   +1 +2
 
MarkkuVee 16.12.2007
Kyllähän sitä tämäkin kuunneltiin.. ja parempi puolihan tässä tulee esiin! Rumpali päästelee olantakaa ja ääni aukee hiukan paremmin Tonight > My Dreams , mutta kummatkin ovat omalla tavallaan nokkelia näpyttelyjä.. My Dreams kantaa esiin yhtyeen pehmeät puolet ja tuo myös hyvän kuvan nautittavasta musiikista. Tonight ( lyhyesti ) lupaa käsiennostoa ilmaan! Hienoa taiturointia Rock :n kanssa rajalta toiselle, vaihtamatta tyylilajia. Musiikin antimia on käytetty hyvin! Hyvin pieniä mokia saattaa kuulua biisissä, mutta ne katoavat mielestä sen pidemmin mietiskelyin kun hyvä fiilis valtaa!

Lainaus: " HUONOA lausuntaa.Laulu oli muutenkin aika keskinkertaista suomituubaa mitä kuulee Idolsin karsintoja myöten ihan tarpeeksi. "

Laulu sopii hyvin soiton sovitteluihin ja ääni kantaa mukanaa selvää sanomaa, ei sitä kaikkea aina voi saada. Asennetta pojilta kyllä löytyy ja luulen että se heidät kuljettaakin vielä pidemmälle. Ainahan sitä kehittyy!

- Menestystä jatkoon
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat