Blue world (2003)

Distrance | 29.12.2007 | Trance
3:23

HUOM! Kyseinen ralli on sitten tosiaan vuosimallia 2003, että äänimaailma on sen mukainen :) Biisi on tehty fruityloopsin versiolla 3.0 ja sen huomaa. Tämä oli sitä aikaa kun vengeancen "perus-trance"-samplelätyistä ei ollut tietoakaan, ja 3xOsc oli jotain todella ihmeellistä ja uutta. Tässä on siis käytetty pelkästään fruityn omia eväitä.

Elikkä, kyseessä on ensimmäinen biisi jonka aikoinaan mikseriin laitoin, silloiseen djwesku- projektiin. Kuten profiilissanikin olen kertonut, biisi sai silloin varsin kylmän ja vaisun vastaanoton, ja poistin sitten koko projektin, jossa ei ollut yhtään fania.

Nyt kuitenkin päätin joulun "kunniaksi" (LOL) laittaa tämän nostalgisen rallin tänne. Omaksi, ja niiden iloksi joita ehkä kiinnostaa sekä loppujen ihmisten harmiksi. En tälle mitään kommentteja tai arvosanoja varsinaisesti odota. Sattumalta tämän itsekin arkistoista löysin.

Hyvää loppuvuotta ja parempaa uuttavuotta! :)

9.11   5215 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

IgeBoy 06.04.2013
Aivan sairaan mahtava! Ei löytyny YouTubesta kaikkia kappaleita niin tulin tänne. :)
0   +1 +2
 
9
Nick0 30.03.2013
Kovaa settiä!
0   +1 +2
 
Henzo97 03.08.2010
Tosi hyvä kappale vaik onki vanhempaa.
Oli kännykäs pitkän aikaa soittarina. :D
0   +1 +2
 
9
Holmström 29.01.2008
Tunnistin idean samointein... jokaisella on se joku oma juttu täysin veressä.. alkutuotanto vs nykyhetki.. Kyllä saa radikaalisti muuttaa linjaansa jottei muka tunnistaisi tekijää edes jollain pienen pienellä säväyksellä.. Huikeeta...
0   +1 +2
 
Aurisgale 07.01.2008
Hehe... Luulin että täällä oli jotain uutta=) Tälläiset nostalgia-plätyt on mukavia siinäkin mielessä, että ne toimivat erinomaisesti kehityksen virstapylväinä. Toteutusmielessä tämä ei ole ollenkaan hassumpi tuotos, jos ei kuunnella niin paljoa soundien laatua. Offbeat-basslinen soundi tekee tämän jotenkin vain vaisummaksi, mutta eikös sitä vieläkin rääkätä biiseissä ihan kyllästymiseen asti.

Kyllähän tuota ja taitoa kuitenkin on läytynyt aikaisemminkin. Nyt vain soundaa monta kertaa paremmalta nykyiset ja hyvä niin=) Mut jos miettii mitä fruityn peruskokoonpanolla saisi aikaiseksi, niin tämä on siihen nähden todella korkeatasoinen tuotos. Parempaa tuotantovuotta 2008!;)
0   +1 +2
 
9
djaero 30.12.2007
Tä on itseasiassa tosi hyvä biisi.
0   +1 +2
 
m1ze 29.12.2007
Latailinkin joskus tämän senctionzista, ja ellen erehdy nii hiukan parempi soundimaailma tässä on kun ko. versiossa. Tässä on kyllä kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan tarttuva soundi..:) Ei tietenkään pärjää noille siun uusille mut outoohan se olis jos pärjäis.

Jeespoks kyl huomaa tässä muutamassa vuodessa tapahtuneen kehityksen ja toisaalta myös sen että kyl tämän Distranceks tunnistaa vaik ikää onkin. Että on sullakin se jokin oma juttu toss musas :D

Hauska olis kuulla muitakin vanhoja biisejä sulta... Jostain 2005 alusta muistuu mieleen ainakin semmonen ralli ku Ruthless. se oli kovaa kamaa se ;) Mut hieno ralli kummiskin, kyl tää mikseris keskivertoo parempaa kamaa on. Mut jätänpä silti arvostelematta
0   +1 +2