Distrance - Delusion (Dreammachine Remix)

Dreammachine | 10.03.2009 | Trance
8:06

www.mikseri.net/distrance
--> Kuuntele hieno alkuperäinen biisi.

Eli tällä kertaa taas remixin merkeissä, herkulesmaisena yllätyksenä moukaroinnin kohteeksi joutui jälleen Distrancen biisi :) Normaalista tyylistäni poiketen pituutta on tällä kertaa varsin reilusti, lieneekö sitten hyvä vai huono juttu. Omia juttujakin nakkelin sekaan ainakin omasta mielestäni varsin mukavasti ja tuloksena on omasta mielestä yksi onnistuneimmista biiseistä mitä olen vääntänyt.

Btw, saha-arpit rules.

9.57   1651 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Mc-Posse 29.04.2010
Hyvä. Korjaan, erittäin hyvä.
0   +1 +2
 
10
9373 27.07.2009
Asiaa! Menee kyllä reilusti ohi alkuperäisen version.
0   +1 +2
 
8
ArrestKulak 31.03.2009
Alun kick & percussiot antoi tiukkuudellaan olettaa rankkaa menoa, jonka bassolinja toisaalta tuhosi passiivisuudellaan. Hyviä efektejä on siellä täällä ja wanha kunnon snare rollauskin. Kertosäe on suht yksinkertainen, eikä oikeastaan tuota minkäänlaisia hengensalpauksia.
Ehkä myös tähän zhengin naputteluun siinä parin minuutin kohdilla olisi kaivannut taustalle lisää tunnelmointia ja ehkä tuohon kitaraan paksuutta myös. No näillä mennään eteenpäin.
Alkuperäistä en muista kuunnelleeni tai sitten olen sen unohtanut.

Loppujen lopuksi aineksia on kyllä parempaankin ja osaamista sinulta löytyy.
0   +1 +2
 
10
Mr Fobias 13.03.2009
Älähän nyt... Kuuntelin tuon orginaalin ja kyllähän tää tekee sille kunniaa. Ehkä hiukan vielä enemmänkin. Kommentoin ihan tämän sinun biisin perusteella.

Loistavaa settiä kerrassaan. Kaikki palaset on kohillaan. En löydä mitään älyttömän huonoa tästä, nimittäin kolahtaa. Mutta...se onkin se iso mutta, kun on pakko...Rummut. "Perusrummut" kyllä toimii satasella ja jytisee, mutta nämä trance snaretukset ja n.4.43 rumpu looppi on niitä, joista en itse tykkää, mutta menettelee...hyvinkin

Hienoja soitin/efekti valintoja. Ihan valmista kamaa tanssilattioille. Tässä sinun versiossa on itsessään niin hienoja kaikuja menneisyydestä, että on ihan pakottava tarve, kirjoittaa positiivista tekstiä. Sain jopa Iron Maidenin mieleeni kun kuuntelin tätä...:)

Todella upea biisi. Hienosti ja hellävaraisesti käsittelet sitä. Pituus on juuri oikea. Joskus diskoteekissa ottaa aivoon, kun kappale loppuu liian aikaisin, kun juuri tällainenkin yksilö pääsee vauhtiin. Haluan kuulla tämän siellä. Mutta aina alakaa jotain bailatiinoa soimaan ja lisää bisseä naamariin. Onneksi on tämä toisto näppäin näin kotosalla ;)
0   +1 +2
 
m1ze 12.03.2009
Woah... kiitokset räjähdysmäisestä kommenttien vyörystä :P

varsin kuollutta alkaa täälläkin olla tää meininki.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta