Underground

Dj Annez | 31.08.2004 | Melodic Trance
3:00

Tässä teille uusin biisini. Kaipaa ehkä vielä pikkasen viimeiselyä... tai no...te saatte päättää.

8.64   2012 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
ArrestKulak 11.02.2006
Hieno energinen rallatus. Leadin kanssa sais säätää ettei jää liian pehmoks.
Muuten onkin aika hyvää settiä saatu aikaan. Voksut olis kyl aika hieno lisäys tämmöseen rallatukseen.
0   +1 +2
 
9
Antibiootti 09.12.2005
onjoo hyvä biisi. luulempa että kaikki kommentoitava on jo sanottu..
sanoisin että... tai no.... vittu hyvä biisi :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 31.08.2005
Minun korvaani jokseenkin househtava kicki kuulostaa mukavalta. Liidit ovat peruskiksuhuttua jotka eivät tarjoa mitään kummempaa. Rytmiikka on kiksuksi kohtalaista, vähän muutakin yritetty kuin vain pelkkää liidihuminaa ja basari-haitsu-töksyttelyä.

Mutta joo. Kaipaisi persoonallista ilmettä ja soundimaailmaa, tällaisenaan kovin tavanomaista, ei ole mitään sellaista elementtiä joka erottaisi tämän jokaisesta toisesta kiksubiisistä.
0   +1 +2
 
9
Anssi H 23.07.2005
erittäin energinen hyvillä soundeilla varustettu alku.
basso ja kick on jytäkkä.
biisi on ehkä liian lyhyt, tarvitsee pituutta.
hyviä leadeja kyllä löytyy!
aika pro kamaa. ;)
0   +1 +2
 
9
DJ Mindtrick 11.02.2005
Yllättävän hyvää materiaalia ..ja etenkin nostan hattua sille että fruityilla väännetty :) todella menevät melodiat...ja vokaalit kyllä sopisi tähän melkein kuin nyrkki silmään... esimerkillistä jälkeä :) toivottavasti saisi jatkoa tälle biisille sillä tuntuu että se töksähtäisi seinään..tiijä sitten
0   +1 +2
 
10
DJ Domus 13.12.2004
Aika jeesss biisi.....
0   +1 +2
 
8
Protush 26.10.2004
jees rummut ja mukavan nopeatempoinen aloitus! saundeissa on pientä hiomista kaikilta osin mutta onneksi ei mitään pahoja puutteita ole.. voksut tosiaan olisivat paikallaan tähän biisiin.. kuullostaa hieman tyhjältä kun ei edes spiikki efecktejä ilmaannu.. tai jos ei voksuja ole saatavilla niin joku vahva ja koukuttava leadi voisi korjata asian.. tuohon masteroimiseen kannattaisi hankkia joku erillinen ohjelma niin lopputulos paranisi.. ideaa biiseissä toki on ja hyvin biisit toimivatkin..
0   +1 +2
 
9
Kaikki tuntuvat ihmettelevän mitä tästä biisistä puuttuu, vastaus on varsin yksinkertainen: Vokaalit. Biisin rakenne suorastaan huutaa voksuja! Mutta mistäs niitä saa? Lähikaupasta ei taida löytyä... Itselläni on vähän sama ongelma. Caater tuli tästä biisistä vahvasti mieleen.
0   +1 +2
 
8
DJ-NIZU 08.09.2004
Alusta en niin hirveesti pidä mutta sen jälkee tää biisi alko kuulostaa paljon paremmalta mutta, mutta kyllä jäin jotain tästä hiukan kaipaamaan mutta hyvä näinkin 8 pistettä.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 05.09.2004
Energinen alku biisillä ja meno jatkuu saman malliin. Melodiat toimivat kyllä hyvin, mutta se kunnon iskevyys jää kuitenkin uupumaan, vaikka soundit ovatkin varsin hyvän kuuloiset. Rummut toimivat kyllä moittettomasti, kick potkii hyvin ja muutenkin soundit toimii. Rakennekin aika lailla kunnossa. Sopivasti vaihtelua löytyy, sisältöä saisi olla ehkä hieman enemmän. Biisin pituus on kyllä sopiva, ehkä hieman pidempikin olisi saanut olla, radio-edit mittaista selvästi. Kokonaisuudessaan tämä on varsin hyvän kuuloinen biisi kyllä, mutta jotakin iskevää tähän kaipaisi vielä mukaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat