Slime - I feel so lonely (Distrance remix (feat M1cH0)

Distrance | 03.09.2006 | Trance
3:55

Jees elikkä tässä remix slimen loistavasta biisistä. Käykää ihmeessä kuuntelemassa orginaali osoitteessa www.mikseri.net/slime

Kiitokset slimelle mahdollisuudesta remixata.

M1cH0lle kans isot kiitokset avusta tämän biisin kanssa. Melkoinen nimihirviö tää biisi :)

9.25   11299 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

5
T1mo 29.03.2011
Todella hyvää kuultavaa muuten mutta sitten lässähti kun tuli laulu.
Jos tekisit hard-trance remixin ilman laulua nii olis hyvä. muuten hyvä bassline ja muut soundit, etenkin toi melodia.
0   +1 +2
 
Aurisgale 19.09.2006
Kylläpäs täälläkin kuulostaa hienolta. Napakan happoinen bassline, hyvä meno ja laadukasta soundia tarjotaan urakalla. Hiukan vokaalien leijuva epätarkkuus käy kuuntelussa korvaan, mutta muuten biisin on hienosti sovitettu yhteen. Kertsi on myös melko tarttuva. Vokaalit ovat muutenkin kauniit, mutta joku noissa autotunemaisissa pitchauksissa vie huomiota.

Rakenteellisesti on myös hyvin jätetty tilaa vokaaleille, sillä nehän tässä on selvästi pääosissa. Biisi mukailee melko varmasti, mutta se ei ole paha asia. Varsin tarttuvaa kamaa tämä on silti.

Useamman kerran tässä tätä kuunnelleena alkaa tottumaan irrallisiin vokaaleihin... hassua, että ne alkavat kuulostamaan olevan enemmän paikoillaan? Saha leadit toimivat virkistyksenä söpöilylle ja tuovat vaihtelua. Toteutus on rautaa täällä... niinkuin aina sinulla yleensä=) Pituus on tämän tyyliseen juuri oikean mittainen, vaikka saattaisin joskus kitistäkin pituutta lisää... (ehkä sillä pitää kompensoida minun jotain=D) ...väsyneenä kommentoi outoja^^

Kaikinpuolin kiitettää rallitusta. Perkule... saankohan nyt taas unta, ku jäi soimaan tää päähän=/ Edellisenkin yön valvoin ja aamupalaksi buranaa... joo... kyllä mä raahaan itteni nukkumaan...

Onneks hullu ei voi tulla enää hulluksi=) ennenkuin mopo karkaa käsistä, niin pitää sanoa - "keep it up!"
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 16.09.2006
Noniin, tuttu biisi kyseessä mistä löytyy omakin versio. Ensimmäisenä huomio kiinnittyy vokaaleihin, jotka alkavat aina liian myöhään tuon ekan osuuden aikana, toisaaltahan tämä toimii, mutta osa kohdista on sellaisia että tulee mieleen kyllä iso keskeneräisyys. Uskon kuitenkin että tämä on tarkoituksellisesti tehty, mutta se ei tuossa ekalla osuudella pelasta sitä kömpelyydeltä. Muuten vokaalit ovat oikeilla paikoillaan ja nautittavuus on eri luokkaa.

Tuntuu että tästä puuttuu korkeita taajuuksia, joten niitä olisi voinut lisätä, olisi tuo kertsikin ollut vähän selkeämpi, kun nyt se on vähän puuroinen. Leadissa ihan tehokas soundi, mutta linja on keskinkertaista ja tylsähköä. Breakbeat mukava lisä taukokohtaan.

Kokonaisuutena keskiverto kappale, ainakin mun korviin, mutta kyllä se aina alkuperäisen päihittää, jokaisella osa-alueella. Hyvä että vokaalien "s" suhinat on saatu aisoihin vaikka se ihan hitusen syökin kirkkautta niistä, itsellä oli noiden kanssa ongelmia ja eivät onnistuneet ihan niin hyvin. Groovi kappale, jossa on menoa, mutta joka kuitenkin hukkuu sinne perusmassaan.
0   +1 +2
 
10
Zeismic 15.09.2006
kymppi rummuista :]
0   +1 +2
 
9
matrix82 13.09.2006
Tykkään!
0   +1 +2
 
10
ScapeD 13.09.2006
Ei jumalauta mikä biisi jyystää kolmatta kertaa läpi tällä on sitä jotain joka toimii hoppi jätkänki kohalla.
0   +1 +2
 
P-Mies 11.09.2006
ihan hyvät äänivarat on biisissä..!
mukavat jytkeraidat mukana.
ihan hyvä!
0   +1 +2
 
DJ Smash 10.09.2006
Vähän tälläistä peruskamaa, mutta kuunneltavaa silti. Kiksu potkii hyvin, ja melodiat kuulostavat hyvältä, kuten myös lauluäänikin. Ehkä hieman enemmän tämä voisi poiketa alkuperäisestä, mutta hyvähän tämä on :) Hieman tuntuu että loppuisi kesken eli tosiaan pituutta hieman lisää. Niin ja breikkiosuus on hieno :)
0   +1 +2
 
Anssi H 10.09.2006
Hyvin potkii ei voi muuta sanoa. Kick meinaa pomppia vähän liikaakin, mutta kyllä amikset tykkää jumpsutella :P. Melodiat ovat hyvät. Vokaalit menee vaa ehkä musa vähä nuotinvierestä tässä. Ei oikee välillä sovi mukaan. Tossa 2.10 tuntuis etä laulu on ihan irrallaan. Muuten popittaa tosi mallikkaasti! :P
0   +1 +2
 
10
Itapuoli 04.09.2006
+basso linja tiukka
+kaunis ääni laulajalla
+monipuolinen äänmaailma
+hyvä
-lyhyt kestoisuus

Mukavaa kuunneltavaa..ei keksiäläisyys puutu.
mahtavasti käytetty efecteja ynm...
tätä tulee kuunneltua vielä monet kerrat.
kokonaisuus tiukka 10
=)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2