You and Me, When Do We Sleep?

Dreadful | 29.05.2008 | Melodic Death
3:07

Säv : Steel
San : Ville
Sov : Dreadful

8.40   5322 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
bassisti 02.06.2008
Hmmn. Dreadful on jännä tapaus. Mielestäni vanhat biisit ovat ehkä vähän "huonorakenteisia" mutta silti mukavaa riffittelyä ja oivaltavia sooloja. Nämä uudet taas sitten jylläävät eteenpäin huippusoundeilla ja hyvin suunniteltuina MUTTA tästä puuttuu jokin. Ensimmäiseksi häiritsee nuo rummut, tuo kertsin ja versien löysääki löysempi tuplattelu kuulostaa vain omaan korvaan niin hirveälle. Samoin fillit ovat aika karmeita.
Örinä on iha kivan kuulosta, paljon paskempiakin örisiöitä löytyy vaikka millä mitalla. Cleani taas on mitä on.
Sitten lisää tästä biisistä. Tuntuu ihan kuin se loppuisi kesken,tämä tarvitsisi sen soolon niinkuin joku sanoiki jo. Biisi on biisinään aika tasapaksukin, tuo c-osan (?) vinguttelu kuulostaa iha siistille, mutta sekin on lyhyt. Koskettimet säädetty sopivalle kovuudelle, plussat siitä!

Lisää fiilistä, muuten jees.
0   +1 +2
 
8
lavascale 29.05.2008
hmm, tässäkään mitään valittamista oikeen, laulu ehkä puskee vähän läpi mutta muuten oikein hyvä biisi tämäkin ... rummut on kivat ja saundit hyvät :)
0   +1 +2
 
9
ex-chijuhajuha 30.05.2008
Helvetti että örinä kuulostaa säkeistössä miehekkäälle. :)
Biisi on kyllä toimiva ja kaikesta saa selvää. Ehkäpä c-osaan oisin kaivannu jotain erilaista, esim kitarasooloa (prkl!) =)
Kertsi on helevetin hyvä.
0   +1 +2
 
8
kanzu123 30.05.2008
Noniin. Tässä biisissä oli sitten taas jo enemmän ideaa. Vaikka bändin radiosoittohaluiset kertsit hiukan häiritsevätkin, niin tämä biisi jätti jo paljon paremman fiiliksen paremalla sävellystyöllään ja jopa hyvillä ideoilla ja rakenteella. Eipä kummempaa, biisi jota jaksaa kuunnella. Puhtaassa laulussa on vielä parannettavaa, ja se onkin oikeastaan suurin syy, miksi nuo kertsi hiukan ärsyttävät. Örinä nyt toimi tässä biisissä mielestäni paremmin ja sitäkin on lupa hiukan kehittää.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta