Night Sky

Dreamtime | 29.10.2003 | Spacesynth
5:13

Spacesynthiä yhdistettynä italodiscoon ja synthpoppiin. Letkeää kasarisoundia.

9.12   8018 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kari Hanhikorpi 21.04.2007
Jep, onpas tutun oloista paahtamista. Saundipolitiikka vetoaa tietenkin tällaiseen kasarihulluun. Tuonne Ibiza-Raoul-Den Harrow osastolle soinnutus ja melodiakoukut menevät. Pienenä miinuksena liian massivinen digitaalikama, mutta eipäs valiteta. Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
8
Takuya 12.04.2007
Kyllä tulee niin kultainen 80-luku mieleen, aivan mahtavia soundeja. :)
0   +1 +2
 
10
Silven2. 22.01.2006
Mahtava meno näissä sun biiseissä! Kyllä kelpaa kuunnella, eikä käy tylsäksi missään vaiheessa. Erinomaisen mukaansatempaavaa ja miellyttävää. Normaalin kuuntelun lisäksi musiikkisi sopisi vaikka videopeleihin! Tällaisia musiikkeja kun saisi nykyajan tasohyppelypeleihin, minut löydettäisiin nojatuolista kuolleena pleikkariohjain kädessä naamallani euforisen hyväntuulinen hymy. En malta lopettaa kuuntelua.
0   +1 +2
 
T.Porkka 30.11.2004
Kunnon retro meininkiä. Tosi hieno biisi. Synat tosi makeet. Tätä kuunnelessa tulee hyvä fiilis. :DDD
0   +1 +2
 
T.Porkka 30.11.2004
Kunnon retro meininkiä. Tosi hieno biisi. Synat tosi makeet. Lätä kuunnelessa tulee hyvä fiilis. :DDD
0   +1 +2
 
syny 19.11.2003
Synat mukavia, hivelee korvia. Muutenkin soundit aika vahvasti sun tyyliä, joka vielä tuntuu kokoajan paranevan.Basso kyllä kuulostaa jotenkin hieman liian "riisutulta" tai jotain siitä puuttuu. Ehkä tommoisella "hitaammalla" bassolla ois paremmin toiminut nopeempi tempo (tai toisinpäin). Tosin muuten tähän biisiin taitaa hitaampi meininki sopia. Lisäksi häiritsee pieni epätasapaino rakenteessa, ainakin mun mielestä tää biisi nousee ihan uusiin sfääreihin tossa 3:25 -jälkeen. Niin täydellinen kasarifiilis nykyajan kirkkaudella höystettynä. Erityisesti noi nopeesti kilkattavat kellot on ihan loistavat. Sävelet on luxusta, vaikka biisin rakenne ois voinut jotenkin tukea niitä paremmin myös tuolla biisin alkupuolella. Lopun sihinä hieman häiritsee, kuulostaa liian pelkistetyltä. :) Tää ei oo niin mukaansatempaava biisi kuin vaikka Purple Twilight, mutta pitäähän tämmösiä fiilistelykappaleitakin olla. :)
0   +1 +2
 
VA 17.11.2003
Tämä on aivan mielettömän hyvä kappale, jälleen. Vaikka hitaampitempoisempi kuin Purple Twilight onkin, tämä toimii silti aivan loistavasti ja menevyyttäkin riittää. Melodiat ovat kauniita, soundit ovat niin 80's että pahaa tekee (hyvässä mielessä tietenkin) ja kokonaisuus potkii eteenpäin niin riemukkaasti ettei hidas tempokaa häiritse lainkaan. Mitään oikeita virheitä en löydä millään ja kun kappale on näin nautittava, lienee niitä turha etsiäkään. Pidän todella paljon.
0   +1 +2
 
9
Electron 06.11.2003
pah ja pöh.. pakko vain tiedottaa ihmisille että 80-luvun soundit (joihin myös kuuluu ne echo clapit) ovat aika olennainen osa spacesynthiä, että turha niistä nyt on tulla vikisemään. sama kuin mä menisin jollekin heavybändille selittämään että hei etteks vois heittää kitarat nurkkaan ja käyttää syntikoita?
0   +1 +2
 
9
SLK 02.11.2003
Kyllä tämä iskee niin kuin Purplekin. Soundit on loistavat. Hidas tempo toimii, mutta vokaalien kanssa toimisi vielä paremmin. Liian pitkän tuntuinen, lienee hitaan tempon syytä.. Koneelle joutuu lataamaan joka tapuksessa.
0   +1 +2
 
7
Laihanen 30.10.2003
Tästä puuttuu se jokin, ja se jokin on nopea baseline ja hillittömän mukaansatempaava meno. Soundit on kaikinpuolin kunnossa, vaikkakin tuota turhan kliseistä echoclappia jaksat kierrättää :) Jatkossa sitä nopeampaa matskua, kiitos :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2