Let's Do This!

dOob | 21.10.2007 | Hardcore
4:19

Jotain todella vanhaa matskua :D oli pakko laittaa tänne.

Varoitan: Tämä on vanha kappale joten saundit on mitä on.

Ja joo tää on mun tribute Leeroy Jenkingsille :P

Allright. Thumbs up lets do this!

8.00   606 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 298989 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Cylenth Vision 27.10.2007
Toi alku speacki on ihan ok, sopis kyl ennemminkin johonkin Psyke kappaleeseen. En ole koskaan ollu Hardcoren ystävä joten täytyy sanoa ettei tämmöinen kyllä minuun uppoa...

En viitsi sen enempää tästä sanoa kun genre ei ole niin tuttu mulle...
Alku spiikki oli ihan OK! Sitä kannattaa kokeilla psyke kappaleeseen niin vois kuulostaa aika hyvältä...
0   +1 +2
 
Noison 21.10.2007
Päätin nyt kommentoida tätä kun en oo näköjään aikasemmin kirjotellu mitään näistä sun biiseistä. Aika mielenkiintonen kokonaisuus kyllä. Jännää delaylla maustettua vokaali säätöä ja tommosta mukavan tasasta core tamppausta. Vähän kyllä tuo alun lätinä tympäsee, kun jatkuu niin tuhottoman pitkälle. Viel olis minuutin kaivannut ehkä lisää tuota varsinaista musa osuutta, sillä tuo alun puhe träkki vei kyllä aikalailla maun tästä, vaikka se ihan tyylikäs olikin. Ymmärrä kyllä, että ei ehkä ihan niin hyvin rämähtäny korvaan tää sillä tää kuitenkin on vanha biisi? Mun mielestä tää olis kaivannu jopa jonkun näköstä lisävaihtelua ja luultavasti pientä volyymien säätelyä. Voksut meinaan ottaa ikivästi kiinni jostain tuolta tärykalvon perukoilta ja alkaa kyllä kummasti sattua, vaikkei niin yleensä käykkään kun kuuntelen jotain vastaavaa. Soundit on kyllä sitä kivaa 90 luvun meininkiä, ja toimii jopa hyvin, mutta liian samanlaiselta kuitenkin kuulostaa kokoajan. Enemmän variaatiota ja jotain räväkkyyttä olis tähän tarvittu selvästi. Basarikin tuntu jäävän ton vokaaliaallon alle ikävästi niin ei oikein saannu mitään irti. Hyvä kuitenkin, että laitoit jotain vanhaa tänne sillä näitä vanhoja näperryksiä on aina kiva kuunnella, hehe. Tää on kyllä yllättävän hyvä, tulee jotenkin mieleen Euromasterssin Amsterdam, waar lecht dat dan, vaikka soundillisesti onkin ehkä hieman kehittyneempi kuin itse Hardcoren esi-isä. Lisää vaan näitä sun vanhoja tänne ja mielellään uusiakin. Näitä kyllä kelpaa ja jaksaakin kuunnella. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat