SEX WITH ANGELS

DIRTY CLUB | 05.01.2007 | Hard Rock
6:10

Dick Sniperin oma elämänkertaa!!!
Michael Force loukkasi kätensä (jäi kahden mirrin väliin) kitarassa tuuraa Dickin veli RANDY SNIPER!!!!

9.17   2542 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
jimbow 05.04.2007
Intron jälkeen sydän melkein pakahtui kun odotettua mahtipontista hypetystä ei musiikki aivan kyennyt täyttämään. Melankolia soi kyllä hienosti. Soolossa tuntuisi maistuvan tiluttelu enemmän kuin punainen lanka. Soitto kuulostaa kyllä hyvältä, kuten yhtyeen aikaisemmissakin tuotoksissa on tapana ollut. Äänityksen taso on siis mitä mainioin ja instrumentit ovat selkeästi kuultavissa.

Nyt oli dick saatu sidottua paikoilleen, eikä äänityksessä kuulunut epämääräisiä kolahduksia. Vokalisti kyllä yritti, mutta nyt kuulosti siltä, kuin jokin estäisi miestä/poikaa antamasta kaikkeaan, ehkäpä enemmän miestä/elämää ääneen niin aavistuksen parempi tulisi. Taustalaulu kertosäkeessä on tunnelmaa mukailevasti onnistuneen haikea.

Mainio biisi, joka kantaa kestonsa yllättävänkin hyvin.
0   +1 +2
 
10
Rikhard Black 09.02.2007
jumalauta!!!!!!!!!! erittäin hienot epis-kitarat JA ei haittaa yhtään. Dick Sniper ei petä laulussaan koskaan. Tämä vaan on kuumaa. Ottakaa haltuun bändi nimeltä Herätyskerho. Se on hengenheimolaisuuttanne. jyytyybistä löytyy. R
0   +1 +2
 
samuel väsy 11.01.2007
Rock Rock!
0   +1 +2
 
10
EKH 06.01.2007
Ei hemmetti. Ymmärrän Dick Sniperia täysin!! Tahdon olla kuin Dick!! Mies on jumala ja tulkkaa tuntomme kansan kielelle. Eikä ole omena kauas taas pudonnut suvussa, sillä Randy Sniper vetää sooloa niin imelään ja nopeesti että!!! Täydellinen suoritus taas Dirtyltä Clubilta!
0   +1 +2
 
10
makes69 06.01.2007
Jo pelkästään intron jäljee tuleva laulu saa kylmät väreet selkäpiitä pitkin menemään. Tämä on oikeaa rock´n rollia!!Menee Mikserin parasta soittolistalle!!
0   +1 +2
 
10
Kfied 06.01.2007
Dear boys:

Valehtelemattahan se kai on paras, eikös?
Niin kai sitten, uskon ainakin niin.
No, toki myönnän rakastelleeni monasti enkeleiden kanssa ja olenpa joskus hässinyt jopa koko maailmaa. Olen toki tuntenut myös kokonaisten populaatioiden siirtyvän elämän talouspaperiin ja sitä kautta roskakoriin. Miksi? MIKSI?

Mitä turhuutta!!! Miksei kukaan välitä enää mitään mistään? Luonto? Yhteiskunta? Tiedekunta? Ja minkä takia Sinä, minä ja hän ollaan menty Autiotaloon kaivamaan sen jonkun BeeGeeseistä HK:n (tosi) Sinistä, kun vaihtoehtona olisi ollut antautua Saastaisen Klubin (faijani sanoo niin) hiukan väljempään huumaan mun kanssa? Dingo ja Nipa (Nippe) muka turvallisempi? Vitut! Entä mun Levi's Jeanikset? Ne on mustatkin.

HÄH???
Joo. OoKoo... Kai tämä on sellainen hätähuuto, mistä Uma Aaltonen on monasti puhunut. En mä mitään tietenkään oikeesti huuda ja jos huutaisinkin, niin en huutaisi tässä vaan mun gimulin kanssa ja DeeSeen poikien kanssa, jos se olis vaan joskus mahdollista
Kyllähän Sinä sen tiedät? Sä näet mun ajatukseni aina. Miksei mun gimma ota jo mua? Miks mun täytyy venaa siihen asti, että sen ripari on ohi?
0   +1 +2
 
10
rockmawasigeri 05.01.2007
helvetin hyvä!
0   +1 +2
 
9
Fantasy music 06.01.2007
en ihan ekakuulemalta nielaissut,mutta toisen jälkeen alkaa uppoo jo .hieno soolo loppupuolella.rummut vetää hienosti.
0   +1 +2
 
10
Voi, jo alkumetreillä tunsin, tämä on minun tieni.

Minun musiikkiani, minulla on eväät joilla etenen kohti lavan reunaa katsomaan suurta nautintoa eli teitä, tietenkin.

Biisi on kuin taluttaja, suojelija, kantaja ja opas tiettömällä tiellä.
Tämän mukaan osaa aina oikeaan suuntaan eli bileisiin.
Niihin dirtyimpiin.

Omaelämäkerrallisuus kerrostuu tässä kauniiksi kokonaisuudeksi, surua, iloa, nautintoa ja lohduttoman runollista tarinaa, jonka alkuperästä moni voisi olla montaa mieltä, mutta vain yksi tietää totuuden eli te.

Muut miettikööt maallisia, kun te olette taivaallisissa sfääreissä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat