Inside My Head (there is only pain)

Dreadful | 07.04.2008 | Melodic Metal
5:00

Inside my head -demon nimikkobiisi!
kommentoi!

8.36   4968 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
solesurvivor 06.05.2008
Täällä on taas taottu tuttua Dreadful-laatua:) Laulaja on jälleen kerran kehittynyt ja nuo äkäiset kähinät lähtee kyllä niin komiasti, että oijoi. Puhdas laulu voisi olla vielä aavistuksen munakkaampaa, mutta noillä örinöillä mennään jo pitkälle. Soittokin pelaa oikein mallikkaasti, kuten aiemminkin, mutta biisi ei ehkä ollut ihan niin tarttuva kuin aiemmin, mitä jäin kaipaamaan.
0   +1 +2
 
9
lavascale 08.04.2008
perkeleen kova biisi \,,/ tykkään tästä melodisuudesta ja tietynlaisesta raakuudesta, kitarat kans toimii tosi hyvin :) laulanta mennyt ehkä mielestäni jopa eteenpäin \,,/
0   +1 +2
 
9
Azag 08.04.2008
Biisissä aika haikea tunnelma lukuunottamatta paria vähän iloisempaa riffiä. Laulu toimii mielestäni entisiä biisejä paremmin. Ihan hyvää melodista metallia. Biisin kokonaisuus on kyllä hieno. Kivat saundit ja syntikkahan tässä soittaa aika isossa roolissa. Kyllähän tämä toimii.
0   +1 +2
 
_monsteri_ 09.04.2008
Tällästä melodista death metallia poppikertseillä tehdään liikaa. hyvin on kyllä soitettu, lauluun örisevämpää menoa, plussaa alusta.
0   +1 +2
 
kiveenkahlittu 24.04.2008
Biisi lähenee jo diabloa ja In Flamesia. Laulu on yllättävän aggresiivista ja hieman tuskaisen kuuloista. Ei kuulosta samalta dreadfulilta, kuten vanha mutta ei tämäkään huono ole. Biisissä on ehkä hieman sitä samaa, joka van toistuu. Erillaisuus on hyvä ja tässä oiva esimerkki siitä.

Kyllä tätä biisiä tulee kuunneltua vaikka se ei vielä ole parasta Dreadfulia. Pojat pitää lipun korkealla ja saman musiikkityylin, niin kohta katotaan teitä jo tuskassa
0   +1 +2
 
6
¤Verienkeli¤ 10.04.2008
Kun alun sade ja ukkonen ilmaantuivat kuuluviin, tuntui kuin olisin laittanut Black Sabbathin ekan levyn soimaan, ja sitten kitaroiden mukaantulo tuntui aivan The 69 Eyesin Brandon Leeltä - kuten edellinenkin kommentoija mainitsi. Hivenen kulunut efekti tuo ukkonen, niin tyylikäs kuin onkin.

Itse biisi sitten... kovasti tuntui siltä että kuultu on aiemminkin. Nätistihän se rullailee, laulu ehkei ihan täysin istu muuhun äänimaailmaan joka hetkellä, mutta silti. Syntikatkin olisi kivempi saada hieman voimakkaammalle siinä pimputtelukohdassa - ainahan jostain miksaussählingistä pitää kitistä :D Mutta miksi kuunnella tätä, samankaltaista on tehty jo niin paljon ja paremmassakin muodossa?

Kehitystä ja omaperäisyyttä niin homma lähtee luistamaan - niinhän se vain on jokaisen bändin kohdalla.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta