Escalate The Thrill

Distractress | 03.09.2009 | Heavy Metal
4:13

Demon toinen rälli. Jytää.

9.33   826 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Holic 14.02.2013
Hetkinen tämähän on vanhempaa kamaa, kuin Frail ja Prevalent Disease. Meikäläiselle taitaa upota tämä Old Skool Distractor uudempaa ja "kaupallisempaa" materiaalia paremmin. Tässä tuntuu olevan meininki kohallaan ja perusasiat eli soitto, saundit, biisi kohdillaan. Ja oivallista puhdasta lauluakin kuullaan. Onhan tää nyt aika kuningasta ja mikä olisi hienompaa, kuin kuulla 2:31 kuolleita nuotteja kitarasta. Oikein hyvä meininki.
0   +1 +2
 
9
spit_back 19.05.2011
Kirjoitan nyt tähän biisiin tämän kommentin, mutta ainakin tästä ja ylemmästä tämmöstä:
+Mielenkiintoisia eri kohtia kaikilla soittimilla (myös laulussa)
+Jännät soundit, vaikka eivät maailman omalaatuisimmat
+Iskee alusta loppuun
-Basso saisi olla pikkuisen kovemmalla tai bassotaajuuksia yleisesti voisi ihan pikkuisen nostaa, että tulisi enemmän semmoinen ympäröivä fiilis (ainakin "kertseihin").
0   +1 +2
 
Mr Fobias 14.10.2009
Mikäs mulle nyt tuli? Biisi on hyvä ja jyrää eteenpäin, mutta tulee sellainen väkinäinen tunne. Runttausta lisätään runttauksen takia ja väliin kevyempää osiota ja kikkailuja. Loppua kohden parani huomattavasti, mutta tuo alku ei välttämättä antanut lupaa ilmoittaa hyväksyntä.

Nyt kun on useampaan otteeseen kuunnellut, niin alkaa jo kunnolla toimimaan tämäkin biisi ja kyllähän se energisyys ja tekemisen ilo/meininki välittyy. Biisi kokonaisuutena asettuu meikäläisen asteikolla hyvän ja kiitettävän välille:)

Miksaus jatkaa samaa rataa kuin demon "hittikin", mutta tässä jotenkin häiritsi välillä tuplabasarin nopeet tykytykset alkaen n. 2.40...kohdalla, (kuulokkeet?).

Yes. Energistä!
+2   +1 +2