Adventures of the Battleship Rymdfjäder

Disintegr8 | 09.03.2008 | Experimental
3:46

Kunnon chiptuneavaruusmeiningistä on ollut hieman taukoa mutta nyt se tekee voitokkaan paluun. Vähän kehnosti miksattu tällä hetkellä, levyltä löytyy sitten enemmän työstetty ja tietysti parempilaatuinen versio.

9.33   562 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=321882
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Epoche 06.10.2009
Pelästyin tot basarii, kamala vehje sillai hyväl tavalla! Todella häiriintynyt biisi tavallaan, eli siis hyvä. Tässä ei mikään häiritse, joten vähän ihmettelen mikä on huonosti miksattu.
0   +1 +2
 
10
Helvetin kova basso tykki päällä siinä taustalla kevyehkö soundi joka tekee erilaisia jänniä melodia kuvioita toistamalla... Sitten päälle pistetään Super Marion pieruja jotka oikeastaan tekevät aika neuroottisen olo tilan kuuntelijalle... *irvistelee skitsosti ja fiilistelee...* Kellon lyömän rytmi tuo myös lisää pelottavuutta ja outoutta tälle biisille... Lopun arpeggiot kuulostavat vielä ihan mukavilta...

Hieman perverssi biisi loppujen lopuksi...
0   +1 +2
 
Begga(R) 09.03.2008
Intergalactinen chiptuneindustrialbiisi on lähetetty satelliitin mukana avaruuteen ja se soi nonstoppina kaikille olioille jotka jollain tavalla sen biisin kokevat.

Mieleeni tulee N64:lle julkaistu Blast Corps-peli, jossa ajetaan teollisuuskulkuneuvoilla ja jättiroboteilla. Tehtävänä on tuhota kaikki rakennukset jotka tulee vastaan ja antaa esteetön kulkusuunta ydinrekalle joka on lähtenyt liikkeelle "omasta tahdosta". Taustalla kuulee juuri tämäntyylistä musiikkia ja EBM/industrial/technoa. Hienoa meininkiä.
0   +1 +2
 
MKDELTA 09.03.2008
Aika veikeästi muuttuu tollasesta synkästä ilosemmaksi ja sitten takasin ja sit taas takasi siis öö...vaihtelua riittää kiitettävästi. Kiva tuo kirkonkelloääni ja nuo lopun pädit. Kovaa tasabiittijönkkää. Ei ole ainakaan tylsää. Jos pitäs jostain nipottaa, niin ehkä olisi voinut käyttää jotain muitakin chiptunesoundeja ku pelkkää sahaa, tai sitten jotain vähän monimutkasempia soundeja, mut hyvä tietysti näinkin.
0   +1 +2
 
9
Turkilas 10.04.2008
Aikas tiukka avaruusmatka tämäkin. Pelisoundien tilutus tanakan biitin päällä kuulostaa äärimmäisen pätevältä. Mahtipontisia kuoropadeja ja kirkonkelloja voisi viljellä enemmänkin...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat