Urban Evolution

Distrance | 19.06.2005 | Trance
3:49

Sainpas vihdoin tämän biisin valmiiksi. Työtä tämä vaati aika paljon ja onhan edellisestä trance-julkaisusta vierähtänyt jo montamonta kuukautta. Kannattiko odotus sitten, sen päätätte te... ja minäkin tahtoisin mielelläni tietää :)

Käykää tsekkaamassa Dj RefleXin remix:

http://www.mikseri.net...

9.04   8377 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

9
Dj ZizaFizz 23.09.2005
Biisin alku muistutti niin paljon WarpBrothersin teoksia että oikein livettää..
Basso samainen minkä voi pongata WB biiseissä ja monissa muissa HYVISSÄ biiseissä :) Tempo oli ehkä hieman laiska aluksi mutta loppujen lopuksi nousua oli jonkun verran koukun tullessa sekaan..
Päämelodia jäi soimaan päähän ku iskusta..
Hyvä teos jota voi useampaankiin otteeseen kuunnella..
GW
0   +1 +2
 
8
techrono 16.07.2005
Saundit ovat kyllä tässä biisissä niin kohdallaan kuin vain voi tälläsessä jytkeessä olla. Leadit toimivat ja biitti potkii mojovasti. Kritiikkinä täytyy sanoa että melodioissa ei kyllä turhaa omaperäisyyttä ole käytetty, melko peruskiksulinjalla mennään. Sellaista koukkua jää myös kaipaamaan mikä tekisi tästä tehosoittohitin. Nyt ei tällaista jaksa montaa kertaa kuunnella.
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 04.07.2005
Aijai... tässä kyllä on mukavan kuuloista musiikkia kyllä kerrassaan. Tässä on just tällaset hyvät trance melodiat mitä biisistä nyt voisi löytyä. Kickin toivoisi potkivan vähän paremmin ja sinne taustalle liikaa, mutta ei tämä huono ole. Biisin kyllä ei ehdi kyllästyä mukavasti löytyy monipuolisuutta aina joka osa alueella. 9pistettä.
0   +1 +2
 
9
m1ze 01.07.2005
Jaa että tämmöstä uutta...:D Alku lupaa hyvää, ja kieltämättä hyvä trancekiksuttelu tää on. Tosta trancearpista tuli kuunnellessa etäisesti mieleen toby emersonin raindrops. Eli hemmetin hyvä tää sillo on mutta taso on hieman laskenu esim. verrattuna ruthlessiin. Kick oli mun mielestä erinomainen.

Jos kerkeet ni käy tsekkaa mun Butterfly radio edit, ellet ole jo...
0   +1 +2
 
8
Jammin Benjammin 29.06.2005
Alku kuulostaa laadukkaalta Warp brothers-kamalta.. Melodia toimii.. Läskimmät haitsut ja kläpsit ois nostattanu tätä mulle enemmän. Kaikki äänet pääsee kyl aika hyvin esiin, rehtiä trancea:).
0   +1 +2
 
Iletys 29.06.2005
Odotus kannatti. Hemmetin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
10
cj.6 27.06.2005
tulee ekaks joku daruden remiksi täst mielee...alust lähtee hyvin eteenpäin..iso plussa tulee tost hyväst rumpuloopist joka on aika groovaava..liidi saundi kans ja toi hiljanen kohta on hyvä jossa toi liidi tulee hyvin 2 minsa kohdal..tosi hyvä biisi tää on
0   +1 +2
 
DjLime 21.06.2005
Aivan loistava tuo humina bass, mutta itse basarissa olisi saanut olla vielä enemmän napakkuutta niin olisi aika loistavaa. Melodiat eivät oikeen pelaa tuon basson kanssa yhteen, kun ne ovat enemmän melodisen trancen tyyliset ja taas basso muistuttaa enemmänkin näistä warppareiden ja picoton tyylisistä täysin toisentyylisistä jytkytyksistä. Melodiat on muutenkin vähän turhan yksitoikkoiset ja soundeiltaan turhan diskanttivoittoiset. Alku lupaili kunnon höystöä, mutta loppua kohden oli vaan pakko todeta, että perusmassaan hukkuu tämäkin tuotos. Edes parin kuuntelun kerran jälkeen tästä ei jää oikeastaan mitään mieleen.
0   +1 +2
 
7
Seburban 21.06.2005
Rummut potki hyvin mut en oikee muute tykänny biisist. Ainoastaan peritaatteessa pidin vain Padeista jotka tulee ennen ketro säettä...
0   +1 +2
 
9
Dacia 20.06.2005
Alusta tulee mieleen 90-luvun lopun techno/hardcore, biisiin loppupuolella alkaa soundaamaan enemmän 2000-luvulta. Kiinnostava yhdistelmä vanhaa ja uutta soundia. Tämä on kyllä omassa lajissaan todella hyvä kipale! Hyvä ja kiinnostava rakenne. 2.18 alkava taustamelodiasoundi on todella suttuisen kuuloinen. Bassoalueen miksauksessa vielä tekemistä, aika suttuinen ja tukossa sekä erotttelevuutta täytyy saada yleisilmeeseen.
- Blue Eye -
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat