Chimera

Dreamgazer | 20.04.2006 | Trance
8:21

Iso ja leveä.

8.67   665 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 201662 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Skybase 26.11.2007
No ihan ookoo mut diggaan tosta evoluutionista ihan kympillä.
0   +1 +2
 
10
FLUX 21.04.2006
...sori, edellinen kommentti oli tarkoitettu toiselle biisillesi, Evolutionille, kuuntelin biisejä ristiin vuoronperään ja meni kommentti ristiin ;)
No, kommentoidaanpa nyt myös Chimeraa: tanakkaa, järeää, komeaa -ammattimaista työnjälkeä ! Hieman eri keinot kuin Evolutionissa mutta päästään samalla varmuudella maaliin. Pitkää kaarta löytyy, kick + bass linessa väsymättömyyttä, armottomuutta. 'Iso Systeemi jauhaa, koneisto käy, liike ei lakkaa, matka jatkuu, jatkuu, jatkuu...' ;)
0   +1 +2
 
10
FLUX 21.04.2006
Tässä lennettin komeasti ja korkealla. Eeppistä tunnelmointia ja soundillisesti puhdasta äänimaailmaa. Tyylitajuinen, tanakka ja varmaotteisen uskottava kick + bass line. Melodiat maalailevan & melankolisen kauniita, melodiakaaret sopivan mittaisia ja kokonaisuuteen hyvin istutettuja/synkronoituja. Harmoniaa löytyy, tavaraa ei ole liikaa kehissä, biisin eri elementtien välissä on sopivasti tilaa; tämä avaruudellisuus - tilan tuntu - yhdessä soljuvasti ja itsevarmasti rullaavan kick + bass line osaston kanssa nostaa kokonaisuuden aidosti dynaamiseksi ja mittavammaksi kuin osiensa summa. Vääjäämätöntä liike-energiaa siis löytyy, hallittua tyylitajua samoin. Tässä on luotettu biisin kantaviin teemoihin, biisin hyvin toimivaan perusideaan, eli ei olla sorruttu turhiin kikkoihin, tehoja laskeviin itseisarvoisiin tehosteisiin, ei myöskään turhiin, itseisarvoisiin, pitkitettyihin suvantovälikkeisiin. Nautittavaa musiikkia, kaikki elementit kohdallaan. Kympin biisi :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat