Synti

Division XIX | 12.02.2007 | Melodic Metal
4:43

Tästä alaspäin listalla siis divisioonan historiikki alkaen edellisestä omakustannelevystä nimeltä Iisakin Kirkko vuodelta 2005.
Kaksi tämän lätyn biisiä on mennyt jo listataivaaseen! Tässä levyn avausraidassa on varsin miehekästä runttausta. Monenlaista tunnetta tässä kipaleessa, sillä miehilläkin on tunteet... varsinkin petetyillä... Soundit on kehnot, sille ei voi mitään.

8.30   5628 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Snacke 17.02.2010
soundit on hyvät musta, jotka toisin väittää voi ostaa isommat kaiuttimet. mahtipontisuutta riittää ainakin. mulle tulee sauna-leffa mieleen, en tiedä miksi, mutta tulee. kenties teema synti ja jotenkin miekan ja kirveen kanssa taistelemiseen sopivat melodia- ja sointumaailmat tämän mielleyhtymän taustalla. 2:50 säkeistö jotenkin selkeämpi laulu kuin aiemmat, kuuntelin uudestaankin ettei vain tottumisesta soundiin ole kyse, ja se on laadukkaampi kuin aiemmat, selkeä, artikuloiva ja jotenkin vähemmän nipussa kuin aikaisemmat.
0   +1 +2
 
9
Lesko 18.10.2009
Kirjotin vaikka mitä paskaa tähän, mutta pyyhein ne, koska siinä ei ollut järkeä. Alussa tuntuu, että rummut jotenkin menee perseelleen, mutta toisella kuuntelulla ei ollut enää sitä tunnetta. Ihan vitun hyvä biisi. Tuosa yhdestä osasta tuli mieleen Moonsorrow ja laulajan murinat on pirun hyvat ja kaikkee. Annan ysin, koska tästä biisistä tuli sellainen potentiaali esille, että sääsätä sen kympin teille jatkossa. Tulisin keikalle kyllä aivan varmasti.
0   +1 +2
 
8
Fillari 30.04.2009
Ompa jyrä musaa, itse en tätä genreä diggaa ihan kybällä, mutta tämä on hyvin tehty, tiedän yhden kaverin, jolle laitan tämän bändinnimen heti, diggaa varmasti. Tuo akustinen osuus tässä rankan osan välissä mielenkiintoinen. Katuuskottavaa menoa, annan nyt 8 vaikka oamssa genressään tää onkin varmaan 9. Miinustaminen johtuu artikulaation epäselvyydestä rankoissa kohdissa, mutta muuten kova veto.
0   +1 +2
 
Dexteri 30.01.2009
Varsin uskottavan kuuloista Metalli musaa ja peräti Suomenkielistä. Tosin en saanut mitään selvää tuosta sanoituksesta.
0   +1 +2
 
sake85 26.08.2008
kappaleesta pidin ja soitosta. örinä oli yes siltä osin, että sanoista sai paikoitellen selvää, mutta toisaalta siihen olisi kaivannut snadisti lisää voimaa. Meni se näinkin. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
Grazy Mama 23.11.2007
Ei meikäläisen genreä eli jätän tähän kommenttirinkiin arvostelun sellaisille jotka genren tuntee.
0   +1 +2
 
8
Hatesociety 07.11.2007
Genre ei ole lähellä syräntäni mutta onhan se kiva arvostella :)
Temmon vaihtelu on mielenkiintoista seurailtavaa.
Vokalisti on kyllä oikea henkilö tähän pumppuun.
Kitarat vähän turhan,Jotakin,Ei oikei nappaa.
Hieno biisi kokonaisuudessaan.Moonsorrow/Ensiferum tyylinen meininki tuntuisi olevan läsnä koko humpan.
Kun monipuolista musiikkia tunnutte tekevän niin oisitte hommanneet sen pimpin tähänkin laulamaan.
Eipä kummempia,Keep going!
0   +1 +2
 
pohjolanvalkeus 27.09.2007
Hyviä sointukulkuja on sahauksia ja akustisissa osissa. Moonspell-tyyppisiä virityksiä suomenkielisen metalliin onnistuneesti käännettynä. Ei muuta kuin jatkakaa.
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 30.08.2007
Nyt kuulostaa tosi tutulta. Olenkohan kuunnellut tämän kappaleen joskus aikaisemmin vai muistuttaako jotain muuta kappaletta. Noh, sitä emme saa koskaan tietää :D . Aika tiukkaa soitantaa ja ok riffejä. Mukavasti dynamiikkaa haettu näillä kohtavaihdoksilla. Laulu on hiukan turhan perus... joku muu kuin kurkkuärinä voisi toimia paremin.
0   +1 +2
 
Art Alta 26.08.2007
Ei iske sitten tämmönen mättö ollenkaan. Hyvin on ja pieteetillä tehty. En osaa arvostella.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 7 8 9

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta